هرچی تو دلته بریز بیرون 5
-
مجتبی ازاد ساده ترش اینه که ملت میوه نیستن بخوایم بخریمشون
@Ali-Valicheki ساده ترش اینه دنیا بقالیه
حرف من نیست حرف هر فیلسوفی هست که عمرشو پای شناخت ادمیت داده
-
@Alzahra-Daftar آره والا حقیقتا شما دخترا از بچه خوشتون میاد اکثرا
ولی من واقعا نمیدونم چطور باید کنار بیام باهاش...اصلا بعضا بخاطر همین موضوع میگم کاش من خواجه میشدمکلا نمیدونمچه مرگمه
-
@Ali-Valicheki ساده ترش اینه دنیا بقالیه
حرف من نیست حرف هر فیلسوفی هست که عمرشو پای شناخت ادمیت داده
مجتبی ازاد همین دیگه دیدگاهامون یکی نیست:)
-
دنیا سوپر مارکتی هست که جنس های خوبش سریع تموم میشن . گه گاهی باید گرگ بود اخرین بطری روغن رو به دست بیاری . خود جنگ ها هم نشان از نبرد بر سر اقلام این سوپر مارکت دارن
-
مجتبی ازاد همین دیگه دیدگاهامون یکی نیست:)
@Ali-Valicheki هووم
-
ولی من واقعا نمیدونم چطور باید کنار بیام باهاش...اصلا بعضا بخاطر همین موضوع میگم کاش من خواجه میشدمکلا نمیدونمچه مرگمه
@Mr-Wick درک میکنم:)
-
جنگ چنان بی عدالتی ای است که همه ی آنهایی که آن را به راه می اندازند، می بایست صدای وجدان را در درون خود خفه کرده باشند.
-
-
بگذار تا گذشته و حال را در آغوش خاطره، تنگ بفشریم و آینده را در آغوش گرم اشتیاق.
-
این پست پاک شده!
-
مجتبی ازاد ساده ترش اینه که ملت میوه نیستن بخوایم بخریمشون
@Ali-Valicheki نه منظورش این نبود شما فککنم سوتفاهم شده
ببینید من یه توضیحی بدم شاید بهتر باشه...
چون کشور ما اسمش اسلامیه و خب بخاطر همین دلیل رفتار جنسیتی داریم میبینیم تو جامعه و از بچگی هیشکی این چیزارو نه تو خونوادش حرفی زدن نه تو مدرسه نه هیچ جاااای دیگه!
برای همین دختر دوست داره با پسر تعاملات داشته باشه و پسر هم دوست داره قطعا.
ولی یک موضوعی هست به اسم تبعیییض
که جفت جنسیت هارو گرفته آهش.
من به شخصه دوست داشتم از بچگی مختلط باشه تا این همه و این حجم از عقده و مشکلات اجتماعی تو درونم نباشه که سعی کنم خودمو اصلاح کنم...وقتی کسی به اینا اهمیت نده و خیار گوجه ای بخواد مملکتو اداره کنه از اول انقلاب تا الان!اونموقع آمار طلاق و مشکلات اخلاقی جامعه زیاد میشه.
خدایی اگه دروغ میگم بگین دروغ میگید....شما برین پارک دانشجوی تهران متوجه عرایض بنده میشین...امیدوارم روزی باشه که همه مون بخاطر انسان بودنمون ارزش داده بشیم نه بخاطر جنسیتمون.این موضوع خیلی جدیه و اگه من کاره ای میشدم تو این خراب شده قطعا روش کار میکردم.
حالا منظور آقا مجتبی هم همینه که میگه دوست داریم با هر دو جنسیت رابطه داشته باشیم هم پسر هم دختر...ولی از راهش...نه اینکه خدای نکرده یکی بگه این مال منه اون مال منه...بقول شما ما هیچکدوم کالا نیستیم..ولی نسبت به عشق و معشوقمون مالکیت داریم.همین -
@Mr-Wick بیا بریم یک مهندسی دبیری ور دار . صبح تا 12 برو کلاس بعدش بشین برو تو اموزشگاها درس بده یا کلاس خصوصی یا تو سایت ها دوره اموزشی بزار یا به صورت فریلنسری کار کن . :))
با من باش از اش خوری نجاتت میدم
مجتبی ازاد
خدایی من برای این کار زاده نشدم.
من از بچگی عاشق رشته های پیرا بودم. -
M Tg چی گفتی ؟
-
@Ali-Valicheki نه منظورش این نبود شما فککنم سوتفاهم شده
ببینید من یه توضیحی بدم شاید بهتر باشه...
چون کشور ما اسمش اسلامیه و خب بخاطر همین دلیل رفتار جنسیتی داریم میبینیم تو جامعه و از بچگی هیشکی این چیزارو نه تو خونوادش حرفی زدن نه تو مدرسه نه هیچ جاااای دیگه!
برای همین دختر دوست داره با پسر تعاملات داشته باشه و پسر هم دوست داره قطعا.
ولی یک موضوعی هست به اسم تبعیییض
که جفت جنسیت هارو گرفته آهش.
من به شخصه دوست داشتم از بچگی مختلط باشه تا این همه و این حجم از عقده و مشکلات اجتماعی تو درونم نباشه که سعی کنم خودمو اصلاح کنم...وقتی کسی به اینا اهمیت نده و خیار گوجه ای بخواد مملکتو اداره کنه از اول انقلاب تا الان!اونموقع آمار طلاق و مشکلات اخلاقی جامعه زیاد میشه.
خدایی اگه دروغ میگم بگین دروغ میگید....شما برین پارک دانشجوی تهران متوجه عرایض بنده میشین...امیدوارم روزی باشه که همه مون بخاطر انسان بودنمون ارزش داده بشیم نه بخاطر جنسیتمون.این موضوع خیلی جدیه و اگه من کاره ای میشدم تو این خراب شده قطعا روش کار میکردم.
حالا منظور آقا مجتبی هم همینه که میگه دوست داریم با هر دو جنسیت رابطه داشته باشیم هم پسر هم دختر...ولی از راهش...نه اینکه خدای نکرده یکی بگه این مال منه اون مال منه...بقول شما ما هیچکدوم کالا نیستیم..ولی نسبت به عشق و معشوقمون مالکیت داریم.همین