هرچی تو دلته بریز بیرون 5
-
@Comrade_Bayat
نمیدونم گرفتی یا نه
اونم خودش کل تاریخ کتابمون رو تقریبا تجربه کرده دیگه
برای همین متوجه تضاد متن و داستان بودش
برای همین میگفت ادامه درس که مشکلی پیش نیاد -
@f-nalist ته تهش همینه
ما گنگمون پره
ما خوبیم
ما بهترینیم
ما فلانیم
ما بهترینیم
.
ته دین و زندگی هم به این نتیجه میشه رسید که ایران قبل از اسلام هیچ پیشرفتی نداشت وقتی اسلام اومد ایران شکوفا شد
نمیخوام به دین توهین کنم ولی دیگه تا این حد هم نباید ایران قبل از اسلام رو دست کم گرفت@ABR_DJ در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
دین و زندگی
خیلی دوست ندارم بحث بشه راجع بهش
ولی توی کل کتاب دوازدهم فقط یک صفحه(که نصفشم عکسه) راجع به الزام وجود خدا صحبت کرده... والا تا اونجایی که من میدونم دین برای رسیدن به خدا بود:/ -
@Comrade_Bayat
نمیدونم گرفتی یا نه
@f-nalist
هر طور صلاح میدونی
ولی به هر صورت تجربه خوبی بود. امیدوارم دوباره راه بیفته و استقبال بیشتری بشه -
@ABR_DJ در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
دین و زندگی
خیلی دوست ندارم بحث بشه راجع بهش
ولی توی کل کتاب دوازدهم فقط یک صفحه(که نصفشم عکسه) راجع به الزام وجود خدا صحبت کرده... والا تا اونجایی که من میدونم دین برای رسیدن به خدا بود:/ -
الان اینوچرا برای سوم های تجربی میفرستی
هر دقیقه هم هی میگه مای مدیو مای مدیو -
@Violet28 کلا امسال همه چی رو هوا بود
دوستمم رو شیمیش اعتراض زد ۲ نمره رفت بالا
فقط من خنگ که هیچی اعتراض نزدم -
۱۰۰ باره داره میگه ثبت نام کنید ولی من حتی یه بارم تو سایتش نرفتم
-
@Violet28 کلا امسال همه چی رو هوا بود
دوستمم رو شیمیش اعتراض زد ۲ نمره رفت بالا
فقط من خنگ که هیچی اعتراض نزدم -
@Comrade_Bayat
نمیدونم گرفتی یا نه
خب بچه ها خدانگهدار ،شبتون بخیر
-
amir ahmadi در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
0-0ftm در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
ارتباطم با آدمای زندگیم ،چه حضوری چه مجازی
داره نزدیک صفر میشه
️
آمِن
تو چرا آدم نمیشی؟
چرا حتی تلاش نمیکنی یک ذرههه شبیه آدما بشی احمدیییییی
بعد میگم اون باشعورن برخلاف شما دوتا میگی نه0-0ftm در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
amir ahmadi در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
0-0ftm در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
ارتباطم با آدمای زندگیم ،چه حضوری چه مجازی
داره نزدیک صفر میشه
️
آمِن
تو چرا آدم نمیشی؟
چرا حتی تلاش نمیکنی یک ذرههه شبیه آدما بشی احمدیییییی
بعد میگم اون باشعورن برخلاف شما دوتا میگی نه
نچ نچ فردا که همکلاسی هات رو خوب شناختی
قدر ماها رو میدونی -
سه سال پیش یه همچین روزی عضو انجمن شدم
جایی که با خیلیا چه خوب و چه بد آشنا شدم و از خیلیا درس گرفتم
سعی کردم تو این جو دوستانه حرفی نزنم که کسی ناراحت بشه و از من رنجیده بشه ولی خب گاهی وقتا از دستم در میرفت و هیچوقت هم قول نمیدم که این اتفاق قرار نیست دیگه بیفته فقط میتونم سعیمو بکنم که به اعصاب خودم مسلط باشم
.
این سه سال در کنار تمام فراز و نشیبی که داشت و غم ها و شادی هایی که بهم داد، درس های خیلی زیادی هم بهم یاد داد
شاید اگه وارد این انجمن نشده بودم الان یه سری چیزا رو هنوز نفهمیده بودم ولی خب دیگه اینجا به لطف یه سری آدم هایی که در حقم خوبی کردن و یه سری آدمهایی که در حقم بدی کردن تونستم اون مسائل رو بفهمم و درک کنم
با اینکه دیگه شاید صفا و صمیمیت قبلا رو نداشته باشه ولی بازم هیچوقت یادم نمیره که چه اتفاقاتی برام اینجا افتاد و هیچی همین دیگه
زیاد حرف زدم سرتونو درد آوردم
-
سعی کردم تو این جو دوستانه حرفی نزنم که کسی ناراحت بشه و از من رنجیده بشه ولی خب گاهی وقتا از دستم در میرفت و هیچوقت هم قول نمیدم که این اتفاق قرار نیست دیگه بیفته فقط میتونم سعیمو بکنم که به اعصاب خودم مسلط باشم
.
این سه سال در کنار تمام فراز و نشیبی که داشت و غم ها و شادی هایی که بهم داد، درس های خیلی زیادی هم بهم یاد داد
شاید اگه وارد این انجمن نشده بودم الان یه سری چیزا رو هنوز نفهمیده بودم ولی خب دیگه اینجا به لطف یه سری آدم هایی که در حقم خوبی کردن و یه سری آدمهایی که در حقم بدی کردن تونستم اون مسائل رو بفهمم و درک کنم
با اینکه دیگه شاید صفا و صمیمیت قبلا رو نداشته باشه ولی بازم هیچوقت یادم نمیره که چه اتفاقاتی برام اینجا افتاد و هیچی همین دیگه
زیاد حیرف زیدیم سیریتینی دیرد ایویردیم =///
خیلی هم مختصر و مفید بود
-
.
به لطف یه سری آدم هایی که در حقم خوبی کردن
خواهش میکنم کاری نکردم که
-
شبتون بخیر
️