هرچی تو دلته بریز بیرون 5
-
داخل دانشگاه اینجوری هست یهو استاده بیاد بگه پاشو این سوالو حل کن یا تکلیف جلسه بعدی اینه ؟ پس چجوری درس میخونن
تازه اینا که ساعت ۸ از خواب پانمیشن برای یه کلاس چطور دوران کنکور و مدرسه رو رد کردن ، ساعت ۸ انصافا آدم خیلی سرحاله دیگه -
تحلیل سوالای ریاضی:
(سخت-مسخره-عجیب)×19اون یدونه رو هم بهش ارفاق کردم برای سوپاپ اطمینان
-
++عه. اون تاپیک ژنتیک فرزام اومده بالا. حتما یه نفر جوابش رو پیدا کرده.
__فرزام: فکر کنید :///
D-: -
سلام وقتی دو تا جسم با جرم های متغیر داریم و در خلاهم هستن از یه ارتفاع یکسانم رها میشن مگه با mg=ma به زمین نمیرسن؟ شتاب و تندیشون فقط برابره ولی اگه یه فیل و یه پر رو با هم رها کنیم چطور یکسان با هم میرسن به زمین؟
-
اره من نمیزارم اینجوری بمونه،هر شب یه روتین درست و حسابی می زنیم درستش می کنیم=)
-
@mk-mahdi فرمول زمان سقوط رو بنویس کاری به جرم جسم نداره t=y\g ارتفاع برابر شتاب هم برابر پس زمان رسیدنشون هم برابر میشه
-
اره من نمیزارم اینجوری بمونه،هر شب یه روتین درست و حسابی می زنیم درستش می کنیم=)
پرستو بابایی من وقتی تصمیم میگیرم خودمو به روتین شیمی عادت بدم یه هفته میاد که عین هر روزش امتحان دارم
://
-
پرستو بابایی من وقتی تصمیم میگیرم خودمو به روتین شیمی عادت بدم یه هفته میاد که عین هر روزش امتحان دارم
://
@mk-mahdi
امتحان که زیاد هست ،منم خیلی امتحان دارم این هفته
ولی یه جوری باید برسونیم دیگه،مگه نه؟
۱۴۰ روز مونده ،شایدحالا یه چند روز بیشتر -
@f-nalist
چیزی شده ؟خوبید؟ -
الان این هفته چخبره ؟
شنبه امتحان اسپیکینگ و لیسنینگ
یکشنبه ادبیات
دوشنبه فیزیک
سه شنبه شیمی
چهارشنبه حسابان
شنبه بعدی گسسته
:[[ چون دوازدهمه حرفی نمیزنم ولی یکم فکر نمیکنن این بیچاره ها دوازدهمن ، حداقل دلمونو خوش میکنیم هدف ما کنکوره و در اصل برای این امتحانا تست نمیزنیم ولی واقعیت اینه با این شرایط پایه رو خوب نمیشه جمع کرد برای آزمون وقت تستش کمه -
@f-nalist
چیزی شده ؟خوبید؟پرستو بابایی
خوبم -
الان این هفته چخبره ؟
شنبه امتحان اسپیکینگ و لیسنینگ
یکشنبه ادبیات
دوشنبه فیزیک
سه شنبه شیمی
چهارشنبه حسابان
شنبه بعدی گسسته
:[[ چون دوازدهمه حرفی نمیزنم ولی یکم فکر نمیکنن این بیچاره ها دوازدهمن ، حداقل دلمونو خوش میکنیم هدف ما کنکوره و در اصل برای این امتحانا تست نمیزنیم ولی واقعیت اینه با این شرایط پایه رو خوب نمیشه جمع کرد برای آزمون وقت تستش کمه@mk-mahdi حالا از وضعیت ۱۴۰۳ ای ها که بگذریم نمیدونم چرا تمام پشت کنکوریای سال قبل با وجود این محدودیتا دوازدهمیا رتبه ها بالارو هر سال نمیگرفتن واسه خودشون ؟ از صبح تا شبت واسه خودته دیگه ، الان من فقط یه روز جمعه ای که هیچ کلاسی و مدرسه ای ندارم
یک روز در هفته فقط دارم که صفر تا صدش برای خودمه ! -
بعد ۷ سال ،واقعا می خوان بیان ؟
خیلی برام تعجب اوره!
(تودلی) -
++عه. اون تاپیک ژنتیک فرزام اومده بالا. حتما یه نفر جوابش رو پیدا کرده.
__فرزام: فکر کنید :///
D-: