هرچی تو دلته بریز بیرون 5
-
Sachli استغفرالله
لازمه بگم یکی از منشنامو که در خصوص اتفاقا توجه هم بود گم کردی؟
من هستم! -
منم حدودا 4 سال قبل بهشون زنگ زدمانقدر فرد مهمی هست برام که دلیل خیلی از تصمیم ها و تلاشم بوده و با حرف ها ش امیدم و بیشتر می کنم.
خیلی معلم تاثیر می زاره. -
از بابام کش میرم
نفهمیده تا حالا
وگرنه میندازتم بیرون -
Narges_ کجااا؟
بابا من دیگه پیر شدم، تو به بزرگی خودت ببخش
منظورم لایک نکردن پستام بود، منظور خاصی نداشتم واقعا🤌
Sachli در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
Narges_ کجااا؟
https://forum.alaatv.com/post/3360968
من اوکیم که
چون گفتی گفتم بگم بهتمنظورم لایک نکردن پستام بود، منظور خاصی نداشتم واقعا
🤌
عااااهاااا خب میدونی لایک به نظرم واسه خودم که اینه با حرف طرف باید موافق باشم که لایک کنم
-
️
️
️
-
فقط مونده مرور متن جنازه شدم
-
سلام داداش خسته نباشی
این تست بالاتر از سطح دبیرستانه مطمئنا تو بلدیش اگ فرصت کردی توضیحش بده
@liy2099 -
Sachli
تا حد زیادی باهاتون هم عقیده ام.
یعنی دقیقا همون حرف قبلیه.
الان در حال حاضر، چه درست چه غلط، دانش آموزا دارن یه تاریخی رو مطالعه می کنند (حالا به این موضوع که طرف از روی دفاع از یه ایدئولوژی کتاب نوشته می رسم.) و یه حدودی از تاریخ دستشون میاد. البته تلخی خوندن اجباری و اینکه ممکنه تاثیرش از خوندنِ با شوق کمتر باشه برای من قابل درکه.اما حداقلش اینه که الان دانش آموز میفهمه فرضا یه آقای مصدقی بوده. یه قراردادی به اسم گلستان بوده. یه فردی به اسم امام خمینی اومده یه حرکتی رو راه انداخته و... . و در شرایطی که نظام آموزش و پرورش ما تا اون ایده ای که شما میدین که کتابا خیلی جذاب باشن. معلما خیلی جذاب درس بدن، مدرسه خیلی شوق انگیز باشه و... خیلی فاصله داره، ما بیایم همین یه ذره رو قدر بدونیم. ببینید. کنسل کردن یه روشی که داره اجرا میشه راحته. جایگزین کردنش سخته.
آیا شما که ایده میدین نسل ما باید نسل پویایی باشه، الان نظام آ.پ شرایط حتی نزدیک شدن به ایده شما رو داره؟ نداره. پس اینکه اول کار بگیم آقا کتاب تاریخ رو بردار، بهترین راه حل نیست. (باز هم تاکید میکنم که این به معنای تایید صددرصدی روش تدریس فعلی تاریخ نیست).
درباره اون نکته که میگین ما نیازی به حفظ کردن اسم اسامی خدمتکارا نداریم.
این کتاب فعلی تاریخ، انصافا بسیار خلاصه نوشته شده. یعنی در طی حدود صد سال، اینهمه اتفاق ریز و درشتی که افتاده رو بخواد بیاره در چند درس کار خیلی سختی بوده. پس جاهای خیلی مهمش رو انتخاب کرده. شما الان برید کتب چندین جلدی فقط تاریخ انقلاب اسلامی رو نگاه کنید، متوجه میشید که کتاب درسی تاریخ چقدر کوتاه مطالب رو گفته. ثانیا یه سری چیزا در تاریخ تعیین کننده ان. ممکنه اسم خدمتکار تعیین کننده نباشه. اما به نظر من قطعا مفاد یه عهدنامه ای که امضا شده مهمه. مهمه که بدونیم دقیقا اون شاه چه چیزی رو به فلان کشور داده. اینا جزئیات ریز نیستن. اهمیت بالایی دارن.
اما موضوعی که میگین کتاب تاریخ الان رو طرف هر طور دلش خواست نوشته.
اولا که قطعا این کتاب با تمایل به اصل انقلاب اسلامی نوشته شده. در اینش شکی نیست.
