هرچی تو دلته بریز بیرون 5
-
@Soniaaa آره ولی من گیم و ویدیو این چیزا رو میگم که واقعا زندیگیشون رو رباتیک میکنه! دیگه شوقی به طبیعت و کتاب و چیزای بهتر پیدا نمیکنن!
و
کسی هم که کتاب نخونه، خواهد مرد! نه فیزیکی از لحاظ روحی میمیره!
Matin Mousavi 1
شوق و اینارو بیخیال چیزای مهمتری هست
اونم تربیت ایناس
یعنی چی دست بچه چهار ساله اینستا میدن
چه وضعشه بابا
بعدا اینا بزرگ شدن نمیشه جمعشون کرد بخدا -
@Soniaaa
خب وقتی میان و کلاس رو برگزار میکنن، یه لینک برات میفرستن. روی لینک بزن، وارد ادوبی کانکت شو. خودش باز میشه. اگه نشد... من ساعت شیش همینجام... نگران نباش.@danial-hosseiny
آها مرسی بابت راهنمایی -
@Soniaaa آره ولی من گیم و ویدیو این چیزا رو میگم که واقعا زندیگیشون رو رباتیک میکنه! دیگه شوقی به طبیعت و کتاب و چیزای بهتر پیدا نمیکنن!
و
کسی هم که کتاب نخونه، خواهد مرد! نه فیزیکی از لحاظ روحی میمیره!
Matin Mousavi 1 هرچیزی به جای خودش میتونه مناسب باشه. من اعتیادیو که خیلی از بچه ها مملکتمون به ویدیو گیم پیدا کردنو تایید نمیکنم ولی اگه برنامه ریزی شده باشه اونام میتونه مفید باشم. بازی میتونه به بچه ها جنگیدن برای هدف رو اموزش بده به جز این بعضی از بازیا هم خودشون مفاهیم قشنگیو دارن...
-
Matin Mousavi 1
شوق و اینارو بیخیال چیزای مهمتری هست
اونم تربیت ایناس
یعنی چی دست بچه چهار ساله اینستا میدن
چه وضعشه بابا
بعدا اینا بزرگ شدن نمیشه جمعشون کرد بخدا@Soniaaa خب همون تربیت و ادب و فرهنگ و نزاکت و اینچیزا از کتاب خوانی به دست میاد و ایجاد میشه! وقتی شوقی به کتاب نباشه و همهاش تو گوشی و پای لپتاپو کامپیوتر باشی دیگه خبری از تربیت و اینا نیست دیگه!
بعد این گوشی و این چیزا رو مغزشون خییلی تاثیرات مخرب داره و باعث پرخاشگری و کمحوصلگی و اینا هم میشه و بعضا افسردگی!
-
@Soniaaa
خب وقتی میان و کلاس رو برگزار میکنن، یه لینک برات میفرستن. روی لینک بزن، وارد ادوبی کانکت شو. خودش باز میشه. اگه نشد... من ساعت شیش همینجام... نگران نباش.@danial-hosseiny دانیال پیامبر چطوره؟ ترم جدید شروع شده؟ یا وسطشی یا اخرش؟
-
Matin Mousavi 1 هرچیزی به جای خودش میتونه مناسب باشه. من اعتیادیو که خیلی از بچه ها مملکتمون به ویدیو گیم پیدا کردنو تایید نمیکنم ولی اگه برنامه ریزی شده باشه اونام میتونه مفید باشم. بازی میتونه به بچه ها جنگیدن برای هدف رو اموزش بده به جز این بعضی از بازیا هم خودشون مفاهیم قشنگیو دارن...
@First آره اونم هست ولی روحیه جنگندگی رو میشه از خییلی چیزای دیگه هم به دست آورد که ضررهای فیزیکی هم به بدن نمیزنن! چشم رو ضعیف نمیکنن!
-
@Soniaaa خب همون تربیت و ادب و فرهنگ و نزاکت و اینچیزا از کتاب خوانی به دست میاد و ایجاد میشه! وقتی شوقی به کتاب نباشه و همهاش تو گوشی و پای لپتاپو کامپیوتر باشی دیگه خبری از تربیت و اینا نیست دیگه!
بعد این گوشی و این چیزا رو مغزشون خییلی تاثیرات مخرب داره و باعث پرخاشگری و کمحوصلگی و اینا هم میشه و بعضا افسردگی!
Matin Mousavi 1
اره اونام مهمن -
@haniehno فکر کردن نمیخواد ..بیا به روایت تصویر
Farhan Honar در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
:| ابرو برداشتنو و لاک زدن، همینطوری خودش نوبره:|
دیگه اینارو وارد فرهنگ مردا نکنید -
Farhan Honar در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
:| ابرو برداشتنو و لاک زدن، همینطوری خودش نوبره:|
دیگه اینارو وارد فرهنگ مردا نکنید@Infinitie-A
لاکم میزنن؟ -
Matin Mousavi 1
اره اونام مهمن@Soniaaa ببین اصلا هرچیزی رو میشه از کتاب کسب کرد هرچیزی رو! البته کتاب درست و مناسب با منابع درست و معتبر نه کتاب های شر و ور که بدتر ذهنت رو هم مخشوش کنن و فایده ندارن هیچ ضرر هم بزنن
-
آخرالزمان شده بخدا
-
@Soniaaa ببین اصلا هرچیزی رو میشه از کتاب کسب کرد هرچیزی رو! البته کتاب درست و مناسب با منابع درست و معتبر نه کتاب های شر و ور که بدتر ذهنت رو هم مخشوش کنن و فایده ندارن هیچ ضرر هم بزنن
Matin Mousavi 1
موافق نیستم انقد خستم حوصله ندارم توضیح بدم چرا
ی وقت مناسب راجبش بحث میکنیم🥲 -
صنعت مد وحشی شده
-
Matin Mousavi 1
موافق نیستم انقد خستم حوصله ندارم توضیح بدم چرا
ی وقت مناسب راجبش بحث میکنیم🥲@Soniaaa با کتاب موافق نیستی؟
-
@Soniaaa متاسفانه