هرچی تو دلته بریز بیرون 5
-
در واقع حوصله هیچ آدمی رو ندارم
-
نه حوصله مهمون نه مهمونی
-
-
Akito پریروز چیز کیک درست کردیم آشپزخونه رو ریختیم به هم کلیم ظرف در اومد بعد شما فرض کن از اون روز مونده بود:)))))) (البته ظرفای ناهار شام نبودنا
)
الان تموم شد... پدرم دراومد کمرم شکست
یکم بعد هم باید پاشم برم رو میز اینا رو مرتب کنم جارو برقی بکشم:)))))
قدم بعدی چیه؟ اتاقم اتاقم -
افسردگی پسا کنکور گرفتم
-
افسردگی پسا کنکور گرفتم
-
Akito پریروز چیز کیک درست کردیم آشپزخونه رو ریختیم به هم کلیم ظرف در اومد بعد شما فرض کن از اون روز مونده بود:)))))) (البته ظرفای ناهار شام نبودنا
)
الان تموم شد... پدرم دراومد کمرم شکست
یکم بعد هم باید پاشم برم رو میز اینا رو مرتب کنم جارو برقی بکشم:)))))
قدم بعدی چیه؟ اتاقم اتاقمAnzw 18 اوه پس خیلی زیاد بود
من ظرفا که از یه حدی بیشتر شه میپیچونم میرم خونه مامانبزرگم
یا اگر راه فرار هم نداشته باشم، با آبجیم معامله میکنم نصف نصف(البته آبجیم ۹۰ درصد مواقع پیشنهادم رد میکنه)
همینجوری ظرفا میمونه و منو آبجیم کل کل میکنیم تا اینکه یهو بابام پا میشه خودش ظرفا رو میشوره، و هرچی هم اصرار میکنیم که بابا ولش کن، قبول نمیکنه
کارشناسان این لحظه رو مرگ نامگذاری کردن -
سیب زمینی پیازو خیلی دیر خورد میکنم و یه نیم ساعتی طولش میدم،وگرنه یه روز در میون ناهار هم با من بود
-
برم یه بابلیس بگیرم موهام کوتاهن باحال میشه
-
Anzw 18 اوه پس خیلی زیاد بود
من ظرفا که از یه حدی بیشتر شه میپیچونم میرم خونه مامانبزرگم
یا اگر راه فرار هم نداشته باشم، با آبجیم معامله میکنم نصف نصف(البته آبجیم ۹۰ درصد مواقع پیشنهادم رد میکنه)
همینجوری ظرفا میمونه و منو آبجیم کل کل میکنیم تا اینکه یهو بابام پا میشه خودش ظرفا رو میشوره، و هرچی هم اصرار میکنیم که بابا ولش کن، قبول نمیکنه
کارشناسان این لحظه رو مرگ نامگذاری کردن -
سیب زمینی پیازو خیلی دیر خورد میکنم و یه نیم ساعتی طولش میدم،وگرنه یه روز در میون ناهار هم با من بود
-
Akito خواهر من دست به سیاه و سفید نمیزنه
بابام قبل کنکورم زیاد زحمت کشید سر ظرفا اینا الان دلم نمیاد چیزی بگم واقعا
ولی خب تقسیم کارو کردیم امروز قرار شد ناهار رو اون بپزه ظرفا رو من بشورمAnzw 18 به به چه بابای خوبی
بابای من فقط ماهی و برنج رو خوب میپزه
بقیه چیزا رو سعی میکنم متقاعدش کنم نپزه -
Anzw 18 به به چه بابای خوبی
بابای من فقط ماهی و برنج رو خوب میپزه
بقیه چیزا رو سعی میکنم متقاعدش کنم نپزه -
@Who با مداد فر کن خیلییی ناز میشه
دسته های نازککک موهاتو بپیچ دور مداد بعد روش رو اتو بکش و بعدش آروم آروم مداد رو دربیار
فرش کوچیک میشه خیلی نازهAnzw 18
من کلا موهام موج دارن اگه بعد حموم شونه شوند نکن مثل این میمونه که بابلیس کشیده باشم ( فر میشن )
ولی خب فقط چند ساعت اینطورین بعدش لخت میشن
-
Hhh Hh
بله شروع جدید