هرچی تو دلته بریز بیرون 5
-
@تومیوکا-گیو فک نکنم مهم باشن اونا
-
بعد میگم بقیه رشته هارو میاره چیکار کنم اون درسایی که ندارم؟
خیلی سوال میپرسم میدونم... -
@تومیوکا-گیو فک نکنم مهم باشن اونا
-
عاشقی کنید، دست همدیگه رو بگیرید، با هم قدم بزنید، همدیگه رو دوست داشته باشید، با هم حرف بزنید
.
.
.
.
ولی تو رو خدا کل فضای پیادهرو رو اشغال نکنید -
@ABR_DJ الان لازمه دوباره بیرون اومدن اکیپی شما پسرا رو یاد اوری کنم؟
Michael Vey نه ما که اکیپمون کلا سه نفره فضایی اشغال نمیکنیم (من و ماهان و علی خیلی مظلومیم
🥲
)
چند روز پیش رفتم مرکز شهر هر کاری کردم اون یه تیکه رو نشد از تو پیاده رو برم یه دختر و پسر کل فضای پیادهرو رو اشغال کرده بودند -
@تومیوکا-گیو اون رشته های دیگه هم تایید کنید. مشکلی نداره باید انگار تایید کرد
-
@تومیوکا-گیو تو کاری نداشته باش هر درسی مربوط و یا مشترک با ی رشته خاص هس و تو اونجا نمایش داده میشه..
-
عاشقی کنید، دست همدیگه رو بگیرید، با هم قدم بزنید، همدیگه رو دوست داشته باشید، با هم حرف بزنید
.
.
.
.
ولی تو رو خدا کل فضای پیادهرو رو اشغال نکنید@ABR_DJ تو بازار هم هستن اینا
عجله داشتم برا خرید ولی مگه میشد از کنارشون رد شد...
-
-
الان من رفتم تو ساهت، ولی عکس اپلود نکردم و زدم اعلام مغاریت(تاریخ تولد و شماره تلفن اشتباه زده بود) بعد عکس نخواست، مشکلی پیش میاد؟
@تومیوکا-گیو عکسه مشکلی نداره ولی بقیقه رو چک کنید شماره تلفنه هم برای پدر و مادر باشه خیلی مشکلی نداره
ولی تاریخ تولده رو درست کنید بهتره -
@تومیوکا-گیو تو کاری نداشته باش هر درسی مربوط و یا مشترک با ی رشته خاص هس و تو اونجا نمایش داده میشه..
-
@Venus655
حالا مراعات کردن به کنار حداقل نصف فضای پیاده رو هم اشغال بشه در درگاه خداوند مورد قبول واقع میشه
-
@تومیوکا-گیو خواهش میکنم
-
@تومیوکا-گیو عکسه مشکلی نداره ولی بقیقه رو چک کنید شماره تلفنه هم برای پدر و مادر باشه خیلی مشکلی نداره
ولی تاریخ تولده رو درست کنید بهترهjahad_121 شماره تلفن برا پدر بود عوض کردم... سال تولد هم عوض کردم
-
دو نفر بودن دست هم دیگه رو گرفته بودن تو پیاده رو
یه دختر کوچولو بستنی دستش بود اومد رد شه اصلا جا نبود رو به روی هم بودن اونا هم دست همدیگه رو رها نمیکردن دستشونو بالا بردن تا دختره از زیرش رد شه دستشون خورد بستنی دختره ریخت رو زمین -
دو نفر بودن دست هم دیگه رو گرفته بودن تو پیاده رو
یه دختر کوچولو بستنی دستش بود اومد رد شه اصلا جا نبود رو به روی هم بودن اونا هم دست همدیگه رو رها نمیکردن دستشونو بالا بردن تا دختره از زیرش رد شه دستشون خورد بستنی دختره ریخت رو زمین@Venus655 اخی