هرچی تو دلته بریز بیرون 5
-
ATY
چرا خیلی مهمه که کیه
من خودم از ناخوانده بودن بعضی مهمونا متنفرم ولی بعضیا دیگه اشون خوبن@AMIR-BARDIA در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
ATY
چرا خیلی مهمه که کیه
من خودم از ناخوانده بودن بعضی مهمونا متنفرم ولی بعضیا دیگه اشون خوبناره الان ک فک میکنم اگه شخصی ک دوس داشتم بود اون غذا درست میکرد من میخوردم راست میگی:/
-
@ma-a تعریف من از کد بانو
غذا درست کردن صب ساعت 5 بلند شدن فرش شستن تو گوش بچه زدن و.... حساب میشه@Danial-al در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
تو گوش بچه زدن و.... حساب میشهچقدر خشن
-
غذا درست کردن صب ساعت 5 بلند شدن فرش شستن تو گوش بچه زدن و.... حساب میشه@Danial-al خب تعریفت غلطه
-
@Danial-al در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
@ooo در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
برا همین میگم ک دگ جامعه امروزی کد بانو مردع
-
غذا درست کردن صب ساعت 5 بلند شدن فرش شستن تو گوش بچه زدن و.... حساب میشه -
@ooo در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
برا همین میگم ک دگ جامعه امروزی کد بانو مردع
-
@ma-a پس کدبانو ینی چی نگو ک هر وقت خاست بلند ش بره سرکار خودش پول دربیاره بچشم بده پرورشگاه این ک کدبانو نیس
بانو حساب میشه
-
@Danial-al
شماره مامانتو میخوام....
مشخصه تو گوشی هایی که میخوری هنوز تو رو به درجه عرفانیت نرسونده.... -
@ma-a پس کدبانو ینی چی نگو ک هر وقت خاست بلند ش بره سرکار خودش پول دربیاره بچشم بده پرورشگاه این ک کدبانو نیس
بانو حساب میشه
@Danial-al بیا از نت برداشتم
تعریفی که از کدبانویی گری می شود این نیست که زن همیشه در مطبخ و آشپزخانه حضور داشته باشد و برای اعضای خانواده غذا درست کند و البسه آنان را بشوید و ... بلکه این مسئولیت به عنوان مدیریت درون خانواده که از نظم و نظافت آن شروع شده تا مدیریت مالی و معنوی آن ادامه دارد، گسترده است.درواقع زن در خانواده با روحیه لطیف و خوی مهربانانه ای که دارد می تواند فضای خانه را به فضای امن و آرامش بخش و پر از صمیمت و مهربانی تبدیل کند. بنابراین کارکرد رفتاری و معنوی حضور زنان در درون خانواده بسیار مهم و حیاتی است.
-
@Danial-al بیا از نت برداشتم
تعریفی که از کدبانویی گری می شود این نیست که زن همیشه در مطبخ و آشپزخانه حضور داشته باشد و برای اعضای خانواده غذا درست کند و البسه آنان را بشوید و ... بلکه این مسئولیت به عنوان مدیریت درون خانواده که از نظم و نظافت آن شروع شده تا مدیریت مالی و معنوی آن ادامه دارد، گسترده است.درواقع زن در خانواده با روحیه لطیف و خوی مهربانانه ای که دارد می تواند فضای خانه را به فضای امن و آرامش بخش و پر از صمیمت و مهربانی تبدیل کند. بنابراین کارکرد رفتاری و معنوی حضور زنان در درون خانواده بسیار مهم و حیاتی است.
@ma-a حال ندارم توضیح بدم
-
@0Farzam0 احسنت حمال مگ قدیمی همشون نمیگن ما از صب حمالی میکردیم تا شب؟ کد بانو حساب میشدن
و الان..... نداریم چنین چیزی