هرچی تو دلته بریز بیرون 5
-
0yasin.sh0replied to AmirBarsam on ۱۲ خرداد ۱۴۰۲، ۱۵:۳۹ آخرین ویرایش توسط 0yasin.sh0 انجام شده
@ABR_DJ ببین اون مرد تهش حکم فوش رو داشت
-
AmirBarsamreplied to Danial.al on ۱۲ خرداد ۱۴۰۲، ۱۵:۳۹ آخرین ویرایش توسط انجام شده
Danial.al میخواد واسه قشون کشی؟
-
@ABR_DJ
اما مبارکه خورده
ولی جدا کاری نداره ها.... -
این پست پاک شده!
-
Danial.alreplied to _____ on ۱۲ خرداد ۱۴۰۲، ۱۵:۳۸ آخرین ویرایش توسط Danial.al انجام شده
@Henrita در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
Danial.al
جدیدا خیلی بی فرهنگ شدیا.....
یه بار دیگه این رفتار شنیع رو ازت ببینم من میدونم و تو....پس چی تا ابدو دهر من قرار سوتی هاتو بزارم جلو چشمت تیکه بپرونم بلکه قبلی جبران شه
-
AmirBarsamreplied to Tatlı.oğlan on ۱۲ خرداد ۱۴۰۲، ۱۵:۳۷ آخرین ویرایش توسط انجام شده
Mahdi.RE ماییم و جدول رویاهامون
-
0yasin.sh0replied to AmirBarsam on ۱۲ خرداد ۱۴۰۲، ۱۵:۳۷ آخرین ویرایش توسط انجام شده
@ABR_DJ ببین تو ادم شدنت هم فرق میکنه میفهمی چی میگم؟
-
AmirBarsamreplied to 0yasin.sh0 on ۱۲ خرداد ۱۴۰۲، ۱۵:۳۷ آخرین ویرایش توسط انجام شده
0yasin.sh0 طوری نیست باید سختی بکشی مرد بشی
-
@Henrita
هعی
تا حالا اسم دیزیچه به گوشت نخورده -
0yasin.sh0replied to AmirBarsam on ۱۲ خرداد ۱۴۰۲، ۱۵:۳۶ آخرین ویرایش توسط انجام شده
@ABR_DJ ببین کهکشان رو بیخیال فلا به فکر ما باش که بدبختمون کردی
-
AmirBarsamreplied to 0yasin.sh0 on ۱۲ خرداد ۱۴۰۲، ۱۵:۳۶ آخرین ویرایش توسط انجام شده
0yasin.sh0 من ادمم
دیروز نذاشتی اصلاح بشم
سر پل صراط جلوتو میگیرم -
علی که دید حمید داغونه پرسید
چیکار میکنی با پولت خوشتیپ
گفت کارمون بگیره میرم یه جا که عشق قانونه جرم نی
آسمونش ازهوای آلوده پر نی
دیگه به مادرم نکنه یه صابخونه توهین -
جعفری، من ابتدایی که بودم دوستامو میخواستم بترسونم میگفتم فردا فلانی رو میارم گوشاتونو ببره
-
-
AmirBarsamreplied to 0yasin.sh0 on ۱۲ خرداد ۱۴۰۲، ۱۵:۳۵ آخرین ویرایش توسط انجام شده
0yasin.sh0 من میگم اعتماد به کهکشان و فراتر از آن تو میگی اوزون
واقعا سطحت پایینه -
0yasin.sh0replied to AmirBarsam on ۱۲ خرداد ۱۴۰۲، ۱۵:۳۵ آخرین ویرایش توسط انجام شده
@ABR_DJ ادم باش
-
@0Farzam0 در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
@ABR_DJ
هیچ وقت زیر پیامای جدی من شوخی نکناینکه چیزی نیست
زیر پیامای شوخی تو هم جدی میکنم -
0yasin.sh0replied to AmirBarsam on ۱۲ خرداد ۱۴۰۲، ۱۵:۳۵ آخرین ویرایش توسط انجام شده
@ABR_DJ
من میگم پوستم خیلی سوخته پس بخاطر توعه که گرفتی اوزون رو با اعتماد به نفست پاره کردی؟
پست 310181 از 1000113