هرچی تو دلته بریز بیرون 5
-
از ۸ونیم صبح بیدارم
و همچنان میتونم بیدار باشمزهرا بنده خدا 2
زهرا؟!
چطوری بی معرفت؟!
دلم برات تنگ شده بود.... -
فکرشم نمیکردم اینقدر بی ادب باشه...
در مخیلهام نمیگنجید -
زهرا بنده خدا 2
زهرا؟!
چطوری بی معرفت؟!
دلم برات تنگ شده بود....@Henrita
سلام خوبید؟
الان بگم اسمتون رو ندیدم تاحالا
خیلی بی ادبیه؟
️
-
@Henrita آخه هیچ حس خاصی بهش ندارم باشه نباشه فرقی ب حالم نمیکنه
توی باشگام از هم میپرسیدن چه سبکی گوش میدن رسید به من گفتم کلا علاقه ندارم همه یطوری نگاه میکردنیکیشون خیلی رک گفت تو انسانی !
-
_Reza_ سلام
چیز خاصی هست که شما دوست داشته باشی؟
یعنی مثلا اگه آهنگ نیست فیلم میتونه باشه؟ -
@Henrita
سلام خوبید؟
خیلی بی ادبیه؟
️
زهرا بنده خدا 2 در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
@Henrita
سلام خوبید؟
خیلی بی ادبیه؟
️
سلام
ممنون
بله.... خیلی بی ادبیه، بی ادب بیتربیت.....
_سفید _ یا _ابرسفید _
ooo
MAT
آیدی هام اینا بودن.... -
نظرمو راجب این موضوع بگم
من خودم که کلا موسیقی های جدید رو گوش نمیدم چون دوست ندارم و شخصیه! دوما کلا موسیقی پاپ رو هم دوست ندارم مگر در حد چند آهنگ معروف از خواننده های مشهور قدیمی مثل هایده و مهستی و...
کلا موسیقی شخصیه! یه چیزیه که تو درون یه نفر وجود داره! حالا اون چه درست باشه چه غلط، چه خواننده درست بخونه چه غلط، اون آدم این موسیقیو دوست داره! ما چیزایی که حس خوب بهمون میدن رو دوست داریم. مثلا یه آهنگ ممکنه که حس خوبی به من بده و حالم رو خوب کنه ولی به یکی دیگه حس بدی بده و حالش رو بد کنه! اینه فلسفه موسیقی. مثل درس! مثلا من زیست رو دوس دارم و یکس دیگه ریاضیو دوست داره! حالا تو نمیتونی بگی این درسته یا اون! هر دو درسته و سلیقه هر دو طرف محترمه! برا همینه که ما سبک های موسیقی مختلف داریم! یکی سنتی، یکی پاپ، یکی رپ، یکی جاز و...... رو دوست داره!
موسیقیم مثل خیلی از چیزا سلیقهای و شخصیه و نظر همه محترمه و باید برا هر سلیقهای آهنگ و خواننده وجود داشته باشه
-
زهرا بنده خدا 2 در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
@Henrita
سلام خوبید؟
خیلی بی ادبیه؟
️
سلام
ممنون
بله.... خیلی بی ادبیه، بی ادب بیتربیت.....
_سفید _ یا _ابرسفید _
ooo
MAT
آیدی هام اینا بودن....@Henrita
من معذرت میخوام بابت فراموشیم
️
خوبین؟
ببخشید واقعا...
اصلنم تقصیر من نیستا
بس که آیدی عوض میکنین -
Matin Mousavi 1
پس کرمانج که نیستید
سورانی هم نیستید
چه کوردی حساب میشه؟
یه کم سورانی بلد شدم یکم کرمانج حالا مونده یه کم هم از واسه شما یاد بگیرم@Hamid-s ما کورد کلهر هستیم. استان کرمانشاه شمال پاوه و روانسر و جوانرود هست، که پاوه هم کوردی سورانی و هم هورامی حرف میزنن. جوانرود و روانسر سورانی حرف میزنن. خود شهر کرمانشاه کوردی کلهری حرف میزنن و کوردی کرمانشاهی هم بهش میگن. زبان کوردی خیییلی گستردهاس حالا میتونی در موردش بخونی تو نت. من تا جایی میدونم میگم و ممکنه غلط هم داشته باشم تو حرفام ولی درستش رو میتونی بخونی
-
@Henrita
️
خوبین؟
ببخشید واقعا...
