هرچی تو دلته بریز بیرون 5
-
نمیدونم
-
@kosar-ab
الان دیس بک بود این؟
-
امشبم دمنوش زعفرون بخورم؟
-
چرا؟
-
بازم نمیدونم
-
@kosar-ab
الان دیس بک بود این؟
@0yasin-sh0
YESssssssss -
می خوای حرف بزنیم پی وی؟
-
Reza-H من آقای حاتمی نمیشینم این کتابو با لذت بخونم
و چیزی رو هم با لذت نخونم هیچوقت واسه همیشه تو ذهنم نمیمونه
عملا واسه امتحانشه که همه چیو میچپونم تو ذهنم
ولی همینو بشینم با آزادیو راحتی تو یه تایم آزاد از چند تا منبع با حالت تحقیق طور بخونم خیلی بهم کیف میده
ما هیچوقت نباید یادمون بره تاریخم قابل تحریفه و این نوشته نمیتونه کاملا درست و مستند باشه
و اما در مورد عبرت گرفتن باهاتون موافقم اما بازم نه تو یه تایم خیلی محدود تو یه تایم آزاد باید برداشت کنم چی به چی بوده@_Narges
با تقریبا همه حرفتون موافقم.
پس مشکل شما، توی اینکه چرا تاریخ رو در محتوای آموزشی گذاشتن نیست. توی اینه که چرا تاریخ، باید به این شکل تاثیر داشته باشه و لازمه که حفظش کنیم.
بله. برای منم قابل درکه که خیلی کار سختیه براتون و نظر منم همین هست که دانش آموز جملات کتاب تاریخ رو لازم نباشه حفظ کنه.
من این نکته رو گفتم، چون از پیامتون اینطور برداشت میشد که مخالف وجود تاریخ در محتوا های آموزشی به دانش آموزا هستین (و البته متوجه شدم که منظورتون این نبوده)
و نکته و پیشنهادی که دارم برای شما (که خودمم توی درسای نچسب حفظی مثل سلامت یا هویت و دینی این کار رو انجام میدم) اینه که همزمان که با ناراحتی حفظ می کنید متن رو، از فرصت حسن استفاده رو کنین و از مطالبی که ارایه شده، نکاتی که به درد زندگیتون میخوره رو «برای خودتون» برداشت کنین. نمیدونم چقدر راحت باشه. اما میتونه خواندنش رو راحت تر کنه@_Narges در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
نباید یادمون بره تاریخم قابل تحریفه و این نوشته نمیتونه کاملا درست و مستند باشه
این نکته به نظرم نیاز به صحبت مفصل داره. اما قطعا واضحه که ممکنه یه تاریخ نگار اشتباهاتی هم در گزارش کرده باشه. اما این موضوع دلیلی برای این نیست که کل اون محتوا رو بذاریم کنار (مخصوصا وقتی هنوز دلیلی برای اینکه حرفاش اشتباهه نداریم)
موفق باشید -
@رز-سیاه مخاطبت کیه؟
-
-
نمی دونم
-
@kosar-ab نفهمیدی؟
-
الان بازم خودمو چشم میزنم ولی امروز بعضی جاها خودم به دلم مینشستم:)
-
@kosar-ab نفهمیدی؟
@0yasin-sh0 فهمیدم، متوجه نشدم
️
-
@kosar-ab نسترن
-
@kosar-ab دختری دیگه
-
اگه خواستی بیدارم هنوز هر وقت خواستی هستم خدمتت
️
-
@kosar-ab دختری دیگه
@0yasin-sh0 عجب آدمیه
-
@_Narges
با تقریبا همه حرفتون موافقم.
پس مشکل شما، توی اینکه چرا تاریخ رو در محتوای آموزشی گذاشتن نیست. توی اینه که چرا تاریخ، باید به این شکل تاثیر داشته باشه و لازمه که حفظش کنیم.
بله. برای منم قابل درکه که خیلی کار سختیه براتون و نظر منم همین هست که دانش آموز جملات کتاب تاریخ رو لازم نباشه حفظ کنه.
من این نکته رو گفتم، چون از پیامتون اینطور برداشت میشد که مخالف وجود تاریخ در محتوا های آموزشی به دانش آموزا هستین (و البته متوجه شدم که منظورتون این نبوده)
و نکته و پیشنهادی که دارم برای شما (که خودمم توی درسای نچسب حفظی مثل سلامت یا هویت و دینی این کار رو انجام میدم) اینه که همزمان که با ناراحتی حفظ می کنید متن رو، از فرصت حسن استفاده رو کنین و از مطالبی که ارایه شده، نکاتی که به درد زندگیتون میخوره رو «برای خودتون» برداشت کنین. نمیدونم چقدر راحت باشه. اما میتونه خواندنش رو راحت تر کنه@_Narges در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
نباید یادمون بره تاریخم قابل تحریفه و این نوشته نمیتونه کاملا درست و مستند باشه
این نکته به نظرم نیاز به صحبت مفصل داره. اما قطعا واضحه که ممکنه یه تاریخ نگار اشتباهاتی هم در گزارش کرده باشه. اما این موضوع دلیلی برای این نیست که کل اون محتوا رو بذاریم کنار (مخصوصا وقتی هنوز دلیلی برای اینکه حرفاش اشتباهه نداریم)
موفق باشیدReza-H بله دقیقا این برداشتون منظورم بود
نه ببینید نمیگم چون تحریف داره نخونیم
میگم چون تحت عنوان یه دونه کتاب چاپ شده اومده دست ما تضمینی به درست بودن همه ی این کتاب نیست و باید از جوانب دیگه بررسی بشه اما این حق کاملا از دانش آموز گرفته شده
همچنین شما