هرچی تو دلته بریز بیرون 5
-
لطفاً کسی عزم رفتن برای همیشه نکنه
-
Ainoor
سلام
منم همینطور خوندمش اول...
اول خواستم ازت بپرسم که: مگه واقعا باب اسفنجی نیست؟
️...
-
من باید اخراج شم که آدمک نشه
تا حالا کسی رو سر سوالی که میکنه هر چند ساده یا سخت باشه مسخره نکرده
سوال سخت میدی بش حل کنه هر فکری میکنی به جز اینکه فکر کنه میخوای مثلا یه سوال بدی که بگی بلد نیست
وقتی یه چیزی رو نمیفهمی بهت توضیح میده مثل بقیه نیست که بگه من خودم فهمیدم فهمیدن تو مهم نیست وقتمو میگیری
وقتی راه بهتر باشه از هر کسی میپذیره و قبول میکنه نمیگه راه من بهتره چون و دلایل بیخود بیاره
حاضره که برای سوال یه نفر وقت بذاره و اگه طرف نفهمید با یه رنگ دیگه بنویسه که خودمون میدونیم زمان طرف رو میگیره
به معنای واقعی سیره معلمی رو اجرا میکنهیه جور راهنمایی که هیچ پکیجی کلاسی اینجوری نداره که حتی بتونی با دادن هزینه بگیری
خلاصه اینارو گفتم که بگم خسته نباشی@f-nalist وی بسیار با شما موافق است
تازه یمدت طولانی من تو پیوی ازشون سوال میپرسیدم همههه رو جواب میداد حتا اون یکی دو موردی که بلد نبودن هم میرفتن یاد میگرفتن میومدن توضیح میدادن=)))))))آدمک یه روز میام کل مهدیای تهرانو میکردم پیدات میکنم و ازت تشکر میکنم
-
Ainoor در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
ی سوال
ما فقط در بافت اسفنجی مغز قرمز داریم یا متراکم هم داریم؟چرا اینو باب اسفنجی خوندم
باب اسفنجی،وای فاطمه وای
-
@f-nalist وی بسیار با شما موافق است
تازه یمدت طولانی من تو پیوی ازشون سوال میپرسیدم همههه رو جواب میداد حتا اون یکی دو موردی که بلد نبودن هم میرفتن یاد میگرفتن میومدن توضیح میدادن=)))))))آدمک یه روز میام کل مهدیای تهرانو میکردم پیدات میکنم و ازت تشکر میکنم