هرچی تو دلته بریز بیرون 5
-
پرستو بابایی
فکر و خیال
حسرت
همه چی -
Anzw 18 در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
Akito خواهر من دست به سیاه و سفید نمیزنه
بابام قبل کنکورم زیاد زحمت کشید سر ظرفا اینا الان دلم نمیاد چیزی بگم واقعا
ولی خب تقسیم کارو کردیم امروز قرار شد ناهار رو اون بپزه ظرفا رو من بشورمخیلی خوبه با بابا ها=)
دیشب با هم غذا درست کردیم خیلی هم خوشمزه شد:)))) -
...But the only thing I wanted, was a Family
-
@Who با مداد فر کن خیلییی ناز میشه
دسته های نازککک موهاتو بپیچ دور مداد بعد روش رو اتو بکش و بعدش آروم آروم مداد رو دربیار
فرش کوچیک میشه خیلی نازه -
@Who کلاس رو راستش مطمئن نیستم...
یکم می ترسم... دوستایی که چند ترم باهم بودیم الان خیلی فاصله گرفتن ازم بخوام به اونا برسم ۲ ۳ ماهی زمان لازم دارم! ۲ ۳ ماه بعدم یا باید برم دانشگاه یا برا کنکور بخونم ک نمیشه اینجا برم
برگشتن با همون معلم (که خیلیم دوستش داشتمممممم عالییی بود) هم با این شرایط یکم برام ترسناکه نمیدونم چرا:))))ولی خودم اره! همین یکی دو روزه دوباره شروع می کنم همون کتابایی ک قبل کنکور کار می کردم رو بخونم کم کم ایشالا
-
@Who کلاس رو راستش مطمئن نیستم...
یکم می ترسم... دوستایی که چند ترم باهم بودیم الان خیلی فاصله گرفتن ازم بخوام به اونا برسم ۲ ۳ ماهی زمان لازم دارم! ۲ ۳ ماه بعدم یا باید برم دانشگاه یا برا کنکور بخونم ک نمیشه اینجا برم
برگشتن با همون معلم (که خیلیم دوستش داشتمممممم عالییی بود) هم با این شرایط یکم برام ترسناکه نمیدونم چرا:))))ولی خودم اره! همین یکی دو روزه دوباره شروع می کنم همون کتابایی ک قبل کنکور کار می کردم رو بخونم کم کم ایشالا
-
هوففف خدای من
-
@M-an سلام، قبلا وقتی موس رو روی این قسمت میبردیم یه پیش نمایشی از پیام نشون میداد ولی الان نیس، قابلیت خوبی بود لطفا بررسیش کنید
-
Blue28 سلام
خوبی بلو چیکارا میکنی؟
ببخشید داشتم کل ۸ صفحه پیش رو میخوندم تا بفهمم زهرا ۲۰۲۰ چرا میخواد بره و متوجه نشدم منشنم کردین
Akito خوبم مرسییی همیشه خوب باشی