هرچی تو دلته بریز بیرون 5
-
من از ۱۰روز پیش تاامروز که ان نشدم خداشاهده تا کمر تو جزوه و کتاب بودم الانم شنبه باز امتحان سنگین دارم
باباااااا منم عااادِمَممممم
منم انننننساااانممممم -
@f-nalist در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
@kosar-ab
میرحسینی :)))))))))))))))))))))) تا ابدفشار خوب درس میده؟
فشار سختهههه -
@kosar-ab
میرحسینی :)))))))))))))))))))))) تا ابدفشار خوب درس میده؟
فشار سختهههه -
@ariana-a فشارو هرچقدر فیلم ببینی و درسنامه بخونی جواب نیست
فقط باید تست بزنی زیااد
یکی از چالشای من بود -
@f-nalist میگفتن خیلی تکنیکی میگه
-
@ariana-a
همه چیو از نظر من خوب درس میده
ولی دوازدهم رو یه جور دیگه خیلی قوی ترعههه مرسی
-
فقط باید تست بزنی زیااد
یکی از چالشای من بود@kosar-ab در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
فقط باید تست بزنی زیااد
یکی از چالشای من بودهووووف واقعا درس مزخرفیههه
-
@kosar-ab ضربه بدی زد این تکنیکی های جناب طل…:))
هعی -
در دید اول خودم میگم آدمایی که متقلب و دورو هستن همیشه سود بیشتری رو میبرن همیشه به فکر سود و منفعت باش و از معصوم ها سوء استفاده کن سیاست قدرتمندی هست اما در مقابل ! آدمایی که اگه تو خوب باشی با تو خوبم و اگه بد باشی با تو بدم این چرخه رو به هم زدن ، دنیای مقلد ها و معصوم ها به ظاهر که دنیای خیلی عادلانه و منصفی هست اما اشتباه سهوی و ناخواسته دریغ کردن باعث سوء استفاده مقلد های نوع مخالف تو میشه :)) حتی با سیاست همکاری۵تقلب۰ هم معصوم ها به اقلیت تبدیل میشن و در نهایت از بین میرن! و خیلی آسیب پذیرن
حالا تکلیف مقلد ها به تنهایی چی ؟ همه چی عالی پیش میره تا اینکه اتفاقی نیفته به اسم [ سوء تفاهم ] تو به من بدی کردی ؟ پس منم انتقام میگیرم و وقتی ادامه پیدا کنه اون چرخه همکاری و لطف متقابل به انتقام متقابل تبدیل میشه !
خلاصش میشه اعتماد بستگی به محیط داره اما بهترین سیاست
سیاست مقلد با در نظر گرفتن سوء تفاهم هست ، ولی نه سوء تفاهم تکرار شونده که بازم مثل قشر معصوم مورد سوء استفاده قرار میگیری
کلا خیلی بحث جالب و در عین سادگی پیچیده است -
در دید اول خودم میگم آدمایی که متقلب و دورو هستن همیشه سود بیشتری رو میبرن همیشه به فکر سود و منفعت باش و از معصوم ها سوء استفاده کن سیاست قدرتمندی هست اما در مقابل ! آدمایی که اگه تو خوب باشی با تو خوبم و اگه بد باشی با تو بدم این چرخه رو به هم زدن ، دنیای مقلد ها و معصوم ها به ظاهر که دنیای خیلی عادلانه و منصفی هست اما اشتباه سهوی و ناخواسته دریغ کردن باعث سوء استفاده مقلد های نوع مخالف تو میشه :)) حتی با سیاست همکاری۵تقلب۰ هم معصوم ها به اقلیت تبدیل میشن و در نهایت از بین میرن! و خیلی آسیب پذیرن
حالا تکلیف مقلد ها به تنهایی چی ؟ همه چی عالی پیش میره تا اینکه اتفاقی نیفته به اسم [ سوء تفاهم ] تو به من بدی کردی ؟ پس منم انتقام میگیرم و وقتی ادامه پیدا کنه اون چرخه همکاری و لطف متقابل به انتقام متقابل تبدیل میشه !
