هرچی تو دلته بریز بیرون 5
-
Hhh Hh سلام.خوب هستین؟
من تا یادمه همین قالی بافتم رو داشتیم -
Hhh Hhreplied to Moonchild on ۱۱ شهریور ۱۴۰۲، ۷:۲۹ آخرین ویرایش توسط Hhh Hh انجام شده
Moonchild
کلا وقتی کسایی رو قضاوت میکنم از ناراحت شدنشون میترسم(که قضاوتم اشتباه باشه....) ...
و یا صحبت کردن باهاشون..... که زود بهشون بر میخوره.... برا همین خیلی دقت میکنم تو صحبت کردن باهاشون.... که احترام رو حفظ کنم تا جایی که میشه....
درسته (البته که نه همه)
-
Saghiareplied to Miss.Joker on ۱۱ شهریور ۱۴۰۲، ۷:۲۵ آخرین ویرایش توسط Saghia انجام شده
Miss.Joker در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
Saghia تقصیر فاطمهست همش 0-0ftm
میگم بیاد شخصا از همتون معذرت خواهی کنهزودتر
بیشتر از این ناراحت بمونم خودکشی میکنم -
@ABR_DJ
سلام
ما حنا حنا حنایی داشتیم -
AmirBarsamreplied to Moonchild on ۱۱ شهریور ۱۴۰۲، ۷:۲۱ آخرین ویرایش توسط انجام شده
Moonchild چقدر تو مظلوم واقع شدی🥲
-
Moonchildreplied to AmirBarsam on ۱۱ شهریور ۱۴۰۲، ۷:۰۵ آخرین ویرایش توسط انجام شده
@ABR_DJ میگفتمکمیشه برام ی خودکار بخرید در میگفت مگگگگگ اولللللللل همینننننن ماههههه ۷ میلیونن نگرفتییییییی؟
-
Matin Mousavi 1 فارغ التحصیلان آلاءreplied to AmirBarsam on ۱۱ شهریور ۱۴۰۲، ۷:۰۵ آخرین ویرایش توسط انجام شده
@ABR_DJ
همایون و قربانی اینا آهنگاشون سبک جدید ترن
-
AmirBarsamreplied to Matin Mousavi 1 on ۱۱ شهریور ۱۴۰۲، ۷:۰۴ آخرین ویرایش توسط انجام شده
Matin Mousavi 1 ایرج فقط پیرهن صورتی
باشه بقیشون هم یه سری میزنم -
AmirBarsamreplied to Moonchild on ۱۱ شهریور ۱۴۰۲، ۷:۰۳ آخرین ویرایش توسط انجام شده
Moonchild هعی
هنوز زنده ای که سه ماه آب نخوردی؟🥲 -
Matin Mousavi 1 فارغ التحصیلان آلاءreplied to AmirBarsam on ۱۱ شهریور ۱۴۰۲، ۷:۰۳ آخرین ویرایش توسط انجام شده
@ABR_DJ 🥲
موسیقی سنتی هم گوش کن اونم عالیهههه
استاد شجریان اگه سلیقهات باشه، همایون، علیرضا قریانی، محمد معتدمی
سنتی های قدیمی هم که تاج اصفهانی و ایرج و بنان و اینا قشنگن البته اینا فک نکنم سلیقهات باشه
-
Moonchildreplied to AmirBarsam on ۱۱ شهریور ۱۴۰۲، ۶:۵۹ آخرین ویرایش توسط Moonchild انجام شده
@ABR_DJ باوررررت نمیشهههه سه ماهههه توی خونه آب نخوردم پولام رو جمع کردم ب مبلغ ۲۳ میلیونننننن ۲۳۰ هزارررررررر تومن ps5خریدم این توله سگگگ روزی ۴۰ تا از دوستاش رو بیاره با خون جگررررررر من فیفا بزنن شرمنده اشم 🤌
-
AmirBarsamreplied to Matin Mousavi 1 on ۱۱ شهریور ۱۴۰۲، ۶:۵۷ آخرین ویرایش توسط انجام شده
Matin Mousavi 1 آره خیلی خوبه
کلا آهنگای قدیمی خیلی حس خوبی دارن
مهستی، هایده، حمیرا، معین، ابی، داریوش و...🥲
متاسفانه هنوز چیز زیادی از موسیقی سنتی گوش ندادم -
Matin Mousavi 1 فارغ التحصیلان آلاءreplied to AmirBarsam on ۱۱ شهریور ۱۴۰۲، ۶:۵۵ آخرین ویرایش توسط انجام شده
@ABR_DJ
آهنگاش میچسبن کلا
-
AmirBarsamreplied to Matin Mousavi 1 on ۱۱ شهریور ۱۴۰۲، ۶:۵۴ آخرین ویرایش توسط انجام شده
Matin Mousavi 1 عه
اول باید باده فروش رو گوش بدی تا آهنگ مستی بیشتر بچسبه
پست 231781 از 1000113