هرچی تو دلته بریز بیرون 5
-
@Arianaa چون هفت شیطان درونی نمیذارن کارو جلو ببرم
@First در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
بگو بزارع -
اهورا نمیتونم عوض کنم :|
-
@Farzam-Yousefi
کسی ک اسم رمزو بدونه نیازه میوی نداره
اینکاره نیسن تشکر
اینجا تو ایران هر منطقه واس ینفره
-
Matin Mousavi 1
تو اسمتو عوض نمیکنی@օռɛ_ʍօօɖ چی شد راستی
انگار اومد جایی دیگه
-
اقا مارو تو بلک لیست نبرین اینا اطلاعات عادیه:|
-
@First
VID-20210805-WA0021.mp4_Biliifti_ خیلی بی ربط بود خیلییییی ببین خیلیاااا
-
@First در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
بگو بزارع@Arianaa حتما میگم
-
در سال ۱۹۴۴ زماني که ارتش نازي آلمان از نيروهاي متفقين شکست خورد تا سال ۱۹۴۸ به بيش از دو ميليون زن و دختر آلماني توسط نيروهاي آمريکايي، شوروي ،انگليسي و فرانسوي تجاوز صورت گرفته است . نيروهاي متفقين به دختران هشت ساله تا زنان هشتاد ساله تجاوز کردند . در بعضي از موارد به هر زن بيش از ۷۰ بار تجاوز شده است به طوري که ۲۴۰ هزار زن بر اثر تعدد تجاوز کشته شده اند.در شهر برلين بيش از ۱۰۰ هزار مورد تجاوز ثبت شده است. در بعضي موارد تجاوز گروهي ۱۰ الي ۱۲ نفره به دختران ۱۰ الي ۱۳ ساله گزارش شده است. بسياري از دختران خردسال براي در امان ماندن از تجاوز به مدت دو سال در زيرزمين هاي مخفي به دور از نور و هواي آزاد توسط مادران خود نگهداري شده اند. تعداد زيادي کودک نامشروع از اين تجاوزها به دنيا آمده اند
چه وحشتناک
-
@օռɛ_ʍօօɖ چی شد راستی
انگار اومد جایی دیگه
Matin Mousavi 1
دیر شد دیگ نمتونی عوض کنی -
Sachli میخوام ببینم اسمت به خودت میخوره یا نه
ولی هیچکدوم از اینا نیستی -
در سال ۱۹۴۴ زماني که ارتش نازي آلمان از نيروهاي متفقين شکست خورد تا سال ۱۹۴۸ به بيش از دو ميليون زن و دختر آلماني توسط نيروهاي آمريکايي، شوروي ،انگليسي و فرانسوي تجاوز صورت گرفته است . نيروهاي متفقين به دختران هشت ساله تا زنان هشتاد ساله تجاوز کردند . در بعضي از موارد به هر زن بيش از ۷۰ بار تجاوز شده است به طوري که ۲۴۰ هزار زن بر اثر تعدد تجاوز کشته شده اند.در شهر برلين بيش از ۱۰۰ هزار مورد تجاوز ثبت شده است. در بعضي موارد تجاوز گروهي ۱۰ الي ۱۲ نفره به دختران ۱۰ الي ۱۳ ساله گزارش شده است. بسياري از دختران خردسال براي در امان ماندن از تجاوز به مدت دو سال در زيرزمين هاي مخفي به دور از نور و هواي آزاد توسط مادران خود نگهداري شده اند. تعداد زيادي کودک نامشروع از اين تجاوزها به دنيا آمده اند
چه وحشتناک
Matin Mousavi 1
امارشو چجوری ثبت کردن وسط جنگ؟
-
ی سریا دیگه خیلی نو شدن:|
-
@Narjes-Hashemi در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
@First
در حالت ناباوری،کاور بس قشنگی داریبهترین قسمتش اون علامت سوال قرمزس، خودم کشیدم، اون انحناشو ببین فقط...
هنرمندتر از من پیدا کردین بگید بهش جایزه میدم@First
جایزه منو اماده کن..
فلسفه شو میدونی؟! -
من هنوز نمیدونم چطور ممکنه یکی ب اسم علاقه داشته باشه
وقتی اسم خودمو بقیرو تو ذهنم نیارم و میخام ببینم قشنگه یا نه ذهنم خالی میشه
اسمامون با شماره سریالایی ک فقط باعث تشخیص دادن از هم میشه چفرقی دارن؟@Farzam-Yousefi در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
چقد آدم هست که اسم خودشو دوس نداره
-
@First
جایزه منو اماده کن..
فلسفه شو میدونی؟!_Biliifti_
همون اسم و فامیلتون خوب بود که زود تر نام کاربریتونو درست کنید یهویی برمیدارن دوباره ده سال بعد میاد