هرچی تو دلته بریز بیرون 5
-
@حامد-صباحی ممنون
شما هم همچنینIlya Mansouri
سلامت باشین -
هنوز نیومده
چو زیبا -
سلام و عصر بخیر
-
@F-Seif-0
-
@F-Seif-0
اومد -
@حامد-صباحی نوپ
-
سلام و عصر بخیر
arthur morgan سلام عصرتون بخیر
-
@F-Seif-0
-
خستم کردین دیگه
-
@F-Seif-0
کاش کنکور رو این طور نکنن -
arthur morgan سلام عصرتون بخیر
@F-Seif-0 خیلی ممنون عصر شماهم بخیر باشه اوضاع خوبه؟راستی دیروز که خسته و اینا بودید و تمرکز و استرس داشتید بهترید الان؟؟؟؟
-
@F-Seif-0 خیلی ممنون عصر شماهم بخیر باشه اوضاع خوبه؟راستی دیروز که خسته و اینا بودید و تمرکز و استرس داشتید بهترید الان؟؟؟؟
arthur morgan بستگی به کارنامه داره
اره الان بهترم خداروشکر
تا چی پیش بیاد
️
-
گرمهههههه
-
@F-Seif-0
۲۱ اینجا -
arthur morgan بستگی به کارنامه داره
اره الان بهترم خداروشکر
تا چی پیش بیاد
️
@F-Seif-0 ببخشید که میگم ولی گور بابا کارنامه همین که بفهمید کجا مشکل دارید و رفع کنید مهم تر از درصد ترازه
فقط استرس و اینا اصلا اصلا نداشته باشید -
-
Ilya Mansouri
از استاد موقاری؟@حامد-صباحی در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
Ilya Mansouri
از استاد موقاری؟اره
استاد موقاری خودشون که عالین
ولی از راه ابریشمشون خیلی راضی نیستم
از لحاظ آموزش نسبت به صفر تا صد ها ضعیف تره ، از لحاظ تست هم ، تست ها خیلی تست های استاندارد و خوبی نیستن
می خواستم نظر شما رو هم بدونم -
@حامد-صباحی اینجا رو ۳۰-۴۰
-
@F-Seif-0 ببخشید که میگم ولی گور بابا کارنامه همین که بفهمید کجا مشکل دارید و رفع کنید مهم تر از درصد ترازه
فقط استرس و اینا اصلا اصلا نداشته باشیدarthur morgan در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
فقط استرس و اینا اصلا اصلا نداشته باشیدبله درسته ولی خب اثر میذاره دیگه
️
-
arthur morgan در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
فقط استرس و اینا اصلا اصلا نداشته باشیدبله درسته ولی خب اثر میذاره دیگه
️
@F-Seif-0 میدونم منم قبلا اینقدر برام مهم بود بعد فکر کردم اگر بشم نفر اول یا بشم نفر اخر که قرار نیست سهمیه ای چیزی بیاد توی کنکورم فقط تحلیل بکنم بفهمم کجا مشکل دارم کجا نیاز داره بیشتر کار کنم خیلی که مهم هست