هرچی تو دلته بریز بیرون 5
-
نکته ی نهفته در تصویر رو پیدا کنید -
@Violet28 نه داره میگه عههه چرا صدامو بستی
-
@Violet28 نه داره میگه عههه چرا صدامو بستی
-
@Violet28
-
وقتایی ک پادکست گوش میدم
حس میکنم کل توی این دنیا نیستم
پادکست نقطه امن منه -
پرستو بابایی شده دو هفته هرروز خواب بمونی؟
@Violet28
دیگه واسه این تعریفی ندارم -
پرستو بابایی در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
بدترین اتفاق اینه که خواب بمونی
@Violet28 در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
پرستو بابایی شده دو هفته هرروز خواب بمونی؟
ولی من یه چیزیو فهمیدم. اصلا مهم نیست چقدر در طول شبانه روز میخوابی. مهم اینه که اون قدری که بیداری بازدهیت چنده
من تا همین دو هفته پیش شب 11 میخوابیدم صبح 5 بیدار میشدم. بعد ساعت مطالعم چقدر بود؟ 5 6 ساعت. ولی این یکی دو هفته اخیر خوابمو بیشتر کردم. 11 میخوابم 7 پا میشم. ساعت مطالعم شده 7 8 ساعت میانگین (بجز بعضی روزا که واقعا مشکلی پیش میاد که نمیتونم زیاد بخونم)
مآهور
وای آره خودم به شخصه فهمیدم! مثلا من خودمم قبلا ساعت ۱ و نیم شب می خوابیدم ۵ بیدار میشدم همش تو خواب بودم
می خوندم ها ولی اصلا انگار هر چی می موندم تو خواب می خوندم -
هوووووووممممممم
-
ولی من هربار زیر سنگینیِ روزگار بیشتر خم شدم، بیشتر دلم خواست هرطور شده بایستم و سرم را بالاتر بگیرم. ولی من هرچه بیشتر دستکم گرفته شدم؛ بیشتر تلاش کردم و بیشتر دلم خواست خودم را نه به آدمها! که به خودم و غروری که باعث شکستنش شدهبودم، ثابت کنم. ولی من هرچه بیشتر زمین خوردم، بیشتر راهِ بلند شدن را بلد شدم و بیشتر فهمیدم چطور میشود دوید و دوید و هرگز زمین نخورد و عزتمندانه و با غرور، به مقصد رسید...
بماند به یادگار ،و تو همون ادم قوی بمون:)
️
۱۴۰۲/۹/۲ -
وقتایی ک پادکست گوش میدم
حس میکنم کل توی این دنیا نیستم
پادکست نقطه امن منه -
ایشالا هرچه سریع تر خدا منو موز کنه که سه ساعت نگیرم بخوابم :)))))
-
-
Danial ایننننن بشر؟
خوبمم تو چطوری اوضاع خوبه -
مآهور
وای آره خودم به شخصه فهمیدم! مثلا من خودمم قبلا ساعت ۱ و نیم شب می خوابیدم ۵ بیدار میشدم همش تو خواب بودم
می خوندم ها ولی اصلا انگار هر چی می موندم تو خواب می خوندمپرستو بابایی چه ساعت خواب کمی داشتی! اصلا از خوابت نزن کلا سعی کن تو هر شرایطی خوابت کمتر از 6 ساعت نباشه بنظرم
-
سخته بعد شنیدن یه سری حرف ها همون آدم سابق شی...