هرچی تو دلته بریز بیرون 5
-
Reza-H
موفقیت هاتون رو ببینیم ایشالاپرستو بابایی
ممنون از شما
همچنین شما ان شاء الله
امیدوارم این مسیر تا کنکور رو با کمترین حد از دست انداز ها طی کنین -
پرستو بابایی
ممنون از شما
همچنین شما ان شاء الله
امیدوارم این مسیر تا کنکور رو با کمترین حد از دست انداز ها طی کنینReza-H
خیلی ممنون ،همچنین -
شبت بخیر ،غمت نیز هم ... -
و تمام ...
-
خدانگهدار همگی
-
Moonchild
به نظرم باید اینجا بین سلیقه و درست و غلط بودن یه چیز فرق بذاریم
وقتی من میگم مثلا فلان محتوا محتوای عمیقی نیست، به این معنا نیست که من ازش خوشم نیومده.
به این معنائه که اگر نگاه کنیم که این محتوا چقدر غنای ادبی، موسیقیایی، مفهومی، وزنی داره، می بینیم واقعا حرفی برای گفتن نداره اون محتوا. (به طور خلاصه هیچی به من اضافه نکرده. فقط وقتم رو هدر کردم)
اگر "همه" چیز سلیقه هست، پس آیا میشه گفت مثلا شعر حافظ یا سعدی یا متون ادبی عمیق دیگه، از شعر یا متنی که الان من فی البداهه، بدون تفکر عمیق روی متن و مفهومش، ارائه کردم، هیچ فرقی با هم ندارن؟Moonchild در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
واقعا جای نارضایتی از سلیقه ی مردم هست؟
جای نارضایتی هست قطعا. حتی اگر هیچ کاری هم انجام نشه (که کم و بیش انجام میشه هرچند ناکافی) بالاخره نارضایتی یه حس درونیه که آدم وقتی میبینه یه همچین چیزایی رو، در خودش احساس میکنه
ثانیا یک انسانی که برای خودش ارزش قائله چه در بهترین جامعه و چه در بدترین جامعه، طوری زندگی خودش رو تنظیم میکنه که بیشترین بهره رو ببره
اینم باید گوش زد کنم که با وجود همه اینا، وظیفه هممونه که افراد جامعه مون رو نسبت به سبک زندگی که یه سری جاهاش غلطه راهنمایی کنیمReza-H ببین آدما هیچ کاری رو بی دلیل انجام نمیدن ...
و هر آدمی زاویه ی دیدی داره ک هیچ کس دیگه این زاویه رو ندارن ....
ب جای زاویه گرفتن باهاشون دلیلی بپرس شاید اون چیزی میبینه تو هیچ وقت نتونی از اون زاویه ب زندگی و سلیقه ی اون فرد نگاه کنی
....
کار فرهنگی جک هست ب خدا
بزار کار فرهنگی ک روی من انجام شده بچه بودم مامانم میگفت دروغگو دشمن خداست اگر ادیت کنی خدا میبرتت تو جهنم ... چرا باید مغز ما دهه هشتاد رو پر کنن از خشم خدا وفتی خدا رئوف تر از این حرفاست وقتی خدا رو توی دهه ی ما ظالم کردن توقع نداشته باش ک مردم ب موسیقی ب چشم غنا نگاه کنن -
سلام
-
Reza-H ببین آدما هیچ کاری رو بی دلیل انجام نمیدن ...
و هر آدمی زاویه ی دیدی داره ک هیچ کس دیگه این زاویه رو ندارن ....
ب جای زاویه گرفتن باهاشون دلیلی بپرس شاید اون چیزی میبینه تو هیچ وقت نتونی از اون زاویه ب زندگی و سلیقه ی اون فرد نگاه کنی
....
کار فرهنگی جک هست ب خدا
بزار کار فرهنگی ک روی من انجام شده بچه بودم مامانم میگفت دروغگو دشمن خداست اگر ادیت کنی خدا میبرتت تو جهنم ... چرا باید مغز ما دهه هشتاد رو پر کنن از خشم خدا وفتی خدا رئوف تر از این حرفاست وقتی خدا رو توی دهه ی ما ظالم کردن توقع نداشته باش ک مردم ب موسیقی ب چشم غنا نگاه کننMoonchild در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
آدما هیچ کاری رو بی دلیل انجام نمیدن .
قطعا. ولی آیا میشه گفت دلیل "همه" آدما برای "همه" کاراشون موجه هست و هیچ اشکالی نداره؟ قطعا همه آدما، یکسری کار اشتباه انجام داده اند و یکسری کار اشتباه انجام میدن
Moonchild در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
دلیلی بپرس
حرفتون خیلی درسته. آدم تا زمانی که از پنجره اون فرد به دنیا نگاه نکنه نمیتونه دیدش رو متوجه بشه. اما در هر صورت. یکسری چیز ها برای "تمام" انسان ها مشترکه (که الان کاری نداریم اونا چیَن. یکیش اینه که هر انسانی میخواهد به لذتی بالاتر از لذتی که حالا در حال تجربه اش هست برسه و...) و اینکه به طرف بگم که " این فیلم رو نبین مغزت رو از چیز های مهم تری که تو زندگی باید بهش برسی غافل میکنه" چیزی نیست که اگر خود اون فرد هم یه روز بشینه درست و معقول با وجدان خودش فکر کنه بهش نرسه.
