هرچی تو دلته بریز بیرون 5
-
@M-Tina
اشکال نداره...
درسات چطورن؟ -
ته بالا سلامتی معرفتت
یه حلقه ست باهام بنداز دست چپت
نیستی با خودشم این بچه لجه
اصن نیستی انگار تو این کله گچهSeyed sadegh Razavi در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
ته بالا سلامتی معرفتت
یه حلقه ست باهام بنداز دست چپت
نیستی با خودشم این بچه لجه
اصن نیستی انگار تو این کله گچهزیادی قشنگه این آهنگ
-
وقتی داداشمو میبینم
عمیقاً دلم برایِ ذوقِ شبِ قبل از اردو تنگ میشه -
زهرا بنده خدا 2
من یازدهم که بودم سه تا استاد (فرهمند و خیر اندیش و خیابانی) هر کدوم یه فصل یا چند فصل از کتاب رو تدریس می کردن.
مثلا فصل یک یه استاد. فصل بعدی رو یه استاد دیگه.
دوازدهمم که کنکوری هر استاد مجزا
دهم رو نمیدونمReza-H
ممنون -
اینکه هی بگن چقدر میخونی و چیا خوندی
رو مخه
ولی به نظرم نباید اهمیت بدم... -
من از عهد آدم تو را دوست دارم....
-
-
این پست پاک شده!
-
امروز 16 ماه May روز جهانی فرزند پسر را به تمام سختی کشیده های سربازی اجباری ، نان آوران مسئولیت پذیر و دلسوز خانواده ، حامیان حقوق به حق دختر ، پشتیبانان فداکار خواهر ، عاشقان مادر ، وفاداران شریک عاطفی ، سخت کوشان رسیدن به موفقیت مالی و شخصیتی ، دوستان واقعی ، همسفران ِ غروبهای پاییزی جاده ها تا ابد تبریک میگوییم .
همچنین به ناچار این روز را به شلخته گان مادام العمر، سیلی زنندگان در گوش فرمانده ی ننه مرده ، "تو مثل داداشم هستی" شدگان ، تبریک میگوییم
-
فردای یکی از همین شبهایی که از ترس آینده خوابم نمی بره، میمیرم و همهچیز تموم میشه.
-
امروز 16 ماه May روز جهانی فرزند پسر را به تمام سختی کشیده های سربازی اجباری ، نان آوران مسئولیت پذیر و دلسوز خانواده ، حامیان حقوق به حق دختر ، پشتیبانان فداکار خواهر ، عاشقان مادر ، وفاداران شریک عاطفی ، سخت کوشان رسیدن به موفقیت مالی و شخصیتی ، دوستان واقعی ، همسفران ِ غروبهای پاییزی جاده ها تا ابد تبریک میگوییم .
همچنین به ناچار این روز را به شلخته گان مادام العمر، سیلی زنندگان در گوش فرمانده ی ننه مرده ، "تو مثل داداشم هستی" شدگان ، تبریک میگوییم
@ABR_DJ نصف اینایی که گفتی رو اگه سهمیه داشته باشی هیچ وقت نیازی نیست انجام بدی.
-
@ABR_DJ نصف اینایی که گفتی رو اگه سهمیه داشته باشی هیچ وقت نیازی نیست انجام بدی.
-
@ABR_DJ
-
میدونم شب معده ام رو نابود کردم برای دو روز اما خب می خواستم امتحان کنم