هرچی تو دلته بریز بیرون 5
-
jahad_121 همون سریاله که دختره با گشایش گامبی وزیر شروع میکرد درسته؟
بابای منم از همون گشایش استفاده میکنه و الانم ریتینگش ۱۲۰۰ (که حقیقتا حتی یبارم تو عمرم نتونستم شکستشون بدم)
فکر کنم گشایش شماهم همینه
حقیقتا اصلا از گامبی ویز و گامبی شاه خوشم نمیادولی خیلی خوبه انقدر به شطرنج علاقه دارید، واقعا شطرنج بازی کردن یکی از حس های خیلی خوب دنیاست
انشاالله که برید برا ریتینگ ۲۵۰۰ و استاد بزرگی@تومیوکا-گیو چقدرر خوبب
ایشون دیگه استادن
الان درست یادم نیست. این دختره تو یک یتیم خونه این طور جایی بود از بچگی بعد
اب دار چی اونجا بهش یاد داد مرفت تو یک زیرزمین یاد می گرفت
بعد شب رو سقف اونجا صفحه شطرنج تصور می کرد بازی می کرد برای خودش
چون نباید کسی می فهمید و..
خلاصه بعد ها یک خانوده به سپرستی قبول ش می کنه و این دسترسیش زیاد میشه میره تو مسابقات اسم می نویشه بعدم تا جهانی میره قهرمان جهانو شکست میده حالا اسمشم یادم نیست که بهتون بگم
به تصویر می دونم فقط -
بابای منم از همون گشایش استفاده میکنه و الانم ریتینگش ۱۲۰۰ (که حقیقتا حتی یبارم تو عمرم نتونستم شکستشون بدم)
حقیقتا اصلا از گامبی ویز و گامبی شاه خوشم نمیادولی خیلی خوبه انقدر به شطرنج علاقه دارید، واقعا شطرنج بازی کردن یکی از حس های خیلی خوب دنیاست
انشاالله که برید برا ریتینگ ۲۵۰۰ و استاد بزرگی@تومیوکا-گیو اون که جلو شاه باز می کنن
اصلان من تا اونو می بینم
سریع از سمت چپ سرباز دوم رو یک پله میارم جلو
-
@Mr-Amir1
راضیم از خودم -
انشاالله که برید برا ریتینگ ۲۵۰۰ و استاد بزرگی@تومیوکا-گیو اگر تا 2500 بریم چی میشه مگه؟ چیر خاصی میده؟
یک ایمیلم بهم داد باید در این تورنو متر شرکت کنید ووو این چیزا من اهمیت ندادم.
-
انشاالله که برید برا ریتینگ ۲۵۰۰ و استاد بزرگی@تومیوکا-گیو اگر وقت کردید باز ادامه بدید البته مدریت شده
نه مثل من️
-
@تومیوکا-گیو چقدرر خوبب
ایشون دیگه استادن
الان درست یادم نیست. این دختره تو یک یتیم خونه این طور جایی بود از بچگی بعد
اب دار چی اونجا بهش یاد داد مرفت تو یک زیرزمین یاد می گرفت
بعد شب رو سقف اونجا صفحه شطرنج تصور می کرد بازی می کرد برای خودش
چون نباید کسی می فهمید و..
خلاصه بعد ها یک خانوده به سپرستی قبول ش می کنه و این دسترسیش زیاد میشه میره تو مسابقات اسم می نویشه بعدم تا جهانی میره قهرمان جهانو شکست میده حالا اسمشم یادم نیست که بهتون بگم
به تصویر می دونم فقطjahad_121 اسمش گامبی وزیر بود
البته اینکه قرص میخورد هم تو قهرمانیش بی تاثیر نبود...jahad_121 در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
ایشون دیگه استادن
خواهش میکنم، لطف دارید
استاد شمایید -
jahad_121 چشم حتما، تو فکرشم
-
@تومیوکا-گیو اگر تا 2500 بریم چی میشه مگه؟ چیر خاصی میده؟
یک ایمیلم بهم داد باید در این تورنو متر شرکت کنید ووو این چیزا من اهمیت ندادم.
jahad_121 ریتینگ ۲۵۰۰ دیگه میشه استاد بزرگی... توی این برنامه هم تا ۲۵۰۰ برید بنظرم یه اتفاقایی بیوفته، ولی تو مسابقات خارج از برنامه و رسمی میشید استاد بزرگ...
