هرچی تو دلته بریز بیرون 5
-
JuDi به به آیدا جووونز از نوادگان اصحاب کهف
دیدی نرفتم
-
نه به جور زمان
نه به جبر زمینبه غم تو قسم
که ندیده کسی
به جهان سر خم ت رابه جز از خود مردم عاشق تو
نخورد کسی غمت را
ایرانِ من
دور از تو چشم بد
عشق
تو تا ابد با من می ماند
ایران ه من
از هرمز تا خزر
رویایی تازه تر ما را می خواند -
جان چه می دانست از دنیا چه ها خواهد کشید...
-
سلام و درود خداوندگار جهان آفرین بر شما
هم اینک، اینجانب آکیتو، از جنابعالی دعوت به عمل میآورد تا در کنار فرزام و کامرد به جنگ حق(ما) علیه باطل(هویج) بپیوندید
همانطور که بر جهانین پوشیده نیست، هویج با دیس لایک دادن به پست های ارزشمند بچهای آلاخونه، حق مسلم آنها یعنی اعتبارشان را پایمال کرده
متاسفانه روزانه بیشتر از ۳ عدد دیس نمیتوان به شخصی داد، پس بدین سبب، از شما تقاضا میکنیم تا با سایر همرزم ها علیه این ظلم آشکار قیام کنیم
برای همکاری چیزی بیش از روزانه ۳ عدد دیس به هر پستی از هویج نیاز نداریم
مچکرم از حسن توجه شما
خداوندگار نگاهدار تان
پرستو بابایی
@Venus655
Anzw 18
Zahra2020
Blue28
Hhh HhAkito
درود خدا بر برادر اکیتو
ضمن تشکر از شما بابت دعوت از بنده به این مبارزهی به قول خودتان حق علیه باطل، لازم می دانم به نمایندگی از خود و بانو پرستو بابایی به استحضار برسانم که ما تمایل به پیوستن به هیچ یک از دو گروه را نداشته و صلاح را بر این میدانیم که کاملا بی طرفانه به آزار و اذیت و هر دو طرف بپردازیم و از خداوند تبارک و تعالی نیز در این راه استعانت می جوییم!سایر بانوان عزیز آلاخونه از جمله Blue28 Zahra2020 Hhh Hh @Venus655 jahad_121 نیز می توانند به ما بپیوندد
️
-
Akito
توطئه ها؟
باشهههه اگه به خانم ناظم نگفتم آشی برات نپختم( برام سوشی بخر تا فکرام رو بکنم که دیگه چی میخوام تو قردادن بنویسم امضا کنی
)
@Sally
خانوم ناظم طرف منه چی فکر کردی؟
-
@Comrade_Bayat ولی اینا مافیان....:/
-
Akito
درود خدا بر برادر اکیتو
ضمن تشکر از شما بابت دعوت از بنده به این مبارزهی به قول خودتان حق علیه باطل، لازم می دانم به نمایندگی از خود و بانو پرستو بابایی به استحضار برسانم که ما تمایل به پیوستن به هیچ یک از دو گروه را نداشته و صلاح را بر این میدانیم که کاملا بی طرفانه به آزار و اذیت و هر دو طرف بپردازیم و از خداوند تبارک و تعالی نیز در این راه استعانت می جوییم!سایر بانوان عزیز آلاخونه از جمله Blue28 Zahra2020 Hhh Hh @Venus655 jahad_121 نیز می توانند به ما بپیوندد
️
-
Narges_ خوووداااایاااا
-
Akito
درود خدا بر برادر اکیتو
️
Anzw 18 در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
آزار و اذیت و هر دو طرف بپردازیم
شت یه گروه جدید درحال شکل گیریه
فکر کنم جنگ جهانی شد -
@Venus655
اهومم=..)
خیلی از اوقات فکر میکنم؛ کاش بشه که برگردم به منِ اون زمانم ...
Hhh Hh در کافــه میـــم♡ گفته است: