هرچی تو دلته بریز بیرون 5
-
@sania-andiravan سانیا پستشون کن برا من پول پستشم بده
خدایی میدیدم خوب میخوندی -
@narjes-hashemi
۷ جلد رو کامل خوندین؟@mr-perfect یک و خوندم تا نصف بیشتر وسطاش چون یکم رفت تو مایه ها شیمی حیات گذاشتمش کنار رفتم سراغ جلد دوم که سلول بود اونو کامل کردم
سوم کامل
چهارم نصف بیشتر کامل
رسیدم به جمع بندیشو که دیگه جلد ۵ رو شروع کنم جناب آقای نمکی و حضار محترمشون اومدن زدن تو روحیه گفتن کنکور ۴۰۲ معدلی شده
با کمال افسردگی گذاشتم کنار -
@sania-andiravan منممممم
پشتکار خوبی داری براش
-
دوستان فعلا
من برم برا ناهار
-
@sania-andiravan منممممم
پشتکار خوبی داری براش
-
0-0ftm در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
@mitra-ism-rahmani مرسی دمت گرم
چطوری تو
همه چی خوب پیش میره؟خواهش
منم خوبم و هعی بد نیست پیش میرهفقط امیدوارم این سوالا ماز بتونه یه کمکی به درصد زیستم بکنه :||
-
@narjes-hashemi
قربانت
دوری نرجس دوریMaryam Nateqi وگرنه میومدی؟
کارت یارانتم بیار پس
عزیزی -
@دانش-آموزان-آلاء @تجربیا کسی اینجا موج آزمون زیست را داشته یا داره ؟
-
@mr-perfect یک و خوندم تا نصف بیشتر وسطاش چون یکم رفت تو مایه ها شیمی حیات گذاشتمش کنار رفتم سراغ جلد دوم که سلول بود اونو کامل کردم
سوم کامل
چهارم نصف بیشتر کامل
رسیدم به جمع بندیشو که دیگه جلد ۵ رو شروع کنم جناب آقای نمکی و حضار محترمشون اومدن زدن تو روحیه گفتن کنکور ۴۰۲ معدلی شده
با کمال افسردگی گذاشتم کنار@narjes-hashemi
آفرین خوب خوندین
دختر خاله ام میخوند اسمش رو از اون شنیدم البته اون برا المپیاد نمیخوند برای اپلای پزشکی میخوند چون رشته اش ریاضی بود
-
@narjes-hashemi
اصلا کاشکی میشد تو دانشگاه زمین بخونم
دیگه چه بهتر
دانشجو شدی که میشی منتظرتم شرکت کنیماااا@sania-andiravan نه زمین و سلول و اینا کنار رشته خوبه باشه ثابت خوب نیست از نظر من
آره آره -
Maryam Nateqi وگرنه میومدی؟
کارت یارانتم بیار پس
عزیزی@narjes-hashemi
بله پس چی
خسیس
نظر لطفته️
-
0-0ftm نه ماز سوالای زیست پارسالش را یافتم فقط بعد چون برنامه ش با قلم چی یکیه اونو قبل از هر آزمون قلمچی میزنم
-
@sania-andiravan نه زمین و سلول و اینا کنار رشته خوبه باشه ثابت خوب نیست از نظر من
آره آره -
0-0ftm در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
@mitra-ism-rahmani سبحان یا یاسین داشتن
نظراتشون رو دارم راجبش میخوای بگو لینکشو بدمیاسین که میدونم ولی سبحان چی موج بود یا فصل یادمه اونروز خودم بودم
-
@narjes-hashemi
آفرین خوب خوندین
دختر خاله ام میخوند اسمش رو از اون شنیدم البته اون برا المپیاد نمیخوند برای اپلای پزشکی میخوند چون رشته اش ریاضی بود
@mr-perfect ایووول اپلای
کتاباش کامل ترینِ و خب یکم سنگین
ممنون