هرچی تو دلته بریز بیرون 5
-
@Comrade_Bayat در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
@mr-vinyzo Red Army Choir- Smuglianka. (128 kbps).mp3
خدا تورو از کجا به من داد؟؟؟بیا پیش خودم پیشی جون
-
واییی تازه تموم شدددد
-
@mr-vinyzo از کی تا حالا شدم پیشی برادر من؟!
با @kosar-ab درمورد پیشی حرف میزدیم بعد من هیجانم رو با کلمه پیشی بهت گفتم همرزم..
-
مآهور در تلفیق مسائل ka و PH گفته است:
کلا یادم رفته :||| وای..
منم مشکل دارم توی مراحل حلش ://
مشکل از اینه که اسید و باز رو یادم رفته یا سوال آسون نیست؟ -
@mr-vinyzo از کی تا حالا شدم پیشی برادر من؟!
با @kosar-ab درمورد پیشی حرف میزدیم بعد من هیجانم رو با کلمه پیشی بهت گفتم همرزم..
-
@mr-vinyzo اهان. منم از گربه خیلی خوشم میاد ولی امکان نگه داریش رو ندارم(آخه یه مرغ مینا دارم، طبیعتا نمیشه یه پرنده و یه گربه رو پیش هم نگه داشت)
@mr-vinyzo اهان. منم از گربه خیلی خوشم میاد ولی امکان نگه داریش رو ندارم(آخه یه مرغ مینا دارم، طبیعتا نمیشه یه پرنده و یه گربه رو پیش هم نگه داشت)
من از پرنده خوشم نمیاد .گفتم پرنده بیاد تو خونه خودم سرشو میزنم .حوصله سرصداشونو ندارم...
-
نگران اوضاعم...
ولی حرفاشون دلگرمم میکنه
مرسی که هستید....
خیلی مرسی... -
من از پرنده خوشم نمیاد .گفتم پرنده بیاد تو خونه خودم سرشو میزنم .حوصله سرصداشونو ندارم...
@mr-vinyzo بستگی به پرندش هم داره، مثلا من و مادرم به مرغ مینا چند تا کلمه یاد دادیم، IQ هم انقدر پایین نیست بعضی از کلمات رو زمان درست استفاده میکنه. مثلا وقتی میایم خونه سلام میده(البته چون IQ بالا نیست وقتی سلام میده اسمی که روش گذاشتیم رو میگه(اسمش داناست)، یعنی وقتی میام خونه میگه سلام دانا ناز، یا میگه سلام دانا پسر خوب
)
یا وقتی میریم بیرون خداحافظی میکنه. -
@mr-vinyzo بستگی به پرندش هم داره، مثلا من و مادرم به مرغ مینا چند تا کلمه یاد دادیم، IQ هم انقدر پایین نیست بعضی از کلمات رو زمان درست استفاده میکنه. مثلا وقتی میایم خونه سلام میده(البته چون IQ بالا نیست وقتی سلام میده اسمی که روش گذاشتیم رو میگه(اسمش داناست)، یعنی وقتی میام خونه میگه سلام دانا ناز، یا میگه سلام دانا پسر خوب
)
پرستو بابایی
نسترن عزیزم ببخشید ۳ روز نبودم دیدم پیام دادی و خداحافظی کردی دلم واقعا گرفت از رفتنت امیدوارم با خبرای خوب دوباره برگردی انجمن 🥺.میدونم که موفق میشی دختر پرتلاش از خودت مراقبت کن🥺
.
-
@Comrade_Bayat ولی اکثر پرنده ها یاد نمیگیرن حرف بزنن فقط آوازخودشون رو میخونن. اونا به نظرم اعصاب خرد کنن.
@Comrade_Bayat ولی اکثر پرنده ها یاد نمیگیرن حرف بزنن فقط آوازخودشون رو میخونن. اونا به نظرم اعصاب خرد کنن.
مارش my army داری ؟؟؟؟؟
-
)
مارش my army داری ؟؟؟؟؟