هرچی تو دلته بریز بیرون 5
-
مجتبی ازاد
خسته نباشی خب چرا مدرست اونجاست@سمیه-صادقلو زیرا سال دهم اونجا ثبت نام کردم . خونه با صفاهه هم اونجا هست فک فامیل هم اونجا. درضمن یادم نره که بگم منطقه سه هست :)))))))
-
@سمیه-صادقلو زیرا سال دهم اونجا ثبت نام کردم . خونه با صفاهه هم اونجا هست فک فامیل هم اونجا. درضمن یادم نره که بگم منطقه سه هست :)))))))
مجتبی ازاد
عاا دردت اینه پس
موفق باشی انشالا -
مجتبی ازاد توهینه
زن جانی دپ
نمیدون میدونید کل قضیه شو یا باید مختصر توضیح بدیم؟@Ali-Valicheki یک جادوگری بود جنگل زندگی میکرد :| یک بار جانی رفت جاش که بعد کف دست جانی رو خب کرد :|
-
@حامد-صباحی در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
خب آهنگ گرشا رو برم
ر ر ر ر ر ر دو ر می فا سل سی لا سول فا می ر دو دو ر می فا سول لا سیمی دونین کدوم آهنگ شه؟
-
خب آهنگ گرشا رو برم
ر ر ر ر ر ر دو ر می فا سل سی لا سول فا می ر دو دو ر می فا سول لا سیمی دونین کدوم آهنگ شه؟
-
@Ali-Valicheki یک جادوگری بود جنگل زندگی میکرد :| یک بار جانی رفت جاش که بعد کف دست جانی رو خب کرد :|
مجتبی ازاد
نفهمیدم
چی شد
آلیس دز سرزمین عجایبه؟ -
@ftm-montazeri اها من فیلم نگاه نمیکنم
ممنون
-
@حامد-صباحی
گرشا عشششقه
ی زمانی من از عینک هشت ضلعی اون خریده بودماصن خیلی صداش خاصه ب دل میشینه جدن
-
مجتبی ازاد
نفهمیدم
چی شد
آلیس دز سرزمین عجایبه؟@Ali-Valicheki ولش خودمم یادم نیست . گمراهت نکنم
-
@Alzahra-Daftar
نزن نزن نزن نزن زدن نداره اون که زمین خورده دیگه طاقت نمیاره -
@ftm-montazeri اها من فیلم نگاه نمیکنم
ممنون
مجتبی ازاد این مال فیلم نیست
دنیای واقعیه -
این عنبر عنبر الان توهینه یا تعریف داستانش چه ؟ :|
مجتبی ازاد در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
داستان از این قراره که شخصی یه اسم انبر هرد اسمشو بزن تو نت از قیافه ش مستفیض بشی میره با شخصی به ایم جانی دپ اووووزززدوووواج میکنه و میرن سر خونه زندگیشون...جانی دپ هم فک نکنم نیازی به معرفی داشته باشه
اوه مای هارت
بعد یه مدت مشخص میشه که خانم انبر پی پی کرده تو تختخواب جانی و بای بای کرده و رفته و کلی حرف پشت سر جانی زده که مشخص میشد بیشترش یا شایدم همه ش دروغ بوده و این اواخر بعد از سالها دادگاه که آخریش همین یکی دو هفته قبل بود برگزار شد و جانی برنده دادگاه شد و حق به حق دار رسید...
یه مقدار خلاصه کردم ولی
از اونحاییکه جانی مشکلات خونوادگی زیادی داشته از بچگی مادرش اذیتش میکردهو مشکل نقل مکان داشتن همه ش میرفتن این ایالت اون ایالت تو امریکا و درست و خسابی بزرگ نشده بوده جانی بخاطر همین مشکلات تورو تشبیه مردم به جانی...دتس ایت
-
@Ali-Valicheki ولش خودمم یادم نیست . گمراهت نکنم
مجتبی ازاد اوکی
-
خب آهنگ گرشا رو برم
@حامد-صباحی
نه من نوت اینا نمیدونم ولی اولشو بگو تا تهش میرم -
@Alzahra-Daftar شاید زیاد اهل سینما نیست
هرچند دونستن و ندونستنش زیاد فرقی نداره
همچین آش دهن سوزی نیست -
@سمیه-صادقلو
نوشتم پایین -
مجتبی ازاد در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
داستان از این قراره که شخصی یه اسم انبر هرد اسمشو بزن تو نت از قیافه ش مستفیض بشی میره با شخصی به ایم جانی دپ اووووزززدوووواج میکنه و میرن سر خونه زندگیشون...جانی دپ هم فک نکنم نیازی به معرفی داشته باشه
اوه مای هارت
بعد یه مدت مشخص میشه که خانم انبر پی پی کرده تو تختخواب جانی و بای بای کرده و رفته و کلی حرف پشت سر جانی زده که مشخص میشد بیشترش یا شایدم همه ش دروغ بوده و این اواخر بعد از سالها دادگاه که آخریش همین یکی دو هفته قبل بود برگزار شد و جانی برنده دادگاه شد و حق به حق دار رسید...
یه مقدار خلاصه کردم ولی
از اونحاییکه جانی مشکلات خونوادگی زیادی داشته از بچگی مادرش اذیتش میکردهو مشکل نقل مکان داشتن همه ش میرفتن این ایالت اون ایالت تو امریکا و درست و خسابی بزرگ نشده بوده جانی بخاطر همین مشکلات تورو تشبیه مردم به جانی...دتس ایت
-
@Ali-Valicheki فیلم کمو بیش میبینم
ولی خب اینکه حافظم یاری نمیکنه بی تاثیر نیس
مثلا خودم طرفدار این پسرم که فاطمه سیفی میزاره پروفش ولی اسمش همش یادم میره