من سوالم از شما اینه آیا اصلا کتاب تاریخی داریم که بدون در نظر گرفتن هیچ گونه تمایلات خود تاریخ نویس نوشته شده باشه؟ نداریم.
ثانیا آیا این تمایل نویسنده به یه ایدئولوژی خاص، باعث شده که واقعیاتی رو ننویسه یا وارونه بنویسه؟ من که به شخصه همچین چیزی ندیدم. اما اگه شما یا دوستان دیگه دیدین بگین که اگه موقعیت شد درباره اش بحث کنیم. (البته توجه به این موضوع که هیچ کدوم از ما در زمینه های تاریخی صاحب نظر نیستیم هم مهمه)
پس اینکه یه کتاب تاریخی با تمایل به ایدئولوژی خاص نوشته شده باشه اصلا چیز عجیبی نیست.
و آیا شما کتاب بهتری سراغ دارین یا مطالعه کردین که اون رو جایگزین این کنیم؟ (منظورم این نیست که این کتاب بی نقصه. منظورم اینه که اونطوری هم که فکر میکنین کتابای دیگه سراسر صدق و راستی هستن و این کتاب اومده یه سری دروغ سر هم کرده نیست)
و اینکه راه برای دانش آموز علاقه مند برای اینکه بره کتاب های دیگه رو مطالعه کنه و بیاد اشکالات این کتاب رو متوجه بشه و بررسی بیشتری توی این موضوعات داشته باشه بازه.
در آخر بخوام جمع بندی کنم اینه که اولا تا زمانی که آ.پ نیومده روی یک ریل درست، ما مجبوریم در محتوا های درسی بین بد و بدتر انتخاب کنیم. (که در اینجا "بدتر" اینه که به خاطر اینکه ممکنه نتونیم محتوا رو کامل به بچه برسونیم، کلا کتاب درسی رو حذف کنیم یا اختیاریش کنیم.)
ممنون از اینکه متن رو کامل خوندینReza-H بازم میگم که من نگفتم درس تاریخ رو بردارن
و بله نظام آموزش ما از همون اول ابتدایی ایراد داره قبول دارم
اما بهتر نیست بجای اینکه به کم و اشتباه قانع باشیم تلاش کنیم که این امر اصلاح بشه؟ مگر نه که ما خودمون بعدها معلم و مدیر و مسئول این مملکتیم؟
یعنی الزاما تغییر قرار نیست یهو اتفاق بیوفته، تغییر دقیقا باید در ذهن من و شما و امثالهم بیوفته که درنهایت نمودش رو در نسل آینده و جامعه ببینیم
وگرنه یه ذهن قانع به اشتباه درنهایت یه جامعه اشتباه تحویل میدهمیخوام یه سوال بپرسم ازتون، شما واقعا چیزایی که از تاریخ دبیرستان حفظ کردین یادتون مونده؟!
من خودمکه چیزایی که صرفا حفظ کردم یادم نیست، دراصل اکثر بچه های تجربی و ریاضی اصلا طالب حفظیات نیستن که اگر بودن جاشون تو این رشته نبود، حقیقتا همینقدری که از تاریخ دبیرستان میدونم و یادمه مدیون تدریس عالی و کلاس فوق العاده معلم یازدهمم که سرکلاسش فهمیدم چیشده در حین داستانی تعریف کردن و بحث کردنامون، متاسفانه خیلیا همچین معلمی ندارن
من اونقدری در این زمینه مطالعه ندارم که بخوام همچین بحثی رو داشته باشم
خب متن من رو یا دقیق نخوندین یا نخوندین
من نگفتم این کتاب الزاما تماما غلطه،گفتم محدود بودن به یه منبع و یه دیدگاه غلطه
خواهش میکنم -
Sachli
آها اینم بگم که هرجای صحبت حس کردین به زمان مطالعه تون داره ضربه میزنه یا میخواین بحث ادامه پیدا نکنه (و حق هم بهتون میدم) بهم بگین که صحبت متوقف بشه -
Sachli من مثل این که ادبیاتم خوب نیس
فکر کردم گفتی اگه با من(خودمو میگم) حرف بزنی چه سودی واسه تو داره
گفتم سبکی و آرامش -
Narges_ کجااا؟
من اوکیم که
چون گفتی گفتم بگم بهتمنظورم لایک نکردن پستام بود، منظور خاصی نداشتم واقعا
🤌
