هرچی تو دلته بریز بیرون 5
-
خب بریم دیر شده
-
خب بریم دیر شده
sina bigdeli مگ بودی؟
-
sina bigdeli مگ بودی؟
@Zahra-Zahraii در حال اماده سازی بودم
-
@Zahra-Zahraii در حال اماده سازی بودم
sina bigdeli ها خوبه
-
sina bigdeli ها خوبه
@Zahra-Zahraii اره خوبه
-
@Zahra-Zahraii اره خوبه
sina bigdeli بلی عالیه
-
تاثیری که احساسات رو موسیقی میذارن خیلی عجیبه
اهنگ اصلی این ، خیلی فضای se*ual داره. حس میکنین دارین یه موزیک رپ از سیاه پوستا رو گوش میکنین
ورژن glimmer blooms اش ، ادمه به فکر فرو میبره. بهش relate میکنه. باهاش وایب میکنه
-
M Tg من ک گفتن ببخشید
ب دل نگیر -
تاثیری که احساسات رو موسیقی میذارن خیلی عجیبه
اهنگ اصلی این ، خیلی فضای se*ual داره. حس میکنین دارین یه موزیک رپ از سیاه پوستا رو گوش میکنین
ورژن glimmer blooms اش ، ادمه به فکر فرو میبره. بهش relate میکنه. باهاش وایب میکنه
amirmohammad shakeri سلام
شما اون پست منو دیدین یا تودلی براتون هاید بوده ؟ -
علیرضا تمدنی Narges Azadmanesh
سلام
دوستان تاپیک شعردانه فقط برای اینکه شعر بذارید بدون ریپلای زدن بهم
برای مشاعره تاپیک جداگونه هست با همین اسممشاعره
پست هایی که شعردانه گذاشتید اسپمه@mitra-ism-rahmani
آه حواسم نبود
شرمنده -
amirmohammad shakeri سلام
شما اون پست منو دیدین یا تودلی براتون هاید بوده ؟@mitra-ism-rahmani
idk
دوباره بهش ریپ بزن. شاید دیدم شایدم ندیدم. یادم نیست
-
@mitra-ism-rahmani
آه حواسم نبود
شرمندهNarges Azadmanesh دشمنتون
-
amirmohammad shakeri در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
@mitra-ism-rahmani
کتاب هامون سبطی رو که میخونم اره. غیر از اون خیلی سر و کاری با شعر ندارم فعلا
ولی در کل اره
یه هرازگاهی به یه تک بیت یا دوبیتی میخورم واقعا باهاش حال میکنم کنارش یه nice میذارم
شما توی زمان ادبیاتتون زبان مادریتون را از روی کتابای استاد سبطی(اونم استاد سبطی که اینقدر روی پاس داشتن زبان فارسی تاکید میکنند) شعر فارسی میخونید و وقتی اون شعر روحتونو جلا میده مینویسید nice ؟
حالا نگید(که اگر هم بگید برام مهم نیست!) این دختره چه گیری داده به ادبیات و یه پستی که من دیشب گذاشتم:/ همین اولش بگم گیر ندادم فقط حرف هاتون و حس و حالتون خیلی شبیه پاییز سال ۹۹ من هست یا سال ۹۸
منم دقیقا وقتی ادبیات میخوندم برام سخت و تلخ بود چون نمیفهمیدمش وقتی قرابت میزدم دقیقا همون حرفی که شما زدید کلا من یه مفهوم دیگه کل دنیا یه مفهوم دیگه(حتی مفهومی که من برداشت کرده بودم گاها عکس هم بود)
ولی اگه یه چیزی به نظر ما تلخه یا زشته قرار نیست واقعا اونطور باشه چون فقط ما زیباییش را ندیدیم یا نتونستیم شیرینیش را بچشیم دلیل بر تلخ بودنش نیست!
۳ ماه دیگه کنکوره شما این مدتو هرجوری که هست میگذرونید و ان شاء الله که شیرین بگذره چون یه بخشی از عمرتونه ولی بعد از کنکور به عنوان یه هم انجمنی یا دوست الایی بهتون پیشنهاد میکنم یبار برید یه غزل از سعدی یا حافظ را کامل بخونید و سعی کنید درکش کنید یبار بخونید دوبار یا چندبار ولی تا وقتی نفهمیدیدش دست برندارید و وقتی تماما درکش کردید دوباره یبار دیگه بخونید همون غزل و بعد ببینید شیرینیش را احساس میکنید یا نه ؟
امیدوارم شما هم به اون لذت از ادبیات فارسی برسیدamirmohammad shakeri ریپلای به اون پسته