هرچی تو دلته بریز بیرون 5
-
Seyed sadegh Razavi الان دخترا پشت سر نشستن میگن از مسی بدم میاد میخواست فرانس جام ببره چی باید گفت خدایی
-
@Dr-Toxic چطوری طرفدار فرانسه شدی آخه؟
من یادمه بین 2010 تا 2012 فرانسه ول معطل بود با سمیر نصری بازی میکرد -
سلام
-
@Dr-Toxic منظورم اینه تو توی کوچیکی ک طرفدار ی تیم میشی اصلا نمیدونی جام جهانی چیه ی مشت بازیکن مبنا میگیری طرفدار ی تیم میشی
مثلا بخاطر کاکا رعالی شدم و بخاطر اون موبع عجیب اسپانیا اسپانیایی -
مهشید حسن زاده 0 پرستاری کارش چیه؟ دیده بودم پسرام میرن میشه مگه؟
@Danial-al واردبیمارستان که بشید میبینید شغل مردانه تریه(ازلحاظ روحیه میگم باز نیاید نگید شغل زن و مرد نداره و...)
فرایند درمان دو بخش تشخیص و مراقبه داره
پزشک کار تشخیصی روانجام میده و بعدازون شما درمانتون و پروسیجرهای درمانیتونو با پرستارتون میگذرونیدپرستار به علوم پایه، فارما و پاتولوژی هم آشنایی کامل داره و شمارو ساپورت میکنه درکناراینها درصورت لزوم بهتون آموزش میده و ازتون حمایت میکنه...
اززمانیکه فرد تو بیمارستان پذیرش میشه تحویل ماهست و هماهنگی تمام کارهاش و برنامه ریزش هم برعهده ماست
حتی قرارهای پزشکیش رو تنظیم میکنیم.کاردرمانی هاش و تلاش و انجام هرکار لازم برای بیمار چه طبی و چه روحی تابه مرحله مشخصی از نوتوانی برسه و تحویلش بدیم
.
مجموعا رشته حرفه ای و فوق العاده خفنیه وبعنوان رشته موقتی دوسش دارم ولی خب سخته میترکه دانشجو توش -
@Dr-Toxic منظورم اینه تو توی کوچیکی ک طرفدار ی تیم میشی اصلا نمیدونی جام جهانی چیه ی مشت بازیکن مبنا میگیری طرفدار ی تیم میشی
مثلا بخاطر کاکا رعالی شدم و بخاطر اون موبع عجیب اسپانیا اسپانیایی -
@Danial-al واردبیمارستان که بشید میبینید شغل مردانه تریه(ازلحاظ روحیه میگم باز نیاید نگید شغل زن و مرد نداره و...)
فرایند درمان دو بخش تشخیص و مراقبه داره
پزشک کار تشخیصی روانجام میده و بعدازون شما درمانتون و پروسیجرهای درمانیتونو با پرستارتون میگذرونیدپرستار به علوم پایه، فارما و پاتولوژی هم آشنایی کامل داره و شمارو ساپورت میکنه درکناراینها درصورت لزوم بهتون آموزش میده و ازتون حمایت میکنه...
اززمانیکه فرد تو بیمارستان پذیرش میشه تحویل ماهست و هماهنگی تمام کارهاش و برنامه ریزش هم برعهده ماست
حتی قرارهای پزشکیش رو تنظیم میکنیم.کاردرمانی هاش و تلاش و انجام هرکار لازم برای بیمار چه طبی و چه روحی تابه مرحله مشخصی از نوتوانی برسه و تحویلش بدیم
.
مجموعا رشته حرفه ای و فوق العاده خفنیه وبعنوان رشته موقتی دوسش دارم ولی خب سخته میترکه دانشجو توشمهشید حسن زاده 0 فق فهمیدم میدونم هم هست و قراره بترکی و اینکه فک کنم اتوبوس وسط تایپ کردنم خراب شده با سرعت 20 تا میره
-
یادداشت کنید
یادداشت کنید
سومین ۲۰ طی ترمم روهم گرفتم
او یعسسسسسس
بریم براچارمیشمهشید حسن زاده 0
۲٠ گرفتن تو دانشگاه انقدر لذت بخشه؟
-
مهشید حسن زاده 0
۲٠ گرفتن تو دانشگاه انقدر لذت بخشه؟
Uranium خب وقتی نمراتت بالا میره اعتبارت بالامیره
بنابراین توتیمهای بهتری قرار میگیری
وبعنوان کسیکه دوست دارم باکیفیت باشم و باکیفیت کاروزندگی کنم بله این نتایج بعدش لذت بخشه
اینکه اساتید جوردیگه ای روت حساب بازکنن و اینکه بتونی وارد مراحل تحقیقی بشی.اینکه بجای هم تیمی های ولنگار با چهارنفر آدم قدر هم تیمی بشی بله لذت بخشه
اعتبار مهمه -
Uranium خب وقتی نمراتت بالا میره اعتبارت بالامیره
بنابراین توتیمهای بهتری قرار میگیری
وبعنوان کسیکه دوست دارم باکیفیت باشم و باکیفیت کاروزندگی کنم بله این نتایج بعدش لذت بخشه
اینکه اساتید جوردیگه ای روت حساب بازکنن و اینکه بتونی وارد مراحل تحقیقی بشی.اینکه بجای هم تیمی های ولنگار با چهارنفر آدم قدر هم تیمی بشی بله لذت بخشه
اعتبار مهمهمهشید حسن زاده 0
#تجربیات_مفید
مرسی