هرچی تو دلته بریز بیرون 5
-
بشین فکر کن ببین چه چیزای رو از دست ندادی
نمیشه
تا از دست ندی -
2 h
️
-
قاعده سوم: قرآن را میتوان در چهار سطح خواند. سطح اول معنای ظاهری است. بعدی معنای باطنی است. سومی بطنِ بطن است. سطح چهارم جنان عمیق است که در وصف نمیگنجد.
حالا، آنان که صرفاً به شریعت مینگرند و ماورایش را نمیبینند، معنای ظاهری را میدانند. طایفه صوفیان اما معنای باطنی را میدانند. اولیای کامل بطنِ بطن را میدانند. سطح چهارم را اما فقط عاشقان واصل و پیغمبران میدانند.چهل قاعدهی شمس🌱
#شبی یه قاعده
-
_ Reza _ چنجه میخوام بدمت
@0yasin-sh0 دیشب ک ندادی امشب منتظرم دوبرابرش بدی
-
از همه عزیزانی که پیام میدن و من ی هفته طول میکشه جواب بدم معذرتتتتت فراوان میخوام
واقعا دست من نیست تایمم خیلیییی پره و اصلا باهاش کنار نیومدم -
از نظر روحی نیاز دارم هیچ دغدغه و کاری نداشته باشم برم تو ی کوه پر درخت بشینم به صدای گنجشکا گوش بدم ولی تففف که ده روز برا امتحان وقت دارم و خیلی فشردهههه باید بخونم
-
@f-nalist
ما هم از شنبه شروعیم -
lO_Ol
انقد که تو اسم این کتاب و آوردی خود جانی دپ نیاورده
ببخشید خود جانی کوئیراSaudade 19 0
سخته سخته
نکشیدی بدونی چی میکشیم -
جهان آری چه فرقی می کند با سیب یا گندم...
-
مآهور در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
آب بازی
وای این یکی خیلی خوبه
یه سری وقت ها بود یعنی انگار خیس خیس شده بودیم ،آب از لباس هامون می چکید
جلوی آفتاب نشستیم خشک خشک شدپرستو بابایی این که خوبه بچه های ما تو کلاس موقعی که معلم داشت درس میداد اب میریختن رو پشتِ جلوییشون و بنده خدا نمیتونست سر کلاس جیغ بزنه یا انتقام بگیره و تحمل میکرد
-
@f-nalist
عزیزی. ممنونم.
و تو نیز... -
درست متوجه شدم؟ دارین میگین فقط دو هفته تعطیلی دارین بعد امتحان دی؟ مگه معمولا چقدر تعطیلی هست؟
مآهور اگه منظورت به حالتیه که من گفتم
دارم میگم کلا دو هفته ی اخرو تعطیل کردن واسه امتحانات دی(اون حالتی که بریم امتحان بدیم برگردیم خونه)
در صورتی که یکشنبه با وجود مدرسه اولین امتحانم شروع میشه و تعطیل نیست!
یعنی هم باید بریم مدرسه هم امتحان بدیم
و اگرنه بعد امتحانات دی که من هیچ وقت یادم نمیاد جز یه پنجشنبه جمعه تعطیلی بیشتری داشته باشم -
مآهور اگه منظورت به حالتیه که من گفتم
دارم میگم کلا دو هفته ی اخرو تعطیل کردن واسه امتحانات دی(اون حالتی که بریم امتحان بدیم برگردیم خونه)
در صورتی که یکشنبه با وجود مدرسه اولین امتحانم شروع میشه و تعطیل نیست!
یعنی هم باید بریم مدرسه هم امتحان بدیم
و اگرنه بعد امتحانات دی که من هیچ وقت یادم نمیاد جز یه پنجشنبه جمعه تعطیلی بیشتری داشته باشم -
یه جا نوشته بود:
اصن نصف بیشتر اسم صدا کردنا واسه اون "جانم" شنیدن بعدشه، هی به طرف گیر ندید که چیکار داشتی صدام کردیباحال بود