چون خانم هم هستید دیگه خیلی صداش تو تلویزیون و اینا میپیچه -
jahad_121 اسمش گامبی وزیر بود
البته اینکه قرص میخورد هم تو قهرمانیش بی تاثیر نبود...jahad_121 در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
ایشون دیگه استادن
خواهش میکنم، لطف دارید
استاد شمایید@تومیوکا-گیو شما لطف دارید
من که چیزی بلد نیستم
آره ولی دیگه برای بازی اخرس نخورد و خودش تصور ش کردحالا اون هیچیی
من قرص نخورده از بس بازی می کنم شبا تا چشام می بندم صفحه شطرنجه میاد جلو چشام حالا کاش مهره دست نخورده بود یک حالت معمایی برام چیده شده شروع می کنم بازی کردن حللا اسب و بیار این ور وزیر بره اون ور
انقدر چشام و باز و بسته می کنم تا بتونم بخوابمم
-
jahad_121 ریتینگ ۲۵۰۰ دیگه میشه استاد بزرگی... توی این برنامه هم تا ۲۵۰۰ برید بنظرم یه اتفاقایی بیوفته، ولی تو مسابقات خارج از برنامه و رسمی میشید استاد بزرگ...
چون خانم هم هستید دیگه خیلی صداش تو تلویزیون و اینا میپیچه@تومیوکا-گیو عهه
البته من اونجا هم با همین اسم جهاد وارد شدم کسی نمی فهمهه خانمفقط تصویر یک زن رو برداشتم پرچم ایرانم گذاشتم
حالا تا اونجا اگر خیلیی بازی کنم شاید بشه دیگه عمرم باید بزار پاش
ولی جالبهه -
واقعا من اگه امشب بیدار بمونم نتایج نیاد کی پاسخگوعه؟
-
نکه با ایمیل باید وارد بشیم دیگه اسمم همون گذاشتم
-
@تومیوکا-گیو اون که جلو شاه باز می کنن
اصلان من تا اونو می بینم
سریع از سمت چپ سرباز دوم رو یک پله میارم جلو
jahad_121 حقیقتا خیلی از گشایش ها یادم نیست، ولی گامبی وزیر و گامبی شاه محبوب ترین گشایش هستن
گامبی= قربانی
یعنی شما پیاده کناری شاه/وزیر رو قربانی میکنید
مثلا گامبی وزیر: پیاده وزیر جلو و بعد پیاده فیل(کنار ویز) جلو(هر دوتا پیاده دو خونه)، اگه حریف اون پیاده که قربانی کردید رو بگیره، میشه گامبی پذیرفته و اگر نگیره(که معمولا هم نمیگیره) میشه گامبی نپذیرفته...
آه همه خاطراتم زنده شد -
@Soniaaa بخوابید نمیاد
اول باید نفر برتر بگند که نگفتن -
@تومیوکا-گیو شما لطف دارید
من که چیزی بلد نیستم
آره ولی دیگه برای بازی اخرس نخورد و خودش تصور ش کردحالا اون هیچیی
من قرص نخورده از بس بازی می کنم شبا تا چشام می بندم صفحه شطرنجه میاد جلو چشام حالا کاش مهره دست نخورده بود یک حالت معمایی برام چیده شده شروع می کنم بازی کردن حللا اسب و بیار این ور وزیر بره اون ور
انقدر چشام و باز و بسته می کنم تا بتونم بخوابمم
jahad_121 شما دیگه یه لول بالاترید
-
jahad_121
اگه بخوابم و بیاد کی پاسخگوعه؟