هرچی تو دلته بریز بیرون 5
-
sina bigdelireplied to maryam111 on ۶ بهمن ۱۴۰۰، ۱۹:۱۰ آخرین ویرایش توسط انجام شده
maryam111 الاخونه ی تاپیک جدید جنجالی نیاز داره احساس می کنم
-
maryam111 فارغ التحصیلان آلاءreplied to Mohammad Afshar on ۶ بهمن ۱۴۰۰، ۱۹:۱۰ آخرین ویرایش توسط انجام شده
Mohammad Afshar استادن دیگه
ما که همه امتحانا رو حضوری دادیم -
0yasin.sh0replied to sina bigdeli on ۶ بهمن ۱۴۰۰، ۱۹:۱۰ آخرین ویرایش توسط انجام شده
sina bigdeli همچنین
-
Parsa Amini تجربی دانش آموزان آلاءreplied to fateme.shafeie on ۶ بهمن ۱۴۰۰، ۱۹:۱۰ آخرین ویرایش توسط انجام شده
@fargol-sh رتبه دو رقمی چه سالی ؟
علیرضا روزگار منظورتون هست ؟ -
maryam111 بخدا حاضر بودم حصوری امتحان بدم سایت قطع میشه وسط امتحان میندازه بیرون وسط دوتا امتحانام گند زد بهم اوففف🥲🥲
-
fateme.shafeie فارغ التحصیلان آلاءreplied to Parsa Amini on ۶ بهمن ۱۴۰۰، ۱۹:۱۱ آخرین ویرایش توسط انجام شده
Parsa Amini در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
@fargol-sh رتبه دو رقمی چه سالی ؟
علیرضا روزگار منظورتون هست ؟دو سال پیش
نچ کریمی -
maryam111 فارغ التحصیلان آلاءreplied to 0yasin.sh0 on ۶ بهمن ۱۴۰۰، ۱۹:۱۱ آخرین ویرایش توسط انجام شده
@yasin-sheibak بررسی میکنم ببینم مشکل داره یا نه
-
Parsa Amini تجربی دانش آموزان آلاءreplied to 0yasin.sh0 on ۶ بهمن ۱۴۰۰، ۱۹:۱۱ آخرین ویرایش توسط انجام شده
@yasin-sheibak داداش گلم موفق و پیروز باشی
-
Parsa Amini تجربی دانش آموزان آلاءreplied to fateme.shafeie on ۶ بهمن ۱۴۰۰، ۱۹:۱۱ آخرین ویرایش توسط انجام شده
@fargol-sh اسمشون یبار دیگ میگین
-
maryam111 مرسی فکر کنم بقیه اوکی باشن برای من چند روزه اینطوری
-
@امیرمسعود-جعفری کجایی کلک
-
maryam111 فارغ التحصیلان آلاءreplied to sina bigdeli on ۶ بهمن ۱۴۰۰، ۱۹:۱۲ آخرین ویرایش توسط انجام شده
sina bigdeli هووم
نظر خودت چیه؟ -
0yasin.sh0replied to sina bigdeli on ۶ بهمن ۱۴۰۰، ۱۹:۱۲ آخرین ویرایش توسط انجام شده
sina bigdeli این خودتی تو عکس؟!!
-
Parsa Amini تجربی دانش آموزان آلاءreplied to Parsa Amini on ۶ بهمن ۱۴۰۰، ۱۹:۱۳ آخرین ویرایش توسط انجام شده
Parsa Amini اسم رتبه دو رقمی در ضمن سعید کریمی که خواننده نیست مثل حالت مطرب ها قدیمی که فقط برای مراسم و عروسی اینا میخونن
-
maryam111 فارغ التحصیلان آلاءreplied to Mohammad Afshar on ۶ بهمن ۱۴۰۰، ۱۹:۱۳ آخرین ویرایش توسط انجام شده
Mohammad Afshar اووووخ سایت خیلی بده همش هنگه
حالا اگه استاد قبول کنه سایت واقعا خراب بوده -
sina bigdelireplied to maryam111 on ۶ بهمن ۱۴۰۰، ۱۹:۱۳ آخرین ویرایش توسط انجام شده
maryam111 نظری ندارم ینی الان چیزی ب ذهنم نمیرسه
-
sina bigdelireplied to 0yasin.sh0 on ۶ بهمن ۱۴۰۰، ۱۹:۱۳ آخرین ویرایش توسط انجام شده
@yasin-sheibak اره
-
maryam111 خوب مشکل پیاما هم حل شد فهمیدم مشکل چی بود
-
0yasin.sh0replied to sina bigdeli on ۶ بهمن ۱۴۰۰، ۱۹:۱۴ آخرین ویرایش توسط انجام شده
sina bigdeli خدایی چطوری حیوون رو گرفتی من اصلا بدم میاد به حیوان درست بزنم هرچی میخواد باشه خرگوش باشه یا اسب کلا خوشم نمیاد
-
maryam111 فارغ التحصیلان آلاءreplied to sina bigdeli on ۶ بهمن ۱۴۰۰، ۱۹:۱۴ آخرین ویرایش توسط انجام شده
sina bigdeli سورپرایز که ان شاء الله در راهه
یکم راهش دوره ولی میرسه ان شاء الله
دوست دارم ایده هاتون رو بدونم
چیزی به ذهنت رسید بگو بهمون
209441/1000113