هرچی تو دلته بریز بیرون 5
-
میگن هیچ عشقی تو دنیا
مثل عشقِ اولی نیست
️
خانوم لوبیا نوشته بود عشق دوم خیلی مهم تر از عشق اوله چون کسی که بتونه تموم اون درد ها و زخم ها رو تسکین بده و دوباره تو رو به زندگی برگردونه خیلی کارش با ارزش تر از کسیه که فقط یه احساس رو در آدم بوجود آورده
-
خانوم لوبیا نوشته بود عشق دوم خیلی مهم تر از عشق اوله چون کسی که بتونه تموم اون درد ها و زخم ها رو تسکین بده و دوباره تو رو به زندگی برگردونه خیلی کارش با ارزش تر از کسیه که فقط یه احساس رو در آدم بوجود آورده
@ABR_DJ در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
چ قشنگ=_)
-
اگ عشق دومم مثل اون نشه
🤌
-
یا بدتر
-
@ABR_DJ در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
=))))))
-
بشه من بیاااا
️
خانوم لوبیا در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
بشه من بیاااا
️
جا داره کلیپشو دوباره ببینیم
بشه منه.mp4
-
خانوم لوبیا در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
بشه من بیاااا
️
جا داره کلیپشو دوباره ببینیم
بشه منه.mp4
officer k
نههه این بشههه من نیس -
بچه ها ناشناس من اسمش ناشناسه لطفا خودتون رو معرفی کنید
باتشکر🤌
-
officer k
نههه این بشههه من نیسخانوم لوبیا
ولی مهم اینه دوباره دیدیمش شاد شدیم -
@f-nalist
تو میتونی پسر -
خدایا من دیگه دارم نمیتونم
چرا به انتخاب من احترام نمیذارن؟
دارم از شدت حرصایی که این چند سال خوردم معده درد میگیرم...
به درک...
من میرم از اینجا...
میرم...
قول میدم که برم...
دوست داشتنِ یه طرفه به درد نمیخوره...
دوست داشتن و خیرخواهی ای که تهش حرص دادن باشه به هیچ دردی نمیخوره...
بقض