عااااهاااا خب میدونی لایک به نظرم واسه خودم که اینه با حرف طرف باید موافق باشم که لایک کنم
Narges_ در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
Narges_ کجااا؟
من اوکیم که
چون گفتی گفتم بگم بهتمنظورم این نبود بابا
منظورم لایک نکردن پستام بود، منظور خاصی نداشتم واقعا
🤌
من باب طنز گفتم صرفا
-
Narges_ در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
Narges_ کجااا؟
من اوکیم که
چون گفتی گفتم بگم بهتمنظورم این نبود بابا
منظورم لایک نکردن پستام بود، منظور خاصی نداشتم واقعا
🤌
من باب طنز گفتم صرفا
-
Reza-H بازم میگم که من نگفتم درس تاریخ رو بردارن
و بله نظام آموزش ما از همون اول ابتدایی ایراد داره قبول دارم
اما بهتر نیست بجای اینکه به کم و اشتباه قانع باشیم تلاش کنیم که این امر اصلاح بشه؟ مگر نه که ما خودمون بعدها معلم و مدیر و مسئول این مملکتیم؟
یعنی الزاما تغییر قرار نیست یهو اتفاق بیوفته، تغییر دقیقا باید در ذهن من و شما و امثالهم بیوفته که درنهایت نمودش رو در نسل آینده و جامعه ببینیم
وگرنه یه ذهن قانع به اشتباه درنهایت یه جامعه اشتباه تحویل میدهمیخوام یه سوال بپرسم ازتون، شما واقعا چیزایی که از تاریخ دبیرستان حفظ کردین یادتون مونده؟!
من خودمکه چیزایی که صرفا حفظ کردم یادم نیست، دراصل اکثر بچه های تجربی و ریاضی اصلا طالب حفظیات نیستن که اگر بودن جاشون تو این رشته نبود، حقیقتا همینقدری که از تاریخ دبیرستان میدونم و یادمه مدیون تدریس عالی و کلاس فوق العاده معلم یازدهمم که سرکلاسش فهمیدم چیشده در حین داستانی تعریف کردن و بحث کردنامون، متاسفانه خیلیا همچین معلمی ندارن
من اونقدری در این زمینه مطالعه ندارم که بخوام همچین بحثی رو داشته باشم
خب متن من رو یا دقیق نخوندین یا نخوندین
من نگفتم این کتاب الزاما تماما غلطه،گفتم محدود بودن به یه منبع و یه دیدگاه غلطه
خواهش میکنمSachli
قطعا.
در اینکه خودمون باید بپردازیم به درست کردن شرایط که شکی نیست و اصلش هم همینه.مشکلاتی هم که میگین در اشکالات حفظ کردن تاریخ به شکلی فعلیش من تو پیامای قبلیم هم گفتم و تاکید هم کردم که شرایط فعلی کتاب تاریخ شرایط مناسبی نیست. اما اینکه در حفظ کردن باهاتون مخالفت می کنم دلیلش در راه حلیه که میدین. نه در اشکالی که میگین. در اونا هم بحثی نداریم که اشکالات زیادی داره.
من در پیام ابتداییم هم گفتم. در شرایط فعلی اینکه کتاب رو از حالت اجباری خارج کنیم و به شکل کلاس گفتمانی در بیاریم در عمل میشه حذف کتاب.
اما این به معنای اینه که همینطور بذاریم بمونه؟ یا تبدیل به یه شیوه شیرین برای تدریس نکنیم؟ قطعا نه.
راهکار بلند مدتش میشه همونی که گفتین. اینکه خودمون بریم شرایط نامناسب رو اصلاح کنیم.
درباره منبع های متفاوت هم احساس می کنم شما متن رو دقیق نخوندین. همونجا هم مطرح کردم که خیلی خوبه که افراد خودشون برن و بپردازن به منابع دیگه.
و اینکه آ.پ بیاد یه کتاب رو معرفی کنه نه چند منبع هم کاملا چیز طبیعی و معقولیه. همون طور که در کتب دیگه میاد فقط یه منبع معرفی میکنه. (البته که در آخر همون کتاب ها هم ارجاعاتش به منابع دیگه نوشته شده) مهم اینه کدوم منبع کم نقص ترین. (چون منبع بی نقص نداریم)