هرچی تو دلته بریز بیرون 5
-
خار هاپو
پرز معده
فا... -
@Comrade_Bayat مرسی
-
Akito
فشارم رفت بالا -
@Comrade_Bayat کاش دختر بود
-
@Who خب هویج ، بابت اینکه بفهمم کیستی مجبورم کردی پستاتو بخونم
ولی خب مهم اینه فهمیدم ، و متاسفانه فقط میدونم هویجی :// سالی هم اسمت بود..
راستی دوبلتو به مادرم نشون دادم گفتم بنظرم برای دوبله خلق شدی
اونم گفت یکم از بچه های مردم یاد بگیرم از هر سلولشون یه هنر میباره -
-
@Comrade_Bayat بلی . کلا سروکله زدن با بیمار بده !
خارج از بحث حقوقش و ....
اصلا حقوقشو که اول کار نمیگیری بعد 4 سال درس خوندن میتونی بری کار کنی بعد یه حقوقی دستت بیاد .
اینکه فکر کنی میری دو جا کار میکنی ! و میتونی یه حقوقی به دست بیاری و سختی بکشی باید به خودت نگاه کنی ببینی ارزششو داره برات ؟! که برای چند تومن بیشتر داری جون میکَنی ؟ نگاه جون کندن واقعی میگما ! بعضی بیمارستانا خلوته شما میری راحتی تو شهرای کوچیک
ولی دیگه اومدی شهر شلوغی جایی دیگه سختی رو به چشم میبینی !
بیشتر باید دنبال کار خودت باشی نه دنبال حقوق رشته ات .
فکر نکنی آره میرم فلان جا هم کار میکنم اضافه کار هم میمونم برای یکی مثل من میگم خب که چی ؟ آخرش هم میمیرمبرای اصلا تو بگو 10 میلیون بیشتر
-
واسه مهمونی ۲ دقیقه حاضر شدم
-
Ainoor متأسفانه خیلی وقته نگفتم خیلیاش فراموش کردم یا اونارم میگی یا همینارو اینقد میگم ک
-
-
_MILAD_ در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
_MILAD_
اها سعی کن پولدار باشی میای علوم پزشکی خواستی انصراف بدی پولشو داشته باشی
یه ترفند جالب هم هست میتونید بعد چند ترم درخواست بدید ! همینجوری که آره میخواید مدرکتونو بخرید ! بعد اینا که قبول نمیکنن صددرصد ولی اگر ترمای آخرتون قبول کردن میتونید اگر قیمت جدید گفتن بگید من که همون موقع درخواست دادم با همون قیمت اینا بگید میتونستم بخرم و این حرفا همون موقع باید قبول میکردید
-
@Comrade_Bayat بلی . کلا سروکله زدن با بیمار بده !
خارج از بحث حقوقش و ....
اصلا حقوقشو که اول کار نمیگیری بعد 4 سال درس خوندن میتونی بری کار کنی بعد یه حقوقی دستت بیاد .
اینکه فکر کنی میری دو جا کار میکنی ! و میتونی یه حقوقی به دست بیاری و سختی بکشی باید به خودت نگاه کنی ببینی ارزششو داره برات ؟! که برای چند تومن بیشتر داری جون میکَنی ؟ نگاه جون کندن واقعی میگما ! بعضی بیمارستانا خلوته شما میری راحتی تو شهرای کوچیک
ولی دیگه اومدی شهر شلوغی جایی دیگه سختی رو به چشم میبینی !
بیشتر باید دنبال کار خودت باشی نه دنبال حقوق رشته ات .
فکر نکنی آره میرم فلان جا هم کار میکنم اضافه کار هم میمونم برای یکی مثل من میگم خب که چی ؟ آخرش هم میمیرمبرای اصلا تو بگو 10 میلیون بیشتر
-
بچه ها تو ویتامین ها فقط اونایی که گروه هیدروکسیل دارن پیوند هیدروژنی میدن ؟(همشون به جز K)
سوال یکی از دوستامه ممنون میشم جواب بدین