هرچی تو دلته بریز بیرون 5
-
توی همون بخش سمت راست یه سری اعضای دولت هستن یا به قول تو مشاور که هر کدوم یه کاری انجام میدن که فکر کنم آشنایی
پایین ترش یه بخش مفصلی هست که فکر نکنم نیاز باشه الان بدونی، به ههر حال همه چیز رو همون اول نمیشه یاد گرفت.
پایین پایین هم بحث های نظامی هست که احتیاط کن سرش، pp رو الکی حروم نکن و آروم آروم بچینشون، اول هم سه تای سمت چپ رو بچین چون بهت XP میدن، به خصوص اوایل بازی سعی کن فرمانده اصلی نیروی هوایی و زمینی رو انتخاب کنیی تا از xp بهره مند بشی -
@Comrade_Bayat آره اونارو دیدم
خط عقب نشنی و فرانت لاین و .... -
من که الان آکیتو و سینا صحبت می کردن با ...hearts آشنا شدم و جستجو کردم.
و گفتم انصافا چقدر بازی هوشمندانه ایه ...
و حجم شبیه سازی با این جزئیات...
فارغ از اینکه نوع تفکر سازنده بازی درباره ملت ها و حکومت های جهان چی باشه
و چی از اونا به نمایش گذاشته باشه -
خلاصه من توضیحات ضروری رو دادم، خودت هم یه سری ویدئو دیدی احتمالا، برو یه چند دست بازی کن و بباز هم یه سری چیزا دستت میاد، هم اینا تمرین میشه، بعدش هر سوالی از من داشتی بپرس و به ریسمان یوتیوب نیز چنگ بزن، به خصوص یوتیوب انگلیسی
-
خلاصه من توضیحات ضروری رو دادم، خودت هم یه سری ویدئو دیدی احتمالا، برو یه چند دست بازی کن و بباز هم یه سری چیزا دستت میاد، هم اینا تمرین میشه، بعدش هر سوالی از من داشتی بپرس و به ریسمان یوتیوب نیز چنگ بزن، به خصوص یوتیوب انگلیسی
@Comrade_Bayat دمت هم گرم
خیلی خیلی خیلی لطف کردی
و بازم ممنون
اون هواپیما ها هم اسکرین گرفتم حتما استفاده میکنم️
-
و چی از اونا به نمایش گذاشته باشهReza-H در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
و چی از اونا به نمایش گذاشته باشهاتفاقا یکی از نکات مثبت بازی هم همینجاست که هیچ تبعیضی قائل نشده(تقریبا) و هیچ تخریبی علیه هیچ کسی انجام نشده، فقط تنها مورد اینجاست که توی سخنرانی های بازی فقط سخنرانی متفقین هست و سخنرانی های آلمان، ایتالیا و ژاپن تو بازی پخش نمیشن که اونم به هر حال به دلیل یه سری ممنوعیت قانونی تو کشور های غربیه
-
و چی از اونا به نمایش گذاشته باشهReza-H کلا یه چیز خیلی خفنیه
خیلیا دیدم با ۱۰۰ ساعت تایم پلی میان میگن انگار هنوز هیچی از بازی نمیدونیم -
@Comrade_Bayat دمت هم گرم
خیلی خیلی خیلی لطف کردی
و بازم ممنون
اون هواپیما ها هم اسکرین گرفتم حتما استفاده میکنم️
-
@Comrade_Bayat حتما
فعلا شبتون بخیر -
Reza-H در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
و چی از اونا به نمایش گذاشته باشهاتفاقا یکی از نکات مثبت بازی هم همینجاست که هیچ تبعیضی قائل نشده(تقریبا) و هیچ تخریبی علیه هیچ کسی انجام نشده، فقط تنها مورد اینجاست که توی سخنرانی های بازی فقط سخنرانی متفقین هست و سخنرانی های آلمان، ایتالیا و ژاپن تو بازی پخش نمیشن که اونم به هر حال به دلیل یه سری ممنوعیت قانونی تو کشور های غربیه
@Comrade_Bayat
جالبه
خوبه که توجه داشته به این موضوع که یک طرفه به موضوع نگاه نکنه -
Reza-H کلا یه چیز خیلی خفنیه
خیلیا دیدم با ۱۰۰ ساعت تایم پلی میان میگن انگار هنوز هیچی از بازی نمیدونیمAkito در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
کلا یه چیز خیلی خفنیه
آره. البته من خودم بازی نکردم. ولی از گیم پلی و توضیحاتی که دیدم مشخصه که بازی خوب و جالبیه
-
گفتی خیلی هاش رو هنوز خیلیا نمی دونن و گسترده است، یاد مجموعه گیم بوردای catan افتادم...
-
نیازمند 8-12 نفر بازیکن پایه و 24 ساعت وقت کاملا خالی برای لذت از زندگی :_)
-
دل گرفتگی یهویی وسط درس :|