هرچی تو دلته بریز بیرون 5
-
@سجاد-ذوالفقاری ببین واقعا که نمیخوام واقعاااا چیزی بگم چون ادم صبور و بخشنده ای هستم
و نمبیخوام از اون الفاظ رکیک استفاده کنمfatemeh8181 در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
@سجاد-ذوالفقاری ببین واقعا که نمیخوام واقعاااا چیزی بگم چون ادم صبور و بخشنده ای هستم
افرین تلاش و کوشش
-
M Tg برو ناهار بخور بابا
fatemeh8181 خودت خوردی اصن؟
-
fatemeh8181 آره بریم فقط بریم هرچه سریعتر
@roghayeh-eftekhari ببین پسر خودتو اماده کن @سجاد-ذوالفقاری
-
@roghayeh-eftekhari در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
@سجاد-ذوالفقاری
@سجاد-ذوالفقاری
@سجاد-ذوالفقاری
خودتون میگیم نیاز باز منشن کنم؟چی بگم ؟
حقایق؟
-
fatemeh8181 در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
افرین تلاش و کوشش
@سجاد-ذوالفقاری وووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااایییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییی
یکی ینو دار بزننننننننننننننننننننننننننننننننههههههههههههههه -
@سجاد-ذوالفقاری وووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااایییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییی
یکی ینو دار بزننننننننننننننننننننننننننننننننهههههههههههههههfatemeh8181
آروم
-
fatemeh8181 خودت خوردی اصن؟
M Tg شوکلات خوردم وگرنه قندم میوفتاد
-
@kosar-mortazavi نترسین قاضی دلیل مارو بفهمه همون لحظه آزادمون میکنه تقدیرنامه ام بهمون میده
-
یکی ینو دار بزننننننننننننننننننننننننننننننننههههههههههههههه -
fatemeh8181 در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
افرین تلاش و کوشش
-
بابا کشتن این جایزش دانشگاه تهرانههههههه