هرچی تو دلته بریز بیرون 5
-
مآهور در آزمون روزانه گفته است:
@f-nalist ممنون
رفته بودم ازمونو بدم دیدم شما استاد هستین
نه
مجبور شدم پیش فرض رو استاد بذارم -
مآهور در آزمون روزانه گفته است:
@f-nalist ممنون
رفته بودم ازمونو بدم دیدم شما استاد هستین
نه
مجبور شدم پیش فرض رو استاد بذارم -
@f-nalist در آزمون روزانه گفته است:
لینک برگزاری آزمون
u.weblite.me/VjDOKyبچه ها 15 نفر واقعی شرکت بکنن ازمون ادامه پیدا میکنه
-
یه بار با دوستم به یه مشکلی تو فیزیک برخوردیم
بهش گفتم صبرکن بزار بپرسم
گوشیمو با کردم
گفتم برم جا جوابی ؟ وبلایت؟ یا آلاخونه
تصمیم گرفتم هر سه تاشو بپرسم
که تو الاخونه زودتر به جواب رسیدم -
البته وقتی کلا 7 نفر شرکت میکنن
و 60 درصد اون 7 نفر همینجوری صرفا گزینه رندوم زدن
فکر نکنم بشه ادامه دادحالا اگه یه مشاوری بودش که بش پول داده بودن
ده بار تو اون آزمون شرکت میکردن
نمیذاشتن این ور اون ور شه
ولی متاسفانه اونجور که باید کسی توجه نمیکنه@f-nalist یه چیزی بگم؟ بنظرم چیزی که مهمه نیت این ازمونه نه اینکه چند نفر شرکت میکنن. الان احتمالا شما خودتونم این ازمونو میدین (شاید قبل اینکه توی سایت بزارین. نمیدونم. چون در هر حال مجبورین یه سری سوالارو انتخاب کنین و پاسخنامشم چک کنین) پس این به نفع شماست. از طرفی من و حداقل دو نفر دیگه هستن که این ازمونو جدی شرکت کردن. الانم که بعضیا اعلام امادگی کردن که شرکت میکنن. پس بنظرتون اینکه چند نفر جدی شرکت میکنن و مرور میشه مطالب براشون بهتر از یه فضای شلوغ رقابتی نیست؟ چون بحث رقابت اگه باشه خب هممون فکر کنم ازمون شرکت میکنیم
-
برام پیامک اومده فردا اولین روز دادگاهه
گفتم یا خدا چرا دادگاهشو برای من پیامک دادن
بعد دیدم تبلیغ سریاله -
@f-nalist یه چیزی بگم؟ بنظرم چیزی که مهمه نیت این ازمونه نه اینکه چند نفر شرکت میکنن. الان احتمالا شما خودتونم این ازمونو میدین (شاید قبل اینکه توی سایت بزارین. نمیدونم. چون در هر حال مجبورین یه سری سوالارو انتخاب کنین و پاسخنامشم چک کنین) پس این به نفع شماست. از طرفی من و حداقل دو نفر دیگه هستن که این ازمونو جدی شرکت کردن. الانم که بعضیا اعلام امادگی کردن که شرکت میکنن. پس بنظرتون اینکه چند نفر جدی شرکت میکنن و مرور میشه مطالب براشون بهتر از یه فضای شلوغ رقابتی نیست؟ چون بحث رقابت اگه باشه خب هممون فکر کنم ازمون شرکت میکنیم
-
نود در صد عکس های گالری روحنواز رو دانلود میکنم
ولی با اینکه یه انیمه بین حرفه ای نیستم و هراز گاهی میبینم ولی کلا انیمه های که فرستادید خیلی قشنگ بودن@تومیوکا-گیو
چندتا انیمه سینمایی بدون پایان باز و پایان خوش
و انیمه سریالی غیرطولانی غیر پایان باز و پایان خوش
اگر هست معرفی میکنید؟
همه نوع ژانری میبینم اگر قشنگ باشه -
صرفا یه دست و پا زدنه
-
_ Reza _
الان حسودیم نشه ؟پرستو بابایی نشه بهتره
-
@M-Tina
من وقتی اومدم چندصفحه قبل بودم اونجا هم میخواستی که وقتی شب میشه بری جایی که جاذبه نباشه
قشنگ بود
بیا باهم بریم
انوشه وقتی رفت به فضا گفت که روزی ( حقیقتش یادم رفت گفت روزی چندبار زمین رو میچرخند فکرکنم گفت روزی ۳۶ بار واقعا یادم رفت )
ولی میگفت اونجا با خودم گفتم چقدر چیزایی که ما رو زمین درگیرشون بودیم مشغولشونیم کوچیکن -
صرفا یه دست و پا زدنه
پرستو بابایی در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
صرفا یه دست و پا زدنه
من وقتی سوالای ریاضی رو میبینم و آینده رو پیش بینی میکنم
-
من الان یه پایه میبینم نهمیگم خوشبحالت پایه ای
نه میگم خوش نه به حالم که دوازدهمم -
@M-Tina
من وقتی اومدم چندصفحه قبل بودم اونجا هم میخواستی که وقتی شب میشه بری جایی که جاذبه نباشه
قشنگ بود
بیا باهم بریم
انوشه وقتی رفت به فضا گفت که روزی ( حقیقتش یادم رفت گفت روزی چندبار زمین رو میچرخند فکرکنم گفت روزی ۳۶ بار واقعا یادم رفت )
ولی میگفت اونجا با خودم گفتم چقدر چیزایی که ما رو زمین درگیرشون بودیم مشغولشونیم کوچیکنGharibe Gomnam در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
@M-Tina
قشنگ بودمرسی
بیا باهم بریم
او البته چرا که نه
ولی میگفت اونجا با خودم گفتم چقدر چیزایی که ما رو زمین درگیرشون بودیم مشغولشونیم کوچیکن:)))
-
بله خود شما هم گفتین چند نفر
اگه بیان مشکلی نیس
بله خودم قبلش میدم
یا قبلا بررسی کردماخه هدف هم از اینکار کمک به بچه ها بود برای همین دوست داشتم که یه کم تعداد بیشتر باشه همین :))))
-
@M-Tina
قشنگ بود
بیا باهم بریم
ولی میگفت اونجا با خودم گفتم چقدر چیزایی که ما رو زمین درگیرشون بودیم مشغولشونیم کوچیکن -
خب تعریف نمیکنم نمیخوام خودمو چشم بزنم
-
نشستم فیزیک میخونم نمودار های ریاضی تو مغزم رژه میرن
اینجا صعودی اینجا نزولی
عزیزم داری فیزیک میخونیا
بریم ضابطشو حساب کنیم بعد ادامه مسئله