هرچی تو دلته بریز بیرون 5
-
ARASTOO HADAD
برای چندمین بارع دارع این اتفاق میوفته و هردفعه هم هیچی نمیگم!
برا چی الکی میاین چت و بعد لف میدین!
مسخرس واقن
برا چندمین بارع همین حرکتو انجام دادین
نمیفهمم:/@fatemeh-Ma گاهی وقت ها نمفهمیدن و درک نکردن بهترین کاره :)))))))))))))
نه بدون شوخی یکی بزن دو دهنش . ب ی تربیت بلد نیست چجوری با یک خانم رفتار کنه . :))))))))))))))))))))) -
@fatemeh-Ma گاهی وقت ها نمفهمیدن و درک نکردن بهترین کاره :)))))))))))))
نه بدون شوخی یکی بزن دو دهنش . ب ی تربیت بلد نیست چجوری با یک خانم رفتار کنه . :)))))))))))))))))))))مجتبی ازاد
بحث اینه ک این کار واقن رومخه! -
Mehdi فلسفه زمان نداره.تازه داریم درک میکنیم افلاطون و ... چقدر نگرششون به دنیا و افرینش درست بوده
مجتبی ازاد اره نگرش زمان نداره
ولی این اومده بود نظر قطعی داده بود و تعریفشو من زیاد قبول نداشتم -
مجتبی ازاد اره نگرش زمان نداره
ولی این اومده بود نظر قطعی داده بود و تعریفشو من زیاد قبول نداشتمMehdi بشین توی تایم ازادت کتاب بخون. کتاب های بدون طرف ( فلسفی) . از نیچه یا هوگو یا والتر یا شوپنهاور و .....
-
مجتبی ازاد
بحث اینه ک این کار واقن رومخه!@fatemeh-Ma بکشش
-
@fatemeh-Ma بکشش
-
Mehdi بشین توی تایم ازادت کتاب بخون. کتاب های بدون طرف ( فلسفی) . از نیچه یا هوگو یا والتر یا شوپنهاور و .....
مجتبی ازاد داشتم پیش خودم میگفتم ایشون(شما) چقد عجیبه . الان فهمیدم بخاطر فلسفه خوندنه ؟!
-
Mehdi بشین توی تایم ازادت کتاب بخون. کتاب های بدون طرف ( فلسفی) . از نیچه یا هوگو یا والتر یا شوپنهاور و .....
مجتبی ازاد باوش
-
مجتبی ازاد داشتم پیش خودم میگفتم ایشون(شما) چقد عجیبه . الان فهمیدم بخاطر فلسفه خوندنه ؟!
@mitra-ism-rahmani چه جالب . ممنون که نظرت رو گفتی .
یک سوال داشتم از چه جهاتی من برات عجیب شدم ؟
اگر میشه جواب کامل بده .اره از کلاس 4 ابتدایی کتاب خوندن رو شروع کردم راهنمایی دنبال خودشناسی رفتم
-
@fatemeh-Ma چرا گزارشش را به مدیر انجمن نمیدین ؟
نه از طریق مورد گزارش شخصا برید پی وی ناظم و بگید
چند نفر دیگه هم بودن میگفتن .@mitra-ism-rahmani
حتمن میگم -
@mitra-ism-rahmani
حتمن میگم@fatemeh-Ma بصبر برم صحبت کنم ببینم داستانش چیه
-
مجتبی ازاد اگه کتاب خاصی مد نظرته نسخه صوتی یا پی دی افشو تل برام بفرست
-
@fatemeh-Ma بصبر برم صحبت کنم ببینم داستانش چیه
مجتبی ازاد
نمیخاد!
ب ناظم میگم -
@mitra-ism-rahmani
حتمن میگم@fatemeh-Ma ببین کیمیا . یارو گفت اشتباه شده . و گفت از طرفش معذرت خواهی کنم .
-
@mitra-ism-rahmani چه جالب . ممنون که نظرت رو گفتی .
یک سوال داشتم از چه جهاتی من برات عجیب شدم ؟
اگر میشه جواب کامل بده .اره از کلاس 4 ابتدایی کتاب خوندن رو شروع کردم راهنمایی دنبال خودشناسی رفتم
مجتبی ازاد کامل و جامع نمیتونم بگم ....
ولی پست هاتون و دیدتون به اطرافتون . چند بار شده که با من مخالف بودین سر یسری دیدگاه هایی و اتفاقا دلایلی که اوردین برام عجیب بوده . بعد بخاطر همین میگم عجیب هستید و البته ممکنه چون من نتونستم دیدتون را نسبت به مسئله درک کنم اینطور بوده باشه( به احتمال ۹۰ درصد ) وگرنه بحث سر صحبت کردن عادیتون نیست نظراتتون و پست هایی که گاهی دیدم وقتی تنها تودلی میذارید .
جمله آخرتون باید بگم چقدر خوب که برای شناختن یا شاید ساختن خودتون وقت گذاشتید !