هرچی تو دلته بریز بیرون 5
-
Akito اضافی استعاری با استعاره خیلی فرق داره ها
بحثش برمیگرده به علاقه اضافه استعاری که ازت نمیخوان علاقه اش رو مشخص کنی ولی برای تشخیص خب میخواد ، علاقه اش حالت شباهته متفاوتن تا اونجا که میدونم@mk-mahdi آره تشخیص دادنشون که بلدم
بیشتر شبیه اضافه تشبیهی هست... -
پرستو بابایی متن روان خوانی رو میخونم از کتاب کارم ولی درسا همون ته کتابا میگی بسه؟
-
Narges_ کلمات رو میخوان داخل جمله معانیشون رو بپرسن
حالا شمایی که معانی درسهارو بخونی اونارو هم میتونی جواب بدی -
پرستو بابایی متن روان خوانی رو میخونم از کتاب کارم ولی درسا همون ته کتابا میگی بسه؟
Narges_
خب در این صورت اوکیه️
-
Narges_
خب در این صورت اوکیه️
-
@mk-mahdi
ببنید این یه نصفه صفحه دیگم صفحه بعدش هست
تمام کلمات درس داخلشه(قدیمی و جدید)
اما فقط اوناییش که ستاره داره ته کتابه(خواستم توجهتون به حجمشه)
که بخونم همه رو یا نه؟Narges_ من یازدهم همین کتابو از کتابخونه قرض گرفتم
راستشو بخوای من خودم کامل خوندم ولی اعلام کردن پرسش معنی کلمات دخل جمله هست کلمه خالی نیست جمله هام از متن درس ها هست ... بعد این معنی کلمات فقط برای این اهمیت نداره، برای معنی کردن شعر هم خیلی کمکتون میکنن ، من یازدهم بودم کل این کتاب کلماتشو حفظ کردم -
اگه سوالات این همه زیاد
ترجمه هارو چجوری دادن یعنی؟
یعنی میخوان به نیم متر جمله 0.25 بدن؟@f-nalist
توی پاسخنامه کلمات تعریف میشن. و اگه اون کلمات رو معادلسازی کرده باشین و نوشته باشین، نمرهشو کسب میکنین.
نه که لزوما خود همون کلمه رو بنویسین. ولی کلا با مفاهیم سنجیده میشن.
مثلا
خواب و خورت ز مرتبهٔ خویش دور کرد
آنگه رسی به خویش که بیخواب و خور شوی
مثلا اینجا داری ترجمه میکنی، مینویسی خواب و خوردن (دنیا و مسائل دنیوی) تو را از جایگاه خودت دور کرد.
حالا طراحی میاد برای اون قسمت دنیا و مسائل دنیوی ۲۵/ درنظر می، گیره، برای واژهٔ جایگاه ۲۵/ و دور کردن ۲۵/. و الی آخر...
هرکدوم رو بنویسی یا مفهومش رو برسونی، نمرهشو میگیری. هرکدوم رو هم که ننویسی خب مشخصه. -
@mk-mahdi
که بخونم همه رو یا نه؟ -
Narges_ من یازدهم همین کتابو از کتابخونه قرض گرفتم
راستشو بخوای من خودم کامل خوندم ولی اعلام کردن پرسش معنی کلمات دخل جمله هست کلمه خالی نیست جمله هام از متن درس ها هست ... بعد این معنی کلمات فقط برای این اهمیت نداره، برای معنی کردن شعر هم خیلی کمکتون میکنن ، من یازدهم بودم کل این کتاب کلماتشو حفظ کردم -
کلمه اول مال انسان باشه اضافه استعاره ای
کلمه دوم مال انسان باشه اضافه تشبیهی -
Narges_ اگه تازه استارتش زدین ( شب امتحانی ) الویت بندی کنید
واقعا تموم نمیشه ، من چون از قبل خرداد شروع کردم خوندنش تموم شد ، طالب تبار یه همچنین چیزی بود ؟ در کل اسمش مثل گاج وخبلی سبز و نشرالگو و... معروف نبود ولی کتاب خیلی خوبی بود ، اگه خوب بخونیدش خیلی کمکتون میکنه -
@mk-mahdi
که بخونم همه رو یا نه؟Narges_
اگه قبلا نخوندی و داری شب امتحانی اینا رو میخونی داری وقتت رو تلف میکنی نرگس. (امیدوارم اسمت نرگس باشه =))))) )
اگه داری مرور میکنی ادامه بده ولی اگه شب امتحانی داریاینا رو میخونی ول کن.
درست رو از روی کتاب بخون و از روی کتاب کلمات رو یاد بگیر. اینجوری بیشتر یادت میمونه.
سر جلسه هم حتما لزومی نداره معنی کلمات رو یادتون بیاد. با کلمات دیگه تناسب بدین و معانی رو بنویسین. -
Narges_ اگه تازه استارتش زدین ( شب امتحانی ) الویت بندی کنید
واقعا تموم نمیشه ، من چون از قبل خرداد شروع کردم خوندنش تموم شد ، طالب تبار یه همچنین چیزی بود ؟ در کل اسمش مثل گاج وخبلی سبز و نشرالگو و... معروف نبود ولی کتاب خیلی خوبی بود ، اگه خوب بخونیدش خیلی کمکتون میکنه -
کلمه اول مال انسان باشه اضافه استعاره ای
کلمه دوم مال انسان باشه اضافه تشبیهیپرستو بابایی
خیلی برداشت درستی نبود ولی باشه -
Akito
بله. دارین.
https://forum.alaatv.com/post/3313986
اینو بخون.
هرکدومتونم که با استعاره، تشبیه، اضافهٔ استعاری و تشبیهی مشکل داره و ایهام داره بخونه.@danial-hosseiny متنتون خوندم ولی دو سوال برام پیش اومد: ۱- تشخیص نوع استعاره رو ازمون میخوان؟
۲- هر دو استعاره مکنیه و اضافه استعاری یه شکلن(فقط مشبه و وجه شبه رو داریم)
و تنها فرقی که بین استعاره مکنیه و اضافه استعاری دیدم، این بود که دومی برای صفات انسانی به کار میره(مثل تو قلب فسردهی زمینی، تو قلب زمینی، زمین مانند انسانی است که قلب دارد، پس اضافه استعاری)
ولی توی یه مثال دیگه توی همون پست، اینکه موج حرف بزنه رو گفتید استعاره مکنیه...