هرچی تو دلته بریز بیرون 5
-
@khanoomi
اول از همه خدایی که همیشه هوامو داشته و می دونم فقط خودشه که برام خیر می خواد و همیشه کنارمه
با وجودش نا امیدی برام معنا نداره من 1 بار 1بار ناامید شدم وتو اوج نا امیدی همه حرفامو باهاش زدم
و ببیندید هنوز که هنوزه نوشته هام هست
جوری کنارم بود که دیگه از اون موقع قول دادم نا امید نشم.
وقتی خدایی هست که ته ته اوج سختی ها مون همه جوره کنارمونه چطور نا امید بشیم
ببینید نا امیدی ادمو نابود می کنه
هروقت از همه چی خسته شدید هروقت دیگه به هیچی امید نداشته فقط و فقط به خودش تکیه باید کرد به خودش امید داشته و از خودش خواست و باید بخواییم تا به خودمون نیاییم نمیشه. تا تلاشی نکنیم نمیشه توکل به خودش باید کرد و جلو رفت با هرچی سختیه که هست2
از تجربه زندگی
از قولی که به یک معلم دادم
و
به خاطر پدر و مادرم
به خاطر برادرم
به خاطر اوناهم که شده می خوام تلاشمو بکنم
می ترسم از اینکه غم تو چشم های پدرم ببینماین امیده رو من کلاس نهمم تو اوج نا امیدی و شکست و ببینید نه نا امیدی خودم تنها
جوری پیش رفته بودم که دیگه خانوادمم بهم امیدی نداشتنداز اون موقع به بعد من به خودم اجازه ندادم نا امید بشم
چون اون زمان با تمام حال بدم رو اوردم به خدا و ازش کمک خواستم و امیدمو دادم بهش
و تونستم.
بهم نشون داد که نا امیدی معنا نداره.شاید متوجه حرف هام به خوبی نشید بگید چی داره میگه.
به هرحال هرکسی تو زندگیش یک نقاط عطفی داره یک روزنه ها امیدی داره
برای من این مواردی که گفتم بوده
اتفاقاتی برام رخ داده که اجازه نمیددم نا امید بشم و از خدا می خوام نه دیگه نا امید بشم نه کسی دچارش بشه
نا امیدی خیلی خیلی بده. و کار شیطان هم همینه که ادمو ناامید کنه چنان در ذهن ما مسائل و مشکلات و سختی ها رو بزرگ می کنه و تا جایی پیش می بره خدانکرده
دل ادم می خواد تموم شه بره این زندگی و..من تمام نوشته ها اون روزی که نا امید شدمو دارم خیلی بده خیلی بده نا امیدی
شما بیاید زندگیتون رو مرور کنید
زمان ها و لحظه ها سخت که ازش عبور کردید
. متوجه می شید اگر امیدی نبود شما الان تلاشی برای زندگی تون نمی کردیدامام علی فرمودن که بزرگترین بلا ناامیدی است
عذرمی خوام وقتتون رو گرفتم
-
jahad_121 همین امید دستت رو میگیره و میکشتت بالا
و این جمله ت خیلی خوب بود هر کسی تو زندگیش ی نقطه ضعفی داره ...منم دو تا دارم تا بی نهایت میتونم ازشون یاد بگیرم
ممنون وقت گذاشتی@khanoomi
-
https://harfeto.timefriend.net/17024939210328
حرفی سخنی چیزی:) -
@رز-سیاه
سلامم
خوب هستید -
@رز-سیاه
خداروشکر
بله منم خوبم
بستنی دلتون می خواد تو هوای سرد؟ -
@رز-سیاه
بهبه
️
️
فردا قرار برم دوباره کتابخونه یک چند روزی نتونستم برم.
دیگه پیاده روی هم تقریبا هر روز صبح می رم
-
اِرضاءَ جَمیعِ الناسِ غایَتٌ لاتُدرَک
#حرف_حق
خلاصه اینکه نمیتونی همه رو راضی نگه داری :)) -
هعیی مِن
چگونه ای؟ -
اوقاتت چرا تلخ است؟