هرچی تو دلته بریز بیرون 5
-
وق
چقدر این تازه نامزدا چندشن....
چرا اینا اینجورینن خدا
داره حالم بهم میخوره -
پرستو بابایی
الان من خودم به عنوان یک برادر اینجوری نیستم
اکذیب میکنم@f-nalist امروز بیست بار بهش زنگ زدم برام پاکن بخره گفت اوکی میخرم آمد بعدش گفتمک پاکنم کجاست گفت توی جیب شلوارمو رفتم دیدم ی آدامس تریدنت کوچولومون هست ته جیبش برش داشتم گذاشتم دهنم دیدیم از داخل هال شیرژه زده دوست منو گرفته با اون یکی دستش داره فک منو باز میکنه ک آدامس رو در بیاره
آخر درش آورد بعد فکر کردی الان این آدم محض رضایت خداااا ماهییی میگرههههه؟
-
اصلا خودم چرا انقدر حرف میزنم
چرا امروز همه چی یه جوریه -
Moonchild
تو اگه عرضه نداشته باشی جلوش قد علم کنی چطور می خوای دهن زنشو صاف کنی
استقامت داشته باش!پرستو بابایی صب خودش رو دوستاش رو ردیف میکنم کل خونه رو تمیز کننن
🤌
ببین حالا
-
@f-nalist امروز بیست بار بهش زنگ زدم برام پاکن بخره گفت اوکی میخرم آمد بعدش گفتمک پاکنم کجاست گفت توی جیب شلوارمو رفتم دیدم ی آدامس تریدنت کوچولومون هست ته جیبش برش داشتم گذاشتم دهنم دیدیم از داخل هال شیرژه زده دوست منو گرفته با اون یکی دستش داره فک منو باز میکنه ک آدامس رو در بیاره
-
@f-nalist امروز بیست بار بهش زنگ زدم برام پاکن بخره گفت اوکی میخرم آمد بعدش گفتمک پاکنم کجاست گفت توی جیب شلوارمو رفتم دیدم ی آدامس تریدنت کوچولومون هست ته جیبش برش داشتم گذاشتم دهنم دیدیم از داخل هال شیرژه زده دوست منو گرفته با اون یکی دستش داره فک منو باز میکنه ک آدامس رو در بیاره
-
-
Moonchild
به هر حال پسرا یه زمانایی مهربون میشن... -
Moonchild
به هر حال پسرا یه زمانایی مهربون میشن... -
-
Moonchild
تو اگه عرضه نداشته باشی جلوش قد علم کنی چطور می خوای دهن زنشو صاف کنی
استقامت داشته باش!قشنگ درس زندگی جلو جلو داری بهمون می دی
-