هرچی تو دلته بریز بیرون 5
-
پرسید:«بهتره بمیریم یا حرف بزنیم؟»
از خودش می پرسید که باید با تمام احساساتش سکوت کنه یا ریسک هارو بپذیره و خودشو راحت کنه؟
این که شرایط جامع اش اون رابطه رو قبول نمی کرد باعث میشد از خودش بپرسه بهتره واقعا بمیرم؟
ولی همچنان منتظر بود، میخواست اون بفهمه، میخواست اگه هیچکس قبولش نداشت اون درکش کنه، میخواست اون دست هاشو بگیره.
پس پرسید:«بهتره بمیریم یا حرف بزنیم؟»
و شنید:«بمیر» -
امروز همه ی اتاقمو که رنگ کنکور داشت جمعش کردم....
اووووووووووووووووو سه کارتون موی کتاب تست و کمک درسی
پنج سبد جزوه و فایل
یک سبد کل کتابای سه سال مدرسهیه عالمه خرت و پرت دیگه .. دو جامدادی لوازم التحریر...
سه سال یا بعضابشتر تلاش تلاش تلاش ...
مهم نیست برام نتیجه چی بشه ..مهم اینه که از تلاش خودم رازی بودم...و مهمتر از اینکه خانواده هم از تلاشم راضی بودن ....دیگه اونارو نمیارم دم دست هرچی شد...
-
شاید بهتر باشه دنبالش کنی....
اون نمیخواد دیگه دنبالت کنه ...
نمیخواد دیگه الاف بشه ..
نمیخواد دیگه احساساتش رو تو خودش بریزه چون نمیتونه ابرازشون کنه ...احساساتی که نشه به اشتراک گذاشتش رو باید کشت ....
اون حرفی رو که نشه زد باید دفن کرد ....پس بهتر که احساسی نباشه ،حرفی نباشه تا اسیبی نبینیم .....اگر فقط تو حرف بزنی و موقع صحبت اون بشه نباشی ...همون بهتر که دیگه حرفی نباشه ...
#تودلی..
-
Anzw 18 خب خداروشکر
نسخه اولشم قبلا بازی کرده بودین؟ -
پرستو بابایی ایول به دختر گود فور یو
Anzw 18
مرسی ولی آخه بیکارم چه فایده -
Akito
Modern combat 4 رو اول زدم ولی متاسفانه کامل وارد بازی نمیشد (اولش با فیلترشکن رفتم و دانلودشم کامل شد) می گفت مشکل MC4 داره
۶اش هم دیتاش تا نصف دانلود شد بعد یهو پرید زدم از اول سرعتش خیلییییی کم بود اعصابم نکشید حذفش گردمAnzw 18 کلا دیتا دانلود کردن از بازی های گیملافت مکافاتیه واسه خودش
-
پرستو بابایی
من ۶ و نیم میخوابم -
کل آهنگ های قمیشی رو دارم گوش می کنم و چقدر قشنگن:))
-
درست شد یوهووووو
-
ولی...
سادگی و آرامش قشنگ تره....... -
۶ تا اختلافی
مگه فقط خدا رحم کنه:))پرستو بابایی در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
۶ تا اختلافی
مگه فقط خدا رحم کنه:))از صبح ساعت۶ من از استرس اینا بیدار شدم
آخرش منو استرس می کشه -
حوصلهی یه سری باکلاس بازیا رو ندارم
به نظرم دغدغهی الکیه -
-
-
من خود به چشم خویشتن دیدم که جانم میرود...