هرچی تو دلته بریز بیرون 5
-
بزار تعریف کنم ، خندت بگیره
@kosar-ab
آره تعریف کن ببینم چی شد -
@M-Tina
ع یعنی تو اینطوری نیستی ؟ -
نسترن من هر وقت میام اسمتو بگم قاعدتا اولش پرستو میبینم اول با خودم در قالب پرستو حرفمو میگم بعد یادم میوفته که پرستو نیستی بی خیال اسمت میشم
-
پرستو بابایی این اتفاق دقیقا نوبت دوم پیش اومد نمره هام ماشالله داشت
بقیه که بالا تر بودن خیلی اوکی بود برام
خنثی بودم
میگم من بچه ی خوبیم@M-Tina
ع پس تو دهم دخمل خوبی هستی ،بیا پیش خودم -
@M-Tina در زدن یا کتک خوردن؟
-
@دختر-بهار
قطعا دومی -
حالا باید دو تا دواطلب داشته باشیم
-
@دختر-بهار
قطعا دومیپرستو بابایی ایشونم آخه مثل توعه
-
نسترن من هر وقت میام اسمتو بگم قاعدتا اولش پرستو میبینم اول با خودم در قالب پرستو حرفمو میگم بعد یادم میوفته که پرستو نیستی بی خیال اسمت میشم
@دختر-بهار
اینو همه میگن -
@M-Tina اها حله
-
پرستو بابایی ایشونم آخه مثل توعه
@دختر-بهار
زهرا نشد دیگههه -
@M-Tina
ع پس تو دهم دخمل خوبی هستی ،بیا پیش خودم -
@kosar-ab
نه دیگه در این حد هم نه..خیلی بده که
رقابت همیشه وجود داره و خواهد داشت ولی اینکه باعث بشه دو نفر از هم دیگه دور بشن و دوستیشون خراب بشه واقعا خیلی مخربه!پرستو بابایی
ما با هم تو یه مدرسه بودیم…
از این آدمایی بود که مثلا میرفتی بهش میگفتی فلان سوالو توضیح بده، میگف ولش کن برا چی میخوای مفهومشو یاد بگیری خفظ کن( دقیقا اون سوال ریاضی بود)
درصورتی که هر وقت پیشم میومد ، من جوری براش توضیح میدادم که خوودم تااازه عمق مطلبو میفهمیدم، درک میکردم…
و هزارتا از این مشکلات…
سال دوازدهم راه ابریشم خریدم، بهش گفتم میخوام پک بخرم تو هم میخری؟ گفت من درس معلمامو به زور میخونم تو چ بیکاری هستی، اصلا چرا انقدر کنکور برات مهمه..
چیزی نگفتم و بعد یکماه از مدرسه اومدم بیرون، که عیر حضوری با پک درس بخونم، بهش نگفتم برای چی اومدم بیرون، اینم فکر کرد یه مدرسه داغون تر رفتم ذوق کرد، بعد کنکور فهمید ابریشم خریده بودم و تو خونه درس میخوندم دیدم دیگه جواب سلامم نمیداد اونم جلوی جمع…
من همون سال پرستاری اوردم
این رتبش شد ۶۷ هزار… از بس به این چیزا فکر میکرد نمیتونست کار خودشو انجام بده… درکل خوشحالم ازاینکه زودتر خودشو نشون داد…
خداروشکر زودتر شناختمش و رفت -
@دختر-بهار
زهرا نشد دیگههه -
@دختر-بهار
اینو همه میگن -
یه دیالوگی داره پروفسور تو فصل 4 که میگه:
«میخوایم کاری بکنیم که هر عقل سلیمی میگه دیوونگیه، پس چطوره عقل سلیم رو فراموش کنیم؟»
من با این سریال گریه کردم ، داد زدم ، خندیدم و تکتک لحظاتش رو حس کردم و تا همین الان واسم از ریتمش کاسته نشده ، اینکه به نظرتون منطقی نباشه و ازش خوشتون نیاد و ... این به سلیقه و خواستهی خودتون مربوطه و حق دارین ؛ ولی من حداقل واسه این سریال عقل سلیم رو فراموش کردم و از تک تک لحظاتش لذت بردم.
همه جا منطقی بودن و عقل سلیم داشتن لازم نیست=)Money Heist
-
پرستو بابایی
ما با هم تو یه مدرسه بودیم…
از این آدمایی بود که مثلا میرفتی بهش میگفتی فلان سوالو توضیح بده، میگف ولش کن برا چی میخوای مفهومشو یاد بگیری خفظ کن( دقیقا اون سوال ریاضی بود)
درصورتی که هر وقت پیشم میومد ، من جوری براش توضیح میدادم که خوودم تااازه عمق مطلبو میفهمیدم، درک میکردم…
و هزارتا از این مشکلات…
سال دوازدهم راه ابریشم خریدم، بهش گفتم میخوام پک بخرم تو هم میخری؟ گفت من درس معلمامو به زور میخونم تو چ بیکاری هستی، اصلا چرا انقدر کنکور برات مهمه..
چیزی نگفتم و بعد یکماه از مدرسه اومدم بیرون، که عیر حضوری با پک درس بخونم، بهش نگفتم برای چی اومدم بیرون، اینم فکر کرد یه مدرسه داغون تر رفتم ذوق کرد، بعد کنکور فهمید ابریشم خریده بودم و تو خونه درس میخوندم دیدم دیگه جواب سلامم نمیداد اونم جلوی جمع…
من همون سال پرستاری اوردم
این رتبش شد ۶۷ هزار… از بس به این چیزا فکر میکرد نمیتونست کار خودشو انجام بده… درکل خوشحالم ازاینکه زودتر خودشو نشون داد…
خداروشکر زودتر شناختمش و رفت@kosar-ab
خب خیلی از اینا دیدم ،حتی یه سری از دوستای خودم...!
به شخصه می تونم بگم حذف کردن یه سری آدما بهترین اتفاقه و خب خداروشکر تو تونستی بهترین کار رو انجام بدی
الآنم اصلا مهم نیست که اون جواب تو رو بده یا نه ..
So it is not important️