هرچی تو دلته بریز بیرون 5
-
@M-Tina
من الان یه ماهه دارم تمرین میکنم
این کلیپارو میبینم میگم عه چههه راحتهه
بعد میام پیاده کنم همونو کلا گند میزنم، -
@M-Tina
من الان یه ماهه دارم تمرین میکنم
این کلیپارو میبینم میگم عه چههه راحتهه
بعد میام پیاده کنم همونو کلا گند میزنم، -
واسه تک تک
لحظه هایی که
میتونستی مثل
خودشون جواب بدی،
دل بشکنی
و بهشون بدی کنی،
ولی نکردی،
به خودت افتخار کن
بقیه فکر کردن
سکوت کردی چون
جوابی نداشتی،
اما تو سکوت کردی
چون نمیتونی مثل
اون آدما باشی.
بحث، بحثِ
اصالت و ریشهست. -
بگذار بگویند
خوش باشند ،
پُشتسر حرف زدن دلخوشی ترسوهاست . -
یه آدم هایی ناراحتمون میکنن که ما رومون نمیشه از دستشون ناراحت بشیم!
-
دیدی بعضی وقتا یهو دلت میگیره ولی خودتم نمیدونی چرا؟
اینا سنگینیه همون حرفاییه که به هیشکی نتونستی بزنی ... -
@Comrade_Bayat سلام ممنون شما خوبی؟
عه، خسته نباشید
من که دیگه رفتم دور ور دارک سولز
انصافا اعصاب زیادی میخواد
اون وسطا که دلم میخواد مانیتورو خورد کنم میرم جی تی ای سن اندرس یه دوری میزنم آروم شم@تومیوکا-گیو بد نیستم. من تازگیا وارزون پلی میدم، ولی بخاطر مدرسه زمان زیادی نیمتونم بزارم، در حد روزی یکی دو ساعت گیم میزنم. دارک سولز که چیزی نیست، یه بازی بهت معرفی میکنم کلا سه بعدی نیست، استراتژیکه نقشه ای هست، اصلا آدم اون رو بازی میکنه حرص میخوره فقط، بازی hearts of iron IV، اسمش واقعا دهن پرکنه ها! قلب هایی از آهن! من بعد از حدود 50 ساعت بازی کردن تازه فهمیدم نیروی دریایی تو بازی چجور کار میکنه، بازی مربوط به جنگ جهانی دومه، میتونی تمام کشور های جهان که اون زمان بودن رو انتخاب کنی که یا از 1936 بای رو شروع کنی یا از 1939 یعنی از زمان شروع جنگ جهانی دوم(جنگ جهانی دوم 1939 تا 45 بوده). واقعا سخته، واقعا سخت.تصمیمات سختی هم باید تو بازی بگیری. باید روی کوچیکترین حرکاتت فکر کنی.
اما انصافا اگر خواستی یه بار خودت رو توی بازی های شوتر به چالش بکشی قدیمیترین بازی call of duty یعنی کالاف دیوتی یک رو دانلود کن، حجمش هم کمه، زیر یک گیگ. من سر یه چالش احمقانه ای که گذاشتم بازیش کردم. چالش من رد کردن تمام کالاف دیوتی ها در سخت ترین حالت سختی ممکنه( veteran هست این حالت سختی اگر اگر املاش درست باشه، به معنی کهنه سرباز). هنوز هم بخاطر کمبود وقت و حوصله این چالش رو تموم نکردم(تا الان 12-13 تا کالاف رو رفتم). سخت ترین بازی ای که در این چالش و در کل در کل عمرم بهش برخوردم کالاف دیوتی یک بوده. به خودی خودش بازی سختی نیست زیاد. ولی وقتی میری روی حالت کهنه سرباز بازی فاجعه میشه. ترمیم جان خودکار وجود نداره و روی این درجه سختی بسته جانی هم نداره!! یعنی از اول تا آخر هر مرحله باید جونت رو نگه داری!!! این نکته رو هم در نظر داشته باش با دو تا تیر اسلحه غیر خودکار(مثل کارابین 98 آلمانی که بیشتر سربازی دشمن این رو دارن) و با چند تا تیر اسلحه خودکار میمیری!(مثل mp 40 المانی، دشمنا یا کارابین دارن یا ام پی چهل دیگه، دو تا سلاح اصلی آلمان توی جنگ جهانی دوم. البته سال 1944 sgt 44 هم ساخته شد ولی خیلی ازش تولید نشد). خلاصه که فاجعه سخته و من خون دل خوردم تا بازی رو تموم کنم(حالا اگر واقعا نصب کردی یکی از مراحل رد کردنش کاملا غیر ممکنه، یعنی توی درجه سختی های دیگه هم باید بمیری و زنده بشی تا ردش کنی، ولی توی کهنه سرباز غیر ممکنه واقعا. یه مرحله مقاومته و سربازا مثل گونی میریزن رو سرت و هم زمان باید دو سه تا تانک رو هم نابود کنی، اگر نصب کردی بگو بهم تا بهت بگم چجور با استفاده از یه باگ بتونی ردش کنی. -
«اگر که قسمتت بار سبک نیست، برایت شانههایی قوی، اگر که سهمت زندگی آسان نیست، برایت ارادهای محکم، اگر که زمانهات نامهربان است، برایت دلی مهربان، و اگر که روزگارت کم مداراست، برایت سینهای صبور آرزو میکنم. به امید اینکه خیلی زود، باقی روز و شبهایت بیفکر و خیال بگذرد..»
شبتون خوش -
@در-حال-بارگذاری در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
پیروز گردیدم
@Matrix
officer kآزاد شدم خوشحالم ننه
-
@Hamid-s در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
یه آدم هایی ناراحتمون میکنن که ما رومون نمیشه از دستشون ناراحت بشیم!
قهوهی تلخ رو با جون و دل میخوری ولی بادوم تلخ دلتو میزنه چون از بادوم انتظار تلخی نداری
-
@ABR_DJ ممنان
-
@ABR_DJ ممنان
-
@در-حال-بارگذاری میخواستم میوت شدی بگم فشار بخور ولی به دور از ادب بود
به هر حال امیدوارم دیگه موارد اینجوری پیش نیاد برا هیچکسی و همیشه هم حال دلت خوب باشه و تندرست باشی@ABR_DJ
@ABR_DJ در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
میخواستم میوت شدی بگم فشار بخور ولی به دور از ادب بود
میکشمت یعنی
@ABR_DJ در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
به هر حال امیدوارم دیگه موارد اینجوری پیش نیاد برا هیچکسی و همیشه هم حال دلت خوب باشه و تندرست باشی
مرسی دمت گرم
همچنین واسه خودت