هرچی تو دلته بریز بیرون 5
-
officer k
نه آخه میدونی هی یه سری چیزا یادم میاد، مث توماج و خدانور...بعد هی بیشتر و بیشتر از این آدما نفرت پیدا میکنم...
-
@ABR_DJ در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
امروز سالروز درگذشت پدر ایران نوین هست
سلام
به چه دلیل؟ -
هورااا میتونم فیلماشو ببینممم هر چن هنوزم نتونستم لاگ این کنم و برا همین نمیتونم فالوش کنم یا لایک بدم هعععیی
-
هورااا میتونم فیلماشو ببینممم هر چن هنوزم نتونستم لاگ این کنم و برا همین نمیتونم فالوش کنم یا لایک بدم هعععیی
Michael Vey
سلام
فیلترشکن خوب گیر اوردی؟ -
تو این فکرم توییتر دان کنم
-
Michael Vey
سلام
فیلترشکن خوب گیر اوردی؟Hhh Hh سلامم.. فک نکنم بخاطر فیلتر شکن بوده باشه اخه رفتم از ی جاش تا اکانت درست کنم یهو از اونجا پرید و دوباره این پیجو اورد.. اما در هر حال فیلترشکنم biubiu vpn عه
-
تو این فکرم توییتر دان کنم
Michael Vey
شنیدم فضاش خیلی بده(بخاطر بی احترامی ها(نه فقط سیاسی ، کلا هر موضوعی) مثل اینستا
البته اگه بتونی کسایی که دنبال میکنی رو کنترل کنی خوبه -
توییتر باحاله؟ هومم.. تازه اگ یکم تو فاز یوتیوبم برم خوب میشه ها
-
Hhh Hh سلامم.. فک نکنم بخاطر فیلتر شکن بوده باشه اخه رفتم از ی جاش تا اکانت درست کنم یهو از اونجا پرید و دوباره این پیجو اورد.. اما در هر حال فیلترشکنم biubiu vpn عه
Michael Vey
که اینطور
خیلیم عالی️
Leaf vpn رو هم امتحان کن(اگه مال خودت خوب کار نکرد)
اگه پیداش نکردی بگو تا پی وی بفرستم برات. -
Michael Vey
شنیدم فضاش خیلی بده(بخاطر بی احترامی ها(نه فقط سیاسی ، کلا هر موضوعی) مثل اینستا
البته اگه بتونی کسایی که دنبال میکنی رو کنترل کنی خوبهHhh Hh راستش بیشتر بخاطر اون توییت باحالا و خنده دارا دلم میخواد برم.. وگرنه من خودمم دیگ حال و حوصله اون هشتگارو ندارم. ترجیح میدم حالا ک ایرانم حداقل اعصابمو اروم نگه دارم و بخاطر ایندمم ک شده از حواشی فاصله بگیرم
-
Hhh Hh راستش بیشتر بخاطر اون توییت باحالا و خنده دارا دلم میخواد برم.. وگرنه من خودمم دیگ حال و حوصله اون هشتگارو ندارم. ترجیح میدم حالا ک ایرانم حداقل اعصابمو اروم نگه دارم و بخاطر ایندمم ک شده از حواشی فاصله بگیرم
Michael Vey
آها
بسیار عالی -
Michael Vey
که اینطور
خیلیم عالی️
Leaf vpn رو هم امتحان کن(اگه مال خودت خوب کار نکرد)
اگه پیداش نکردی بگو تا پی وی بفرستم برات.Hhh Hh فعلا من مدت هاس biubiu رو دارم و اصصلا خراب نشد خیلی خوبه واقعا..
دمت گرم ک اینو معرفی کردیی @دختر-بهار
-
تو این فکرم برا رهام یچیزی ببافم.. ی سوییشرتی چیزی.. فک کنم تو یوتیوب اموزشای خوبی بشه پیدا کرد