هرچی تو دلته بریز بیرون 5
-
Mehdi یه سوال خصوصیه ببخشید منم می خوام برم ولی دلم طاقت نمیاره می خواستم ببینم شما چه جوری می تونید
ببخشید البتهساجده نیکویی در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
Mehdi یه سوال خصوصیه ببخشید منم می خوام برم ولی دلم طاقت نمیاره می خواستم ببینم شما چه جوری می تونید
ببخشید البتهببین اگه ب ادما اینجا وابسته باشی سخته بری
چون خاطره داری باشون و به نوشتن اینجا عادت کردی
باید یه چیز دیگه پیدا کنی که اونو جایگزین اینجا کنی همون که دوستمم گفت اونایی که رفتن یه چیزی داشتن ک جایگزین اینجا بوده براشون دیگ ب اینجا نیاز نداشتن
.
..
ولی من راه ارتباطیو قطع نمیکنم کلا از اینجا میرم ولی مثلا اینستایی چیزی گذاشتم ک رفیقای چند سالم اگ خاستن سری بزنن
.
.
. من الان میام اینجا میام ک ادمای جدید رو ببینم یکمم حرف میزنم با خودم
کلا سرگرمی طوره برام بیشتر -
ساجده نیکویی در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
ببخشید البتهببین اگه ب ادما اینجا وابسته باشی سخته بری
چون خاطره داری باشون و به نوشتن اینجا عادت کردی
باید یه چیز دیگه پیدا کنی که اونو جایگزین اینجا کنی همون که دوستمم گفت اونایی که رفتن یه چیزی داشتن ک جایگزین اینجا بوده براشون دیگ ب اینجا نیاز نداشتن
.
..
ولی من راه ارتباطیو قطع نمیکنم کلا از اینجا میرم ولی مثلا اینستایی چیزی گذاشتم ک رفیقای چند سالم اگ خاستن سری بزنن
.
.
. من الان میام اینجا میام ک ادمای جدید رو ببینم یکمم حرف میزنم با خودم
کلا سرگرمی طوره برام بیشتر -
چ خلوتِ تودلی امشب:)
-
دلم براتون تنگ شده برای همتون
-
-
سلام خوب هستین ؟
ما پسرا که سه رنگ تو تصویر میبینیم؟سبز قرمز آبی
دیگه زیاد باشه زرد نارنجی
شما دخترا چند رنگ می بینین؟@حامد-صباحی
انواع ابی اوناع زرد اوناع ترکیبای صورتی و قرمز وسفید و.... -
مجتبی ازاد
راستی دیروز ب من جواب دادین منشنو گم کردم منم با مانیتور فاصله ام خوبه ارتفاع مانیتورهم خوبه رو صندلی هم درست میشینم نمیدونم چرا اونجوری میشم -
حاجی 12 ساعت خوابیدم :)))
-
مجتبی ازاد
راستی دیروز ب من جواب دادین منشنو گم کردم منم با مانیتور فاصله ام خوبه ارتفاع مانیتورهم خوبه رو صندلی هم درست میشینم نمیدونم چرا اونجوری میشم@سمیه-صادقلو نه خوب نیست که درد میگیری . اوضاعت موقع نشستن خوب نیست .
-
@سمیه-صادقلو نه خوب نیست که درد میگیری . اوضاعت موقع نشستن خوب نیست .
مجتبی ازاد
ن خوب میشنم فقط تایپ کردنی تکیه نمیدم -
@سمیه-صادقلو نه خوب نیست که درد میگیری . اوضاعت موقع نشستن خوب نیست .
مجتبی ازاد
یعنی ی جوری ستون فقراتم قفل میشه ها بعد تکون میخورم تق تق صدا میده اصن سیستم با من سازگار نیست -
مجتبی ازاد
ن خوب میشنم فقط تایپ کردنی تکیه نمیدم@سمیه-صادقلو ببین شاید قدت کوتاهه نبست به میزت ...
ببین صفحه مانیتور باید کمی کمی کمی فقط از صورت یک شخص پایین تر باشه و یکمی گردن رو به صورت پایین بدی .
انگار یکی رو به روته اینجوریبعدشم خم نشو موقع نوشتن . دستات رو کیبورد باشن چشمت به ماینتور بشین تایپ کن . دیگه بعد این همه مدت صفحه کیبورد رو حفظ شدی . درسته ؟
-
مجتبی ازاد
یعنی ی جوری ستون فقراتم قفل میشه ها بعد تکون میخورم تق تق صدا میده اصن سیستم با من سازگار نیست@سمیه-صادقلو خب خم میشی دیگه :|| بعدشم صندلیت چجوریه ؟ مخصوصا قسمت نشیمنگاه . اگر سفت باشه همینجوری پدر ستون فقرات رو در میاره .
-
@سمیه-صادقلو ببین شاید قدت کوتاهه نبست به میزت ...
ببین صفحه مانیتور باید کمی کمی کمی فقط از صورت یک شخص پایین تر باشه و یکمی گردن رو به صورت پایین بدی .
انگار یکی رو به روته اینجوریبعدشم خم نشو موقع نوشتن . دستات رو کیبورد باشن چشمت به ماینتور بشین تایپ کن . دیگه بعد این همه مدت صفحه کیبورد رو حفظ شدی . درسته ؟
مجتبی ازاد
قدم اصن کوتاه نیست صندلی رم تو حالت متوسط رو ب پایین میزارم
خب کیبورد و حفظم و لی برا نوشتن دستم میارم جلو ناخوداگاه ادم یکم خم میشه -
مجتبی ازاد
قدم اصن کوتاه نیست صندلی رم تو حالت متوسط رو ب پایین میزارم
خب کیبورد و حفظم و لی برا نوشتن دستم میارم جلو ناخوداگاه ادم یکم خم میشه@سمیه-صادقلو صندلی رو ببر جلوتر . که موقع نوشتن بجای خم شدن مثل من تکیه بدی به صندلی و شروع کنی بنویسی
-
@سمیه-صادقلو خب خم میشی دیگه :|| بعدشم صندلیت چجوریه ؟ مخصوصا قسمت نشیمنگاه . اگر سفت باشه همینجوری پدر ستون فقرات رو در میاره .
مجتبی ازاد
مشکل صندلی نیس صندلیم خوبه ازین پشت توریا که پد طبی کمر داره