هرچی تو دلته بریز بیرون 5
-
@danial-hosseiny خیلی ترسوندنمون، مخصوصا برای تاریخ ادبیات و شعرحفظی. کجاش تیپ جدید بود دقیقا؟ فقط دوس دارن استرس بدن بقیه
-
@AmirBardia اخه همون نادر شاه هم ما نشستیم چشم و گوشمون رو به جنایاتش بستیم میگیم به عجب آدم خفنی بوده کشور رو وسعت داده ثروت آورده، طرف چند ده هزار نفر رو توی هند به خاک و خون کشیده.
-
@AmirBardia اخه همون نادر شاه هم ما نشستیم چشم و گوشمون رو به جنایاتش بستیم میگیم به عجب آدم خفنی بوده کشور رو وسعت داده ثروت آورده، طرف چند ده هزار نفر رو توی هند به خاک و خون کشیده.
-
SiliS حمله ی اقا محمد خان قاجار به تفلیس....چه کشتار هایی که رخ نداد اونجا...
ولی تو کل تاریخ فقط از همین مورد یاد شده و تو تاریخ تمام کشور ایرانو به عنوان کشویری که به کسی حمله نکرده میشناسن.. -
SiliS نه آخه گفتی انتقام، میخواستم عاقبت انتقام رو بگم، هیتلر میخواست انتقام پیمان ورسای(پیمان پایان جنگ جهانی اول) که کلی بدبختی تحمیل شد به آلمان رو بگیره، کشور گشایی کرد، تهش برای کشورش خاک کوچیکتر، چند میلیون کشته و کلی خرابی و بدهکاری موند.
-
@AmirBardia در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
SiliS
از بین تموم تاریخ معاصر دوره ی نادر شاه رو دوست داشتم با کریم خان زندچرا یادم نمیاد کدوما بودن
-
SiliS حمله ی اقا محمد خان قاجار به تفلیس....چه کشتار هایی که رخ نداد اونجا...
ولی تو کل تاریخ فقط از همین مورد یاد شده و تو تاریخ تمام کشور ایرانو به عنوان کشویری که به کسی حمله نکرده میشناسن..@mr-vinyzo در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
ولی تو کل تاریخ فقط از همین مورد یاد شده و تو تاریخ تمام کشور ایرانو به عنوان کشویری که به کسی حمله نکرده میشناسن..
بعد اسلام یه قبل اسلام؟
-
@mr-vinyzo در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
ولی تو کل تاریخ فقط از همین مورد یاد شده و تو تاریخ تمام کشور ایرانو به عنوان کشویری که به کسی حمله نکرده میشناسن..
بعد اسلام یه قبل اسلام؟
-
Comrade_Bayat نه یه خصوصیتش رو من خیلی دوست دارم قابل گفتن نیست
مردانگی داشت؟
-
Comrade_Bayat نه یه خصوصیتش رو من خیلی دوست دارم قابل گفتن نیست
مردانگی داشت؟
-
SiliS نه آخه گفتی انتقام، میخواستم عاقبت انتقام رو بگم، هیتلر میخواست انتقام پیمان ورسای(پیمان پایان جنگ جهانی اول) که کلی بدبختی تحمیل شد به آلمان رو بگیره، کشور گشایی کرد، تهش برای کشورش خاک کوچیکتر، چند میلیون کشته و کلی خرابی و بدهکاری موند.
@Comrade_Bayat در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
تو برنامه هاش شکست خوردن رو نذاشته بود
اخر قصه رو بی برنامه پیش رفت