هرچی تو دلته بریز بیرون 5
-
عاشقتمممم کثاافتتت خیلی دمت گرمهه
-
آخی ،فکر کردم کلش درس اوله!
-
چرا من همیشه گشنمه؟
و چرا یه گربه ندارم که
-
@f-nalist در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
هیچ وقت فکر نمیکردم جانوری انقدر سنگین باشه
امشب عکس لام بفرستم؟
دیروز عملی داشتیم -
این میدونین چیه؟:)
یه چیزی که همرمان باعث میشه آب ببینی و چشم و دهن و... همزمان بپاچه بیرون
بعدشم گلوت بسوزه انگار که اسید خوردی
بعدشم حالت تهوع داشته باشی
و بعدشم کل بدنت از مو های کله ت تا انگشت پات مورمور بشه
.
نوش جان:)
امتحان کنین🥲
-
#آسمان_امشب_اشک_شوق_می_ریزد
-
Reza-H در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
@f-nalist
راست میگی
انصافا این یکی رو کاملا درک می کنم
باور کن این همه تست مدار مغناطیسی و زیست یازدهم و چه میدونم مباحث مختلف رو خوندم فقط یه هاله ای ازش تو ذهنمه
فرزام. الان وضع ما مثل وضع کسایی که از الان شروع می کنن نیست. بدترهچون اونا تازه شروع کردن تازه نفسن. و چون حس می کنند عقبن با قدرت بیشتری می خونن
غم_انگیز_ناکهواییییی
باررررش حقققققق@f-nalist Reza-H میون کلامتون ببخشید.اینطوری نگین اینطوری گفتن و فککردن ب این چیزا فقط آرامشتونو ازتون میگیره🥲
اون دسته از بچها شاید بخونن ولی هرلحظه دارن با خودشون فکر میکنن که ای کاش از دهم خونده بودم،ای کاش مثل فلانی بودم،فلانیو ببین چقد خفنه عمرن بهش برسم،درکل استرسشون از شما بیشتره،من در حد نصیحت نیستم ولی چیزی که فهمیدم اینه که آرامش مهمترین چیزه،نذارین با فککردن به این چیزا اعصابتون بهم بریزه🥲 -
جای دوستان بارون ندار خالی
-
این میدونین چیه؟:)
یه چیزی که همرمان باعث میشه آب ببینی و چشم و دهن و... همزمان بپاچه بیرون
بعدشم گلوت بسوزه انگار که اسید خوردی
بعدشم حالت تهوع داشته باشی
و بعدشم کل بدنت از مو های کله ت تا انگشت پات مورمور بشه
.
نوش جان:)
امتحان کنین🥲
@Zahra-HD
چی هست؟ -
@f-nalist Reza-H میون کلامتون ببخشید.اینطوری نگین اینطوری گفتن و فککردن ب این چیزا فقط آرامشتونو ازتون میگیره🥲
اون دسته از بچها شاید بخونن ولی هرلحظه دارن با خودشون فکر میکنن که ای کاش از دهم خونده بودم،ای کاش مثل فلانی بودم،فلانیو ببین چقد خفنه عمرن بهش برسم،درکل استرسشون از شما بیشتره،من در حد نصیحت نیستم ولی چیزی که فهمیدم اینه که آرامش مهمترین چیزه،نذارین با فککردن به این چیزا اعصابتون بهم بریزه🥲 -
@f-nalist میدونم ولی نذارین طولانی شه،رسمن میکشتتون خصوصن هرچی که جلوتر بریم و نزدیکترشیم
-
نفهمیدم چیشد باهم دوست شدیم،اصلن از کجا شروع شد؟ولی یهو شدیم تقریبن بهترین دوست؛)انگار خدا یهو مارو گذاشت سر راه هم،دقیقن وقتی که نیاز بود،کارای خدا همیشه این شکلیه
-
جالبی خدا جالب.
-
@f-nalist کاملا درسته ولی از آرامش مهم تر اعتماد به نفسه نباید خودتون رو ببازین
@Violet28 در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:میون کلامتون ببخشید.اینطوری نگین اینطوری گفتن و فککردن ب این چیزا فقط آرامشتونو ازتون میگیره🥲
-
نفهمیدم چیشد باهم دوست شدیم،اصلن از کجا شروع شد؟ولی یهو شدیم تقریبن بهترین دوست؛)انگار خدا یهو مارو گذاشت سر راه هم،دقیقن وقتی که نیاز بود،کارای خدا همیشه این شکلیه
@Violet28 ولی خب من که هیچ وقت به تو نمیگم،پررو میشی
-
@f-nalist Reza-H میون کلامتون ببخشید.اینطوری نگین اینطوری گفتن و فککردن ب این چیزا فقط آرامشتونو ازتون میگیره🥲
اون دسته از بچها شاید بخونن ولی هرلحظه دارن با خودشون فکر میکنن که ای کاش از دهم خونده بودم،ای کاش مثل فلانی بودم،فلانیو ببین چقد خفنه عمرن بهش برسم،درکل استرسشون از شما بیشتره،من در حد نصیحت نیستم ولی چیزی که فهمیدم اینه که آرامش مهمترین چیزه،نذارین با فککردن به این چیزا اعصابتون بهم بریزه🥲@Violet28
سلام. امیدوارم حالتون خوب باشه
از یه جهتی حرفتون درسته به نظرم. یعنی اون آرامش ذهنی از هر چیزی مهم تره.
و این رو هم توجه کنیم که نتیجه استرس توی هر کدوم از این افراد چیه. اینکه میگم طرف بیشتر میخونه، دقیقا به خاطر همین استرس و نگرانیه که بیشتر می خونه. چه بسا برای اون طرفی که تازه شروع کرده همین استرس کمکش کنه. ولی نگرانی منِ نوعی، به خاطر تلاشاییه که یا کامل کردم و نتیجه نداده یا زیر فشار، نتونستم کاملش کنم و از یه سری از افراد عقب افتادم.
به هرحال ایده کلی حرفتون رو قبول دارم.
ولی به قول فرزام نمیشه بهش فکر نکرد -
@f-nalist کاملا درسته ولی از آرامش مهم تر اعتماد به نفسه نباید خودتون رو ببازین
@Violet28 در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:میون کلامتون ببخشید.اینطوری نگین اینطوری گفتن و فککردن ب این چیزا فقط آرامشتونو ازتون میگیره🥲
@глушение اعتماد به نفس خوبه ولی هرجا که مطمئن شی از خودت همونجا نقطه شکستته،با مخ میخوری زمین