کار فرهنگی جک هست ب خدا
بچه بودم ...
چرا باید مغز ما دهه هشتاد رو پر کنن از خشم خدامن قطعا کار فرهنگی نادرست رو رد میکنم که متاسفانه کار فرهنگی نادرست و غیر اصولی نتیجه عکس میده.
ولی قطعا در نقاط مختلف کشور کارای فرهنگی خیلی خوبی انجام شده.
اما به هرصورت فکر کنم اجازه داشته باشم از اون چیزایی که فکر میکنم بر اساس دلایل منطقی که دارم، اشتباه هستن، "ناراحت" باشم.
اینم گوشزد کنم که اینطور نیست که اولین بار به ذهن من رسیده باشه که فضای مجازی پر از محتوای بی اهمیتِ بی فایدهِ وقت کشه. حرف ها در این باره توسط اقشار مختلف مفصله که مطمئنم در جریانش هستین -
@دختر-بهار
سلام -
آدما هیچ کاری رو بی دلیل انجام نمیدن .
قطعا. ولی آیا میشه گفت دلیل "همه" آدما برای "همه" کاراشون موجه هست و هیچ اشکالی نداره؟ قطعا همه آدما، یکسری کار اشتباه انجام داده اند و یکسری کار اشتباه انجام میدن
دلیلی بپرس
حرفتون خیلی درسته. آدم تا زمانی که از پنجره اون فرد به دنیا نگاه نکنه نمیتونه دیدش رو متوجه بشه. اما در هر صورت. یکسری چیز ها برای "تمام" انسان ها مشترکه (که الان کاری نداریم اونا چیَن. یکیش اینه که هر انسانی میخواهد به لذتی بالاتر از لذتی که حالا در حال تجربه اش هست برسه و...) و اینکه به طرف بگم که " این فیلم رو نبین مغزت رو از چیز های مهم تری که تو زندگی باید بهش برسی غافل میکنه" چیزی نیست که اگر خود اون فرد هم یه روز بشینه درست و معقول با وجدان خودش فکر کنه بهش نرسه.
کار فرهنگی جک هست ب خدا
بچه بودم ...
چرا باید مغز ما دهه هشتاد رو پر کنن از خشم خدامن قطعا کار فرهنگی نادرست رو رد میکنم که متاسفانه کار فرهنگی نادرست و غیر اصولی نتیجه عکس میده.
ولی قطعا در نقاط مختلف کشور کارای فرهنگی خیلی خوبی انجام شده.
اما به هرصورت فکر کنم اجازه داشته باشم از اون چیزایی که فکر میکنم بر اساس دلایل منطقی که دارم، اشتباه هستن، "ناراحت" باشم.
اینم گوشزد کنم که اینطور نیست که اولین بار به ذهن من رسیده باشه که فضای مجازی پر از محتوای بی اهمیتِ بی فایدهِ وقت کشه. حرف ها در این باره توسط اقشار مختلف مفصله که مطمئنم در جریانش هستینReza-H ارهومنم میدونم محتوای بیخود هم داره دختره میشینه کفشش رو سوخاری میکنه میخوره
🤌ن این خیلی محتواش خودی هست
حرف من اینه هر چیزی ی پایه و اساسی میخواد وقتی پایه و اساس نباشه سازه ای هم نیست
الان طرف بیست سال داره پایه و اساس و منطق خودش با اون چیزی ک از بچه ،ی روش کار شده ی چیز دیگه میگه بازم میگم توقعش ی کم توقع زیادیه -
واقعا آدم در فضای مجازی با یکسری موزیک هایی رو به رو میشه که از مفهوم و عمق آن چنان لبریز هستن که آدم مدهوش میشه : /
با این حجم از بازدید و بازارسال : |
#آخر_الزمان_شده_است : )Reza-H در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
واقعا آدم در فضای مجازی با یکسری موزیک هایی رو به رو میشه که از مفهوم و عمق آن چنان لبریز هستن که آدم مدهوش میشه : /
با این حجم از بازدید و بازارسال : |
#آخر_الزمان_شده_است : )اهنگ یک چیز کاملا سلیقه ایی هست رضا اگر از نظر منو تو مزخرفه از نظر یکی دیگه اوج جذابیته...
-
مثلا اهنگ تهی که جدید خوند،واقعا انچنان مفهموم خاصی نداره ولی بخاطر ریتمش،بیت،و ضرب اهنگ حس باحالی به من میده کلا اهنگش جنبه فان داره تا مفهموم!