هرچی تو دلته بریز بیرون 5
-
همین پارسال بود روز تولد مریم میرزاخانی داشتم با زینب حرف میزدم ؟ رفع اشکال ریاضی هم بود ؟ زینب هم گوشی همراهش نبود ؟ فقط لپ تاپش بود . و ناراحت و در حال غر زدن که چرا بعد از این همه ذوق برا رفع اشکال ریاضی و انتظار سر رفع اشکال های زیست الان باید اینطور رفع اشکالو بگذرونه ؟ و یاسین سر کلاس ریاضی آنلاین بود ولی فقط صداشو داشت و تودلی پلاس بود ؟!
یدفعه یادم افتاد . zeinab dehghani Bio -
ینی من یه چیزی میگم شما یه چیزی میشنوید
اگه امسال از یازدهم زیاد سئوال ندادن...هرچی توف دارین بیارین بندازین تو صورت من.
پارسال چون بچه ها دوزادهمشون خورده بود تعطیلات کرونایی تو کنکور هم انقد تست از دوازدهم داده بودن این طراحان بی پدر و مادر انگاری مثلا دانش آموز خود به خود درس یاد میگیره.
فقط زیستش 20تا سئوال از 30تا سئوالش از دوازدهمش بود
الانم میبینم همه مشکل دارن یازدهمشونو بخدا میبینم اون روزیو که تو کنکور کلی سئوال از یازدهم میدن....
طبق تجربه ای که داشتم به شخصه طراح جماعت خیلی ....َنالان اکثرا تو فیزیک یازدهم مشکل دارن...اکثرا تو شیمی یازدهم مشکل دارن...حالا ببین شیمی آلی میریزن تو کنکور 10تا سئوال.
نمیدونم از فیزیکش کلی کوفت و زهرمار میریزن تو سئوالا.
یه چی میگم یه چی میشنوین..برین رو یازدهمتون کار کنین شدیدا.
الان این چندمین تاپیکی هستش که میبینم همه از یازدهمشون مینالن -
ینی من یه چیزی میگم شما یه چیزی میشنوید
اگه امسال از یازدهم زیاد سئوال ندادن...هرچی توف دارین بیارین بندازین تو صورت من.
پارسال چون بچه ها دوزادهمشون خورده بود تعطیلات کرونایی تو کنکور هم انقد تست از دوازدهم داده بودن این طراحان بی پدر و مادر انگاری مثلا دانش آموز خود به خود درس یاد میگیره.
فقط زیستش 20تا سئوال از 30تا سئوالش از دوازدهمش بود
الانم میبینم همه مشکل دارن یازدهمشونو بخدا میبینم اون روزیو که تو کنکور کلی سئوال از یازدهم میدن....
طبق تجربه ای که داشتم به شخصه طراح جماعت خیلی ....َنالان اکثرا تو فیزیک یازدهم مشکل دارن...اکثرا تو شیمی یازدهم مشکل دارن...حالا ببین شیمی آلی میریزن تو کنکور 10تا سئوال.
نمیدونم از فیزیکش کلی کوفت و زهرمار میریزن تو سئوالا.
یه چی میگم یه چی میشنوین..برین رو یازدهمتون کار کنین شدیدا.
الان این چندمین تاپیکی هستش که میبینم همه از یازدهمشون مینالن -
@Ali-Valicheki
سلام چطوری علی آقا؟ -
@Ali-Valicheki
-
@Ali-Valicheki
ساغولاسان -
@Mr-Wick
چطوری ؟ -
@حامد-صباحی سلام مرسی
تو خوبی؟
-