هرچی تو دلته بریز بیرون 5
-
arthur morgan داداش تیزی لازمی ؟ دره ؟! ساطور ؟1! ضامن دار ؟! چی میلته با پست پیشتاز دم خونه
مجتبی ازاد کیس گیمینگ 🥲🥲🥲🥲
-
مجتبی ازاد هااا متوجه شدم ^^
نه فعلا کتاب خوندن بهتر از فیلم دیدنه به نظرم نمیرفتم دنبالش@Kosar-Mortazavi هوووم اهل کتاب هستی این رو بخون (کتاب پدر پولدار پدر بی پول، اثری از رابرت کیوساکی)
-
@Alzahra-Daftar خواهش میکنم
درکل وقتی حرف رویاهاتون میشه و آرزوهاتون و چیزایی که خودتون باورش دارین میشه و آدما شرو به مسخره و از این چیزا میکنن
شما سکوت کنین
خودم اینطوریم چیزی نمیگم چون کسی که داره این کارو میکنه و حرفومیزنه مرزهایی که من میخوامو گذرونده حرف من به حالش فرقی نمیکنه پس اون از دست رفته.رویاهات بالاخره صدا میکنن.
یا تو 20سالکی یا تو 40سالگیبالاخره عملی میشه.
🤌
-
مجتبی ازاد کیس گیمینگ 🥲🥲🥲🥲
arthur morgan نه واردات این جور چیزا انشالله از ابان مغازه زدم برات میفرستم با بهترین قیمت ممکن
-
@Kosar-Mortazavi هوووم اهل کتاب هستی این رو بخون (کتاب پدر پولدار پدر بی پول، اثری از رابرت کیوساکی)
مجتبی ازاد
آره خداروشکر هستم.
آااا این کتاب رو دارم... چند سال پیش مقداریش هم خوندم. درمورد طرز فکر یک انسان ثروتمند و چیزهایی مثل این میگه.
ممنون که پیشنهاد دادین -
مجتبی ازاد
آره خداروشکر هستم.
آااا این کتاب رو دارم... چند سال پیش مقداریش هم خوندم. درمورد طرز فکر یک انسان ثروتمند و چیزهایی مثل این میگه.
ممنون که پیشنهاد دادین@Kosar-Mortazavi خوشبحالت که همچین گنجینه کتاب خوبی داری
-
مجتبی ازاد
آره خداروشکر هستم.
ممنون که پیشنهاد دادین@Kosar-Mortazavi کامل بخونش و نه یک بار همونطور که میدونی باید یک کتاب خوب رو چندین بار خوند . چند بار بخونش شک نکن مسیر زندگیت عوض میشه
-
@Kosar-Mortazavi خوشبحالت که همچین گنجینه کتاب خوبی داری
مجتبی ازاد آره کتاب خوب داشتن خوبه.خوبه که شمام همین نظر رو دارین.
امیدوارم نزدیک خونه تون کتابخونه های خوبی باشه که بتونین استفاده کنین. من اکثرا از کتابخونه استفاده میکنم. -
@Kosar-Mortazavi کامل بخونش و نه یک بار همونطور که میدونی باید یک کتاب خوب رو چندین بار خوند . چند بار بخونش شک نکن مسیر زندگیت عوض میشه
مجتبی ازاد در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
@Kosar-Mortazavi کامل بخونش و نه یک بار همونطور که میدونی باید یک کتاب خوب رو چندین بار خوند . چند بار بخونش شک نکن مسیر زندگیت عوض میشه
بله ... بعضی متابها رو باید چند بار خوند حتی بعضی هارو باید نکاتش رو نوشت
-
پل استر تو یه جا نوشته که
فردی قدم به زندگیتان خواهد گذاشت
و شمارو متوجه خواهد کرد که چرا هرگز با هیچکس دیگری دوام نیاوردید !داداش فعلا همه اونایی که متخصص تِر هستن تو زندگیمون رفت آمد میکنن
البته میکردن
شووت شدن -
مجتبی ازاد آره کتاب خوب داشتن خوبه.خوبه که شمام همین نظر رو دارین.
امیدوارم نزدیک خونه تون کتابخونه های خوبی باشه که بتونین استفاده کنین. من اکثرا از کتابخونه استفاده میکنم.@Kosar-Mortazavi کتاب خونه های اینجا متاسفانه کتاب خوب ندارن و اکثرن دینی هستن . یا کتاب های خیلی خیلی قدیمی
-
@Kosar-Mortazavi بلی و موضوع پر بحثی هم هست
-
arthur morgan نه واردات این جور چیزا انشالله از ابان مغازه زدم برات میفرستم با بهترین قیمت ممکن
مجتبی ازاد 🥲🥲بهترین قیمت چقدر؟
-
@Kosar-Mortazavi کتاب خونه های اینجا متاسفانه کتاب خوب ندارن و اکثرن دینی هستن . یا کتاب های خیلی خیلی قدیمی
مجتبی ازاد در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
@Kosar-Mortazavi کتاب خونه های اینجا متاسفانه کتاب خوب ندارن و اکثرن دینی هستن . یا کتاب های خیلی خیلی قدیمی
شده برای خوندن رمان دلخواهم 400 کیلومتر کوبیدم رفتم یک شهر دیگه کتابشو فقط سفارش بدم
-
مجتبی ازاد 🥲🥲بهترین قیمت چقدر؟
arthur morgan چه سیستمی میخوای خب ؟