هرچی تو دلته بریز بیرون 5
-
خانومِ_دوست_داشتنی
باشع عذر میخوام
منتها وقتی هر کسی میاد میگه چار تا همکلاسیای ماعم این مدلی هستن تو باشی چجوری استنباط میکنی؟؟!
.
.
با عرض معذرت
خدافظAmirreza Vafaei Moghadam
درکل بدون
تو 1000نفر 100نفر ممکنه همچین باشن
900نفر همچین نیستن
شبت بخیر -
این پست پاک شده!
Amirreza Vafaei Moghadam
ببین پسرا بد ترن چرا چون مثل قبلا حرمت دختر سرشون نمیشه 99 درصد پسرا همینن
از وقتی پاچه هاشون رفت تا نافشونو ابرو تمیز تر برداشتن از دخترا
باید فهمید غیرت شونو حراج کردن
به یسری لذت
و از اون طرفم نباید بگم همه دخترا اوکین -
خانومِ_دوست_داشتنی
باشع عذر میخوام
منتها وقتی هر کسی میاد میگه چار تا همکلاسیای ماعم این مدلی هستن تو باشی چجوری استنباط میکنی؟؟!
.
.
با عرض معذرت
خدافظAmirreza Vafaei Moghadam همه آدمها توی اون چهارتا همکلاسی خلاصه نمیشن
اینکه دو و ور شما متاسفانه آدمای درستی قرار نگرفتن نمیشه بخاطرش دید شما به همه عوض شه..!
لازمه با افراد بیشتری در ارتباط باشین تا شاید اونم شاید بتونین نظر بدین ولی خب نه من نه شما درجایگاهش نیستیم اصن
هروقت با 100درصد خانما حداقل یک سال صحبت مداوم داشتین و دیدین 80 درصدشون مناسبتون نیستن میتونین انقدر خودتونو خوب نشون بدین و بگین اوکی من مقدس بقیه عاره!
هیچکس حق نداره این مدلی صحبت کنه ، هیچکس!
به جنسیت هم مربوط نیست -
بچا بحثو عوض کنین
جهیزیه چقد گرون شدههههههههههههههههههههههههههه -
@f-seif-0
-
@f-seif-0 لهنتی
-
قیمت برنج چقدره
-
بخدا باید بترشیم
محکوم به ترشیدن -
قیمت برنج چقدره
fatemeh8181
الان رفتی تو کار برنج؟ -
fatemeh8181
الان رفتی تو کار برنج؟@f-seif-0 والا فعلا شمالیای انجمن نیومدن
-
بااین وضع اقتصاد شاااید ما بتونیم ازدواج کنیم
اما بچه های ما عمرن بتونن ازدواج کنن -
@f-seif-0 هعیی
-
گنا بچم چق ارزو داشت
-
Amirreza Vafaei Moghadam
ببین پسرا بد ترن چرا چون مثل قبلا حرمت دختر سرشون نمیشه 99 درصد پسرا همینن
از وقتی پاچه هاشون رفت تا نافشونو ابرو تمیز تر برداشتن از دخترا
باید فهمید غیرت شونو حراج کردن
به یسری لذت
و از اون طرفم نباید بگم همه دخترا اوکینfatemeh8181 همکلاسیای خودم رو بگم حالا؟
پسرع باباش قاضی هستش بعد پسرع خودش مث این بچه مثبتا
.
هر دختری هم میبینتش فک میکنع چ پسر دسته گلی...
.
.
با یه دخترع بله...
بعد یه روز تو راه مدرسه گفتم عذاب وجدان نداری ک با دختره اونکارو کردی بعد ولش کردی؟؟؟ میگفت « نه حاجی دختری ک نمیخوایش رو باید فلان دیگه! » بله!
.
همونجا خدافظی کردم رفتم خونمون.
همین یدونه پسرم نبود همکلاسیامم کم نبودن... البته بچه های خوبم زیاد بودن منتها این پسره اکیپشون کم نبود همشونم مث هم بودن... با دخترای زیادی هم بودن... بابا پولدارن و مثبت طور دخترا هم ک زود گول میخورن پ خانم میشن...
.
خوب و بدم همه جا هس -
@f-seif-0
خودت حالا شوهر کن تا بچت
-
@f-seif-0 چه ربطی به وضع اقتصادی داره
-
fatemeh8181 همکلاسیای خودم رو بگم حالا؟
.
.
.
با یه دخترع بله...
بعد یه روز تو راه مدرسه گفتم عذاب وجدان نداری ک با دختره اونکارو کردی بعد ولش کردی؟؟؟ میگفت « نه حاجی دختری ک نمیخوایش رو باید فلان دیگه! » بله!
.
همین یدونه پسرم نبود همکلاسیامم کم نبودن... البته بچه های خوبم زیاد بودن منتها این پسره اکیپشون کم نبود همشونم مث هم بودن... با دخترای زیادی هم بودن... بابا پولدارن و مثبت طور دخترا هم ک زود گول میخورن پ خانم میشن...
.
خوب و بدم همه جا هسAmirreza Vafaei Moghadam داداش با اینا نگرد از راه به درت میکنن
تو پسر خوبی هستی من میشناسمت -
fatemeh8181 همکلاسیای خودم رو بگم حالا؟
.
.
.
با یه دخترع بله...
.
.
خوب و بدم همه جا هسAmirreza Vafaei Moghadam بله
ولی قبول کن جامعه خراب شده
نوع لباس پوشیدن خیلی رومخه
واقعا مهم ذاته
میخوام برمم دیگه بین این همه گرگ نمیشه موند
باید رفت -
Amirreza Vafaei Moghadam داداش با اینا نگرد از راه به درت میکنن
تو پسر خوبی هستی من میشناسمتParsa Amini ن نمیگردم همکلاسیم بودن دیگه باهاشون نیستم اون موقعم اتفاقی بود... وگرنه ک ازش درباره اون موضوع نمیپرسیدم تو راه... چون باهاشون حرفی نداشتم اون موقع حرفیدم تو راه... اصن کاریشون ندارم... همینا هم بودن ک همش میگفتن بیا بیرون اما نمیرفتم... تو دو سال دبیرستان حالم از دوستی های دختر پسری بهم خورد... اینقد ک گند دیدم...
.
.
ذهنیتم خیلی خراب شده از همه... ) : -
Parsa Amini ن نمیگردم همکلاسیم بودن دیگه باهاشون نیستم اون موقعم اتفاقی بود... وگرنه ک ازش درباره اون موضوع نمیپرسیدم تو راه... چون باهاشون حرفی نداشتم اون موقع حرفیدم تو راه... اصن کاریشون ندارم... همینا هم بودن ک همش میگفتن بیا بیرون اما نمیرفتم... تو دو سال دبیرستان حالم از دوستی های دختر پسری بهم خورد... اینقد ک گند دیدم...
.
.
ذهنیتم خیلی خراب شده از همه... ) :Amirreza Vafaei Moghadam افرین حالا بیا یه چاپ صد آفرین رو لپت بزنم