هرچی تو دلته بریز بیرون 5
-
@دختر-بهار
-
هرگز از مرگ نترسیدم من
مگر امروز که لرزید دلم
داشتم با کیوان درددل میکردم
یادم آمد آنگاه
آخرین مانده آن جمع پریشانم..آه!
چه کسی خواب تورا خواهد دید
چه کسی از تو سخن خواهد گفت
چشم خندانش برقی زد
سایه جان!ما هستیم
ما صدای سخن عشقیم
یادگار دل ما مژده آزادی انسان است...
هوشنگ ابتهاج -
@دختر-بهار
چه خوب که خوبی
امیدوارم همیشه خوب بمونی
فعلا هیچیZeinab Siri مرسی
️
جای شکر داره:) -
میشه همینجوری ادامه بدم؟!
میشه یروزی...؟
#تودلی -
راسی دوستان
ی نرم افزار هست کمتر کسی میدونش ولی اگ بلد باشین باش کار کنین تمام معادلات شیمی، ریاضی(انتگرال،حد،مشتق و...)میتونه انجام بده بعد حتی فرقی نداره معادله درجه چند باشه و میتونه تا هر رقم اعشار و حتی اگ صورت رادیکالیشو خواستید بهتون بده،بعد حتی اگ زبانتون خوب باشه میتونین توش با نوشتن مسعله ی فیزیک یا صورت سوال زیست جوابشو به دست بیارین:))
قابلیتای زیادی داره ولی همینش هم کافیه بنظرم
اسمش wolfram alpha هستش ک قوی ترین نرم افزارِ داده های علمیِ:))ramses kabir در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
راسی دوستان
ی نرم افزار هست کمتر کسی میدونش ولی اگ بلد باشین باش کار کنین تمام معادلات شیمی، ریاضی(انتگرال،حد،مشتق و...)میتونه انجام بده بعد حتی فرقی نداره معادله درجه چند باشه و میتونه تا هر رقم اعشار و حتی اگ صورت رادیکالیشو خواستید بهتون بده،بعد حتی اگ زبانتون خوب باشه میتونین توش با نوشتن مسعله ی فیزیک یا صورت سوال زیست جوابشو به دست بیارین:))
اسمش wolfram alpha هستش ک قوی ترین نرم افزارِ داده های علمیِ:))فقط اگ کمکی خواستین میتونین تو انجمن منشنم کنین و اگ در حد توانم بود دریغ نمیکنم:))
-
ramses kabir در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
راسی دوستان
اسمش wolfram alpha هستش ک قوی ترین نرم افزارِ داده های علمیِ:))فقط اگ کمکی خواستین میتونین تو انجمن منشنم کنین و اگ در حد توانم بود دریغ نمیکنم:))
ramses kabir سلام
جناب کبیر فوتو مث چطوره؟
-
Zeinab Siri مرسی
️
جای شکر داره:)@دختر-بهار
بله:) -
هنوز دیر نیست
هنوز صبر من به قامت بلند آرزوست
عزیز همزبان
تو در کدام کهکشان نشسته ای؟... -
@دختر-بهار