سیاست مقلد با در نظر گرفتن سوء تفاهم هست ، ولی نه سوء تفاهم تکرار شونده که بازم مثل قشر معصوم مورد سوء استفاده قرار میگیری
کلا خیلی بحث جالب و در عین سادگی پیچیده است -
@kosar-ab
تکنیکی نمیگه
مبتنی بر ریاضیات میگه
فیزیک بر پایه ریاضیات قوی میگه
فکر نکنم کسی نوسان رو با مشتق مثلثاتی درس بده چون مشتق مثلثاتی رو خود دانش آموزای ریاضی هم سخت میخوننش
بعدا میاد از اون شروع میکنه و بعد نوسان رو پیش میبره
خیلی عمقیه و گاهی اوقت ضروری نیس
ولی برای من که اصلا علاقه به حفظ کردن فرمول نداشتم و دوست داشتم ببینم هر چی از کجا اومده خیلی خوشگل بود -
کلا خیلی بحث جالب و در عین سادگی پیچیده است@mk-mahdi
حالا اینجا شاید یه شبهه ای پیش میاد
چرا آدمایی که همیشه فقط به فکر سود و منفعت خودشونن رشدشون متوقف میشه و نابود میشن ؟ دلیلش وجود آدمایی هست که مثل خودت رفتار میکنن ، نکته غمگین ماجرا اینجاست آدمای سودجو تا ابد از آدمای معصوم سوء استفاده میکنن [ در کل دلیل انقراضشون همین اعتماد بی نهایت بی جاشونه ! ] در نهایت آدمای معصوم هم به کنار زده میشن و بقیه آدما رو حداکثر میتونی دو بار فریب بدی و دیگه تعاملی نداری با هیچ کس و به مرور میشه که سودجو ها از دور به کنار زده میرن ، در واقعا آدمایی که بر حسب رفتار دیگران رفتار میکنن خودشون عامل نابودی خودشونن غیر از گونه نادری که سوء تفاهم رو در روابطشون در نظر دارن ،
هیچ وقت فکر نمیکردم اینقدر یه مبحث کوچیکی مثل اعتماد اینقدر پیچیده باشه :|| خیلی جالبع خیلی -
@kosar-ab
تکنیکی نمیگه
مبتنی بر ریاضیات میگه
فیزیک بر پایه ریاضیات قوی میگه
فکر نکنم کسی نوسان رو با مشتق مثلثاتی درس بده چون مشتق مثلثاتی رو خود دانش آموزای ریاضی هم سخت میخوننش
بعدا میاد از اون شروع میکنه و بعد نوسان رو پیش میبره
خیلی عمقیه و گاهی اوقت ضروری نیس
ولی برای من که اصلا علاقه به حفظ کردن فرمول نداشتم و دوست داشتم ببینم هر چی از کجا اومده خیلی خوشگل بود@f-nalist اره خب، اثبات اینکه فرمول از کجا میاد، خیلی تو ذهن بهتر میشینه
سالیانشو ندیدم ولی نکته تست طلایی پارسالشو دیدم، تدریسش مثل آقای طلوعی بود
همون فرمولا و… -
@f-nalist اره خب، اثبات اینکه فرمول از کجا میاد، خیلی تو ذهن بهتر میشینه
سالیانشو ندیدم ولی نکته تست طلایی پارسالشو دیدم، تدریسش مثل آقای طلوعی بود
همون فرمولا و… -
@lonely_boy در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
@Zahra-HD
سوکماخم معنی کنی میشه شکافتن .شکافتن معنی نزدیکتریه پس همینهحق مطلب رو بیان نمیکنه:/
-
ولی حس کنکور حس بامزه ای بود :((
-
اگه سنم کمتر بود مینشستم پشت کنکور
ولی خیلی کار دارم وقت نمیشه دوباره چن سال برگردم عقب :((( -
اگه سنم کمتر بود مینشستم پشت کنکور
ولی خیلی کار دارم وقت نمیشه دوباره چن سال برگردم عقب :((( -
ترجمه تکست و مقاله فقط اونجاش که تو مفهوم رو کاملن درک میکنی ولی نمیتونی به فارسی بگیش
ینی خیلی رومخه دایره کلماتت به معنی جمله نمیخوره