هرچی تو دلته بریز بیرون 5
-
JuDi
چاقو و چاقوکشی؟! -
-
@ABR_DJ
من اینجا هرچی دعوا کردمم پیاماش هست -
JuDi
چاقو و چاقوکشی؟! -
@ABR_DJ در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
@danial-hosseiny
officer k
JuDi
@Alba
حالا خانوم مدیر میاد از در تودلی رد بشه بحث جدیت ناظم ها رو اتفاقی میخونه و تاسف میخورهناظما رو عوض میکنه
-
@ABR_DJ در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
officer k در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
@danial-hosseiny در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
@ABR_DJ
داش تو واقعا باید یه تور توجیهی پاشی بیای معماری رو از نزدیک ببینی =)))))))))))))))ماکت
میوه
اسنپ=)
خب، بیشتر بگو
میخوای خودت بگی؟
@danial-hosseinyofficer k
اومدم اسنپ بگیرم که یعنی حالا ماکت بدون نقص و عیب برسه دانشگاه. ماکتو گذاشتم صندلی عقب.
یارو وسط راه با یه لحن «غلط میکنی بگی طوریه» گفت:«من توی راه اگه قیمت میوه و اینای مناسب دیدم وامیستم بخرم. طوریه؟» بعد وایساد سیب زمینی بخره، سیب زمینیو خرید، در ماشینو باز کرد داشت سیب زمینیو مینداخت روی ماکت =))))
که من گفتم مااااکتتتتت. بعد گفت عه آها این ماکته. بعد پلاستیکو گذاشت صندوق. =)))))))) -
JuDi
باشه ماهی جان. پاشو با تور بیا اصفهان. -
@danial-hosseiny یادمه
یه تاپیک اون اول زدی که قسمت های مختلف انجمن رو توضیح بدید بعد تو همون تاپیک کلی بحث کردی با این و اون@ABR_DJ
داش اونا بحث نیست -
JuDi
باشه ماهی جان. پاشو با تور بیا اصفهان. -
officer k
اومدم اسنپ بگیرم که یعنی حالا ماکت بدون نقص و عیب برسه دانشگاه. ماکتو گذاشتم صندلی عقب.
یارو وسط راه با یه لحن «غلط میکنی بگی طوریه» گفت:«من توی راه اگه قیمت میوه و اینای مناسب دیدم وامیستم بخرم. طوریه؟» بعد وایساد سیب زمینی بخره، سیب زمینیو خرید، در ماشینو باز کرد داشت سیب زمینیو مینداخت روی ماکت =))))
که من گفتم مااااکتتتتت. بعد گفت عه آها این ماکته. بعد پلاستیکو گذاشت صندوق. =)))))))) -
JuDi
از کوتهی ماست که دیوار بلند است آیدای عزیزم -
officer k
@ABR_DJ
داش اونا بحث نیست -
@ABR_DJ
داش اونا بحث نیست -
JuDi
واللا مشکل اینه اگه دعوتت کنم، شب خودم جای خواب ندارم باید توی پارک بخوابم