اصلنم تقصیر من نیستا
بس که آیدی عوض میکنینزهرا بنده خدا 2 در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
@Henrita
️
خوبین؟
ببخشید واقعا...
اصلنم تقصیر من نیستا
بس که آیدی عوض میکنینبرو خدا رو شکر کن یادت اومد وگرنه حسابت با منو کاتبین بود
مرسی
خودت چطوری عزیزم؟!
نمیبخشم 🥺
تو باید منو یادت میبود -
@Hamid-s ما کورد کلهر هستیم. استان کرمانشاه شمال پاوه و روانسر و جوانرود هست، که پاوه هم کوردی سورانی و هم هورامی حرف میزنن. جوانرود و روانسر سورانی حرف میزنن. خود شهر کرمانشاه کوردی کلهری حرف میزنن و کوردی کرمانشاهی هم بهش میگن. زبان کوردی خیییلی گستردهاس حالا میتونی در موردش بخونی تو نت. من تا جایی میدونم میگم و ممکنه غلط هم داشته باشم تو حرفام ولی درستش رو میتونی بخونی
Matin Mousavi 1 در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
@Hamid-s ما کورد کلهر هستیم. استان کرمانشاه شمال پاوه و روانسر و جوانرود هست، که پاوه هم کوردی سورانی و هم هورامی حرف میزنن. جوانرود و روانسر سورانی حرف میزنن. خود شهر کرمانشاه کوردی کلهری حرف میزنن و کوردی کرمانشاهی هم بهش میگن. زبان کوردی خیییلی گستردهاس حالا میتونی در موردش بخونی تو نت. من تا جایی میدونم میگم و ممکنه غلط هم داشته باشم تو حرفام ولی درستش رو میتونی بخونی
مثلا الان تو استان کرمانشاه چندین نوع لحجه کوردی داریم. خود کرمانشاه، سنقر، کنگاور، صحنه، روانسر، جوانرود، پاوه هرکدوم یه لحجه دارن. مثلا استان ایلام هم همینطور هر شهرستان لحجه خودشو داره
-
در آب های جهان قایقی است
و من،مسافر قایق ،
هزار ها سال است
سرود زندهٔ دریانوردهای کهن را
به گوش روزنه های
فصول می خوانم
و پیش می رانم
مرا سفر به کجا می برد...؟سهراب سپهری
-
دوست نداشتم بینشون دلخوری باشه
رفتم بهش گفتم که از دستتون ناراحتن
گفت
حقیقت نخواستم انتقاد کنم،فقط نکته ام رو گفتم
قبلا هم اتفاقاتی افتاده
یه مقدار هم طرف مقابل باید نرمش داشته باشهخلاصه پیش رفت تا اینکه احساس کردم این از اون بدتره
عذرخواهی کردم بابت دخالتم و صحنه رو ترک کردمهر دو مقصر بودن به نظرم
و هیچ کدوم کوتاه نمیاد و عذرخواهی نمیکنه...
اصلا از این جو سنگین بین بچه ها خوشمنمیاد...گفتم مقصر اصلی من بودم
۳بار الکی یه چیزی رو بهانه کردم و ببخشید گفتم که یاد بگیرن
اخرش گفتن من چیزی نگفتم...
حق هم میگفتن...
شاید فاطمه بیخودی ناراحت شده
ولی به هرحال اتفاقیه که افتاده
یکی باید کوتاه بیاد
که هیچ کدوم کوتاه